Feedback Întâmpină primăvara

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 21 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

1. Îmi place

227 vot(uri)
    79,4%
  2. Mi-e indiferent

18 vot(uri)
    6,3%
  3. Nu-mi place

41 vot(uri)
    14,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara !

Am ajuns si eu pe la 107 cumulat. Tre sa-mi schimb boii, pe motiv de deal.;)

t_ina_e, EVE.violetta, robert-adila și alți 14 apreciază asta.
  2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

3 parcele cu trandafiri = 45 drop. Am pus garoafe altoite, cu aranjament, cozonac, SC si apa, va spun intr-o ora cat e dropul si de acolo.

t_ina_e, EVE.violetta, matusam și alți 9 apreciază asta.
  3. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

-Linie de vrej ACTIVATĂ - evoluţie 47-74 merge de minune dropul cu TRANDAFIRI

t_ina_e, EVE.violetta, robert-adila și alți 10 apreciază asta.
  4. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am revenit cu dropul la garoafe : 79 potiuni. In cazul meu, e mai retabil sa culegi de 2 ori pe zi garoafe decat de 3 ori trandafiri.

t_ina_e, EVE.violetta, matusam și alți 9 apreciază asta.
  5. denisa1969

denisa1969 Pretendent

Momentan am 48-47, plantele le-am terminat si am pus garoafe

t_ina_e, EVE.violetta, robert-adila și alți 12 apreciază asta.
  6. bogdanalexandru2000

bogdanalexandru2000 De-al casei

Am 48-47 momentan.

t_ina_e, EVE.violetta, matusam și alți 8 apreciază asta.
  7. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

62-34. Florile sunt gata.Asteptam potiunile !!! Am pus garoafe si astept maine dimineata rezultatul.
    O seara placuta si bafta !!!

t_ina_e, EVE.violetta, matusam și alți 11 apreciază asta.
  8. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Am activat linia de vrej pentru ca am avut in cont niste MM care m-au ajutat .Observ ,cu ingrijorare, ca e din ce in ce mai greu sa finalizez un event fara sa cumpar SC sau SH .Poate alti fermieri mai au misiuni de facut la cooperativa ,mie mi-au ramas doar cele in care am nevoie de septel ultimele doua niveluri si misiuni cu plante si pomi la care inca nu am ajuns .Nu-mi displace acest tip de event ,dar nici nu ma dau in vant dupa el. Inteleg si dezvoltatorul ,dar, ...parca, uneori e prea mult !!!???Joc din 2010 ,e greu sa renunt ,dar de acum singurul moft pe care mi-l voi permite va fi doar combina .

t_ina_e, EVE.violetta, matusam și alți 19 apreciază asta.
  9. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna seara , slabutz dropul dar poate in 64 de ore cat mai e de acum poate reusesc sa-l termin , acum astept sa culeg de pe un teren , trandafiri , alt teren roinita si un teren cu crini , voi planta la noapte trandafiri sa vad ce iese pe dimineata , mi-as dori sa-l finalizez acest event dar am ajuns abia la 48 / 47 , le spun felicitari finalistilor si succes la drop celor care mai au de muncit .

t_ina_e, EVE.violetta, robert-adila și alți 13 apreciază asta.
  10. Tigrutza.

Tigrutza. Scriitor activ

t_ina_e, EVE.violetta, matusam și alți 12 apreciază asta.
  11. pinok86

pinok86 Împărat forum

Am finalizate pana acum 108. Am pus trandafiri prima data la acest event, sa vad cat drop imi da maine dimineata, dar cred ca am sa intorc la garoafe. Pentru azi e de ajuns.
    Noapte buna si spor la drop maine.

t_ina_e, EVE.violetta, robert-adila și alți 10 apreciază asta.
  12. doinitza1

doinitza1 Junior Expert

Garoafe nu pot pune din cauza nivelului, sunt la mila trandafirului. Dropul este foarte slab.
    Nu o sa pot finaliza eventul. Abia am facut jumatate din misiuni. Partea dreapta.
    Partea stanga nu am inceput-o ca nu am ghiveci. Vedem maine dimineata ce iese din trandafiri.
    Poate reusesc in final sa iau linia de vrej, dar la ce-mi foloseste, daca nu o sa am toti itemii?
    Sa avem spor la drop!

13. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Primesti itemii cand atingi pragurile ce sunt inaintea randului de vrej
    Si se mai primesc inca o data acesti itemi (mai putin surpriza arborelui de zahar) cand faci misiunile

Modificat ultima dată: 25 Mar 2017
    t_ina_e, EVE.violetta, robert-adila și alți 11 apreciază asta.
  14. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

am reusit sa iau linia de vrej,
    sper sa termin eventul!

15. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Am luat vrejul . Acum vad ce mai pot lua pana la sfarsitul eventului. Bafta!

16. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

Sa traiasca garoafele altfel lipsa drop,mai am cam jumate din stanga si termin

17. cosmar75

cosmar75 De-al casei

am luat adapostul cu pisici roz,ce ma interesa cel mai mult,mai am putin , iau si vrejul,si ma opresc.succes.

naivreasastii, t_ina_e, EVE.violetta și alți 8 apreciază asta.
  18. pinok86

pinok86 Împărat forum

Gata - am reusit sa iau linia de vrej. Mergem mai departe sa vedem daca il termin sau nu, dupa calculele mele sunt cam la limita, dar obiectivul era linia de vrej. Spor la treaba pentru toata lumea.

naivreasastii, t_ina_e, EVE.violetta și alți 8 apreciază asta.
  19. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Am o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. In ce fel ma pot ajuta de sera pentru a obtine un drop mai bun? Recunosc ca nu prea stiu cu ce se mananca sera asta.Nu m-am folosit de ea pana acum.Multumesc anticipat celui care ma va ajuta cu un raspuns.;););)

naivreasastii, t_ina_e, robert-adila și alți 3 apreciază asta.
  20. cristianamiruna

cristianamiruna Novice forum

nu cred ca pot sa termin pt ca de 2 zile primesc foarte putine potiuni. Am recoltat si trandafiri si nu am primit nici o potiune. Inceputul era promitator.Nu stiu ce se intampla.Se vrea sa cumpar cosuri?:(

naivreasastii, t_ina_e, doinitza1 și alți 3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.