Feedback Învață și Dezvoltă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 23 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 10 Dec 2016.
  1. Îmi place

81,9%
  2. Mi-e indiferent

3,5%
  3. Nu-mi place

14,7%
  1. pekineza

pekineza Începător forum

Ce se intampla cu seminteriile ramase pe teren dupa terminarea eventului? Se transfera automat in inventar sau le pierdem?

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata!

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Dec 2016
    davidsiirina08, matusam și malagambafane apreciază asta.
  3. pitica5

pitica5 Novice forum

Cred că era vorba de Seminţerii, Chronos ! Cele 4 care produceau legume. Am pus diacriticele ca să-l ajut pe colegul fermier. Ştiu că pot fi puse pe orice teren şi produc puncte în continuare fără să mai dea legumele. Dar vin şi eu cu un supliment: Dacă le las unde sunt, pe terenul de event, mai pot avea acces la ele ? Ştii cumva dacă terenul rămâne accesibil ? Sau se blochează ?

donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  4. Chronos

Chronos Guest

Corect. Asa se mai intampla uneori cand raspunzi in forum cu ochii inchisi.:D Am citit prea repede si seminteriile, pentru mine in acel moment, au fost seminte. Mea culpa. Sa nu mi se mai intample.:D

Dupa incheierea evenimentului, terenul va disparea. Apoi, acei itemi vor oferi doar puncte, nu si plantele de event. Itemurile care rămân pe terenul de event vor fi creditate în inventar prin script, săptămâna viitoare cel mai devreme.

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Dec 2016
    llyillyi, yocoama, misu_mama și alți 7 apreciază asta.
  5. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Eu le am in inventar dar nu pot fi amplasate pe nici un teren... In cazul asta cum dau puncte?

6. castaniumaroniu

castaniumaroniu Novice forum

eu nu am reusit sa termin mai aveam o particica dar sunt mandra de ce am facut , bravo celor care au terminat eventul si norac data vitoare celor care nu au putut nici ei sa il termine :):):p:D:D:music:

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Cel mai probabil vor putea fi amplasate săptămâna viitoare, după ce caracteristicile vor fi schimbate.

davidsiirina08, llyillyi, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  8. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc de raspuns !

davidsiirina08, k0 și malagambafane apreciază asta.
  9. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Buna,
    Ce se intampla cu recolta neculeasa de pe campuri?

davidsiirina08, malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Salut! Se pierde, evident.

raisa2005, -ciocollate- și malagambafane apreciază asta.
  11. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Mersi,
    Pacat, mai ales ca am avut timp sa culeg. M-am luat cu pomii si efectiv am uitat.
    Pana data viitoare doar de bine s'auzim!

12. Chronos

Chronos Guest

Se pare ca ultimele informatii aduc vesti bune: plantele de pe parcelele neculese in momentul incheierii evenimentului, vor fi convertite si ele ca si cele ramase in Sura. Itemii ramasi pe teren in momentul incheierii evenimentului, vor aparea in Inventar. Toate aceste lucruri se vor intampla saptamana viitoare.

13. Pyt077

Pyt077 Junior Expert

salut .de ce nu pot pune itemurile care dadeau seminte pe terenurile fermei,in tutorial se spune ca dupa terminarea eventului se pot amplasa pe oricare teren si vor dapuncte,eventul e gata de ceva timp

malagambafane și dadan apreciază asta.
  14. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna ziua!

malagambafane apreciază asta.
  15. zuzuviorel

zuzuviorel Novice forum

Astazi am primit mesajul cu plantele care sau convertit in puncte si bani dar in loc de 407 varza organica 407 vineta organica plus dovleac organic si rosie organica sau convertit doar 38 de varza si 38 de vinete dar restul pana la 407 unde sunt.Multumesc de raspuns.

malagambafane apreciază asta.
  16. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Mesajul de astăzi se referă la plantele care se aflau pe parcele. Cele din inventar au fost deja convertite de ieri.

malagambafane, yocoama și leczeg_laura apreciază asta.
  17. zuzuviorel

zuzuviorel Novice forum

Multumesc de raspuns o zi buna

malagambafane și k0 apreciază asta.