Feedback Întâmpină primăvara

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 21 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

1. Îmi place

227 vot(uri)
    79,4%
  2. Mi-e indiferent

18 vot(uri)
    6,3%
  3. Nu-mi place

41 vot(uri)
    14,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. gabigrandes

gabigrandes De-al casei

Buna,nu fi suparat imi inchipui ca ai un nivel mic,dar. vei creste si tu mare. Când ai nivel mic plantele de event dau PE mai multe decat plantele la care ai acces si poti inanta repede ,MM se cumuleaza si ele, important este cum le vei folosi.Vei ajunge si tu sa ai tot ce ai mentionat mai sus cu putina rabdare , strategie,citind forumul pt acumula experienta si fara sa bagi bani reali in joc.

petra2172, matusam, malagambafane și alți 7 apreciază asta.
  2. doinitza1

doinitza1 Junior Expert

La mine ultima planta ( zmeura) cu SC+apa+ingrasamant mi-a dat 62 drop de event, asa ca nu se merita sa mai ma straduiesc cu SC deoarece oricum nu am cum sa termin. :(
    Evolutia mea
    Partea dreapta finalizata.
    La partea stanga sunt la 31 (5 ghivece).
    Inca un event pe care nu-l pot termina din cauza dropului.:cry:

petra2172, matusam, malagambafane și alți 10 apreciază asta.
  3. roliana57

roliana57 Legendă vie

Pentru nivelul tau stai bine! Felicitari!:) In scurt timp...vei creste mai mare! Ai putintica rabdare;)

murat_anca, matusam, malagambafane și alți 9 apreciază asta.
  4. pinok86

pinok86 Împărat forum

Doinitza1, nu trebuie sa plangi, o parte din noi am trecut prin asa ceva, eventuri neterminate. Cum a zis si Roliana, ai putina rabdare si trage tare sa cresti in nivel sa ajungi la garoafe. Bafta in continuare si nu abandona la mijlocul eventului, trebuie sa faci cat poti din el, din acesta si din cele care vor veni.

stiucarul, magdajora, matusam și alți 13 apreciază asta.
  5. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am ajuns la sarcina 73 si m-am blocat. Trebuie sa astept minim 2 ore sa termin toate sarcinile fiindca m-am trezit cu 299 crini din 300 xDxDxD. Ce sa zic, mi-a placut eventul, dar daca n-as fi folosit foarte mult SC si n-as fi avut garoafele altoite nu reuseam sa-l termin. Probabil as fi luat linia de vrej si cam atat. Oricum n-as fi renuntat sa fac sarcinile pana la final.

magdajora, doinitza1, petra2172 și alți 19 apreciază asta.
  6. Georgianaa

Georgianaa Scriitor în devenire

Am incercat pe 91 de parcele si am avut drop 41...
    Din 4 serii cred ca am scos aproximativ 200 (chiar nu mai tin minte).
    Mai am nevoie sa finalez inca 15 sarcini si iau linia.
    Ms de sfat!

magdajora, doinitza1, matusam și alți 11 apreciază asta.
  7. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Tu te-ai trezit fara crini, eu fara o floare de cires :eek::p

No, gata, sunt si eu pe lista celor ce au terminat![​IMG]

Modificat ultima dată: 27 Mar 2017
    stiucarul, magdajora, doinitza1 și alți 18 apreciază asta.
  8. Georgianaa

Georgianaa Scriitor în devenire

Gata! Am luat linia!!!!!

magdajora, doinitza1, matusam și alți 14 apreciază asta.
  9. lilianapostelnicu

lilianapostelnicu Scriitor în devenire

Buna dragi fermieri ! Eu abia am ajuns la nivel 98 ! Slab dropul de data asta ! Pana maine sper sa iau linia de vrej -.-. Eventul nu-l pot finaliza !!! Felicitari pentru cei ce au terminat si mult spor pt cei ce mai lucreaza la drop !:oops:

magdajora, doinitza1, matusam și alți 13 apreciază asta.
  10. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna ziua event incheiat si la mine spor la care mai au ;)

t_ina_e, magdajora, murat_anca și alți 12 apreciază asta.
  11. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna ziua tuturor. Rata dropului mi se pare foarte scazuta si mie. In primele 2-3 zile de event, pentru ca nu am prea avut timp,am cultivat doar plante cu timp lung (2 recolte/zi) pentru drop. Sambata m-am apucat de facut plantele de event, iar azi am inceput sa pregatesc ghivece si sa donez. De dimineata mai aveam nevoie cam de 300 de potiuni. Cu 2 terenuri de garoafe cu altoiuri + linia de vrej pentru flori am mai adunat cca. 50 de potiuni/recolta. Sarcinile din dreapta le-am finalizat, iar in stanga am ajuns pana la 48 inclusiv. In jumatate de ora mai recoltez o data si as pune macese peste noapte. Poate sa-mi spuna cineva daca se obtine drop bun din macese? Multumesc si spor celor care mai au de muncit!

t_ina_e, magdajora, doinitza1 și alți 12 apreciază asta.
  12. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

gata, am terminat eventul!

t_ina_e, magdajora, doinitza1 și alți 11 apreciază asta.
  13. Ade-Leona

Ade-Leona Scriitor activ

120 din 150, gata! Daca reusesc sa iau si adapostul roz de pisicute, ma declar destul de multumita...

t_ina_e, magdajora, doinitza1 și alți 11 apreciază asta.
  14. magdajora

magdajora Profesionist forum

Am terminat si eu. Nu am avut nevoie de mult sc, doar la inceput pentru plantele de event. In rest am avut altoi la garoafe (puse noaptea) si trandafiri cu flaconul cresterii si ingrasamant ziua.In baha am pastrat animale pentru gunoi (e cam scump la piata). Un event placut si sa nu uitam ca nu trebuie terminat chiar in o zi.Bafta tuturor care mai au!

t_ina_e, doinitza1, donnadmn și alți 11 apreciază asta.
  15. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Desi risc si fac spam, am o curiozitate prea mare...
    De ce ai folosit flaconul cresterii? Acest flacon este pt arborii tropicali:oops:

stiucarul, t_ina_e, robert-adila și alți 10 apreciază asta.
  16. alinlazar123

alinlazar123 Scriitor în devenire

In sfarsit event terminat,credeam ca nu mai am nicio sansa sa il trmin ,greu cu dropul asta dar gata cu el lam nimicit eu bine:pnu mam lasat cu una cu doua .Succes celor care lau terminat si celor care nu lau trminat mult succes.:)

t_ina_e, doinitza1, donnadmn și alți 10 apreciază asta.
  17. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

In jur de 100 flacoane.Am avut 105 , 98, 96...

t_ina_e, doinitza1, donnadmn și alți 8 apreciază asta.
  18. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat . Incep sa fie din ce in ce mai grele,am fost nevoit sa folosesc in jur de 400 S.C . Felicitari celor care au terminat si bafta celor care mai au !

t_ina_e, robert-adila, magdajora și alți 18 apreciază asta.
  19. luzamba

luzamba Începător forum

Cu sfecla de zahar cea mai mare planta folosind doar la prima recoltare SC si Suzi, fara chutney si combine doar parcele mari si folosind apa, am ajuns la sarcina 98 si voi trece de 100, dar atat. Atat am putut, atat am facut. M-am ales cu 3 itemi care ma vor ajuta sa trec mai repede nivelurile.

PS Nivelul cupelor este la 11 pe terenul principal

t_ina_e, robert-adila, magdajora și alți 11 apreciază asta.
  20. magdajora

magdajora Profesionist forum

scuze era elixir de viata, cel care reduce timpul de crestere la flori

t_ina_e, malagambafane, dadan și alți 5 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.