Feedback Învață și Dezvoltă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 23 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 10 Dec 2016.
  1. Îmi place

81,9%
  2. Mi-e indiferent

3,5%
  3. Nu-mi place

14,7%
  1. Claudia

Claudia Duce forum

Buna dimineata, ne asteapta un event foarte complex si frumos, atat ca realizare cat si ca scop - ajutorul in educatia unor copii oropsiti.

As avea si eu o intrebare: modificarile pe care le facem terenului acum, pe parcursul celor 15 zile de event, raman permanente sau terenul se va reseta, asa ca la urmatorul event cand va fi deschis va trebui sa o luam de la capat cu prundisul si eliberarea parcelelor de cultivat?
    Multumesc pentru raspuns.

mara62, malagambafane, donnadmn și alți 6 apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu se știe nimic oficial, dar probabil dacă se va reveni la același format de event, va fi resetat.

mara62, malagambafane, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  3. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Multumesc pentru raspunsul prompt si complet.
    Am inteles ca aceste iteme constituie "solutia de avarie" (stoc zero), dar ma gandeam ca daca se "cultivau" separat, ar fi mers in paralel cu cultura pe parcele.
    Nu-i bai, bun si asa; le tinen in rezerva, avand in vedere reducerea timpului culturii cu apa si compost (daca avem), inafara de primul ca sa obtinem primele rosii.
    O zi cu soare tuturor.

4. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Interesant eventul, laudabil scopul, dar am ametit citind tutorialul... Nu stiu daca l-am inteles, sper sa fac ceva din el... De data asta o sa imi iau si eu cate un cos ca asa e frumos. Mai departe... merg pe principiul ,,vazand si facand" :D.

MataHari4you, llyillyi, mara62 și alți 5 apreciază asta.
  5. k0

Nu a fost distractiv nici la scris ;) Pe scurt:
    - Teren special pe care nu funcționează bonusurile (deci nici chutney de morcovi și mere) sau parcelele confort.
    - Spațiul cultivabil trebuie deblocat cu ajutorul Prundișului care este primit drept recompensă la sarcini sau care poate fi obținut cu ajutorul coșurilor de event. Inițial avem doar 4 parcele 1x1 deblocate și nu pot fi deblocate toate fără a cumpăra coșuri.
    - 4 plante de event, 1 deblocată inițial și 3 la care primim semințe drept recompensă livrând plantele de event.
    - 4 misiuni cu câte 8 sarcini, câte o misiune pentru fiecare plantă de event.
    - Fără a investi se pot obține 5 itemuri și un abțibild. Cumpărând coșuri putem obține o linie de Vrej și alte două itemuri. Adică avem un event de dificultate medie + o ofertă pentru o linie de Vrej și doi itemi, ofertă care ușurează și finalizare eventului. Veniturile sunt donate.

Hm, n-a fost tocmai scurt. Din fericire, eventul este mai ușor de jucat decât de explicat, iar timpul alocat ar trebui să fie suficient.

inanina, mara62, llyillyi și alți 15 apreciază asta.
  6. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Sper sa fie suficient, sincer si eu am amentit citind tutorialul dar, nici acum, citind ce ai scris nu ma simt mai bine.
    Cum spuneai situatia din teren daca se respecta regula, intotdeauna este mai simpla si usoara. Sa mergem la scoala.
    Spor la event tuturor!

MataHari4you, mara62, osenaris1962 și alți 6 apreciază asta.
  7. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Multumesc pentru explicatii ! Sa stii ca faptul ca nu functioneaza bonusurile o intelesesem din prima (inca nu ametisem :)). Avand in vedere scopul eventului, am zis ca o sa-mi iau cate un cos, deci ar trebuie sa mai diminuez dificultatea cu 5% xD. O sa vad dupa incepere, daca ma ratacesc pe drum sau nu.
    Si mai am o nelamurire : din cate am inteles, tarabele acelea dau cate o samanta de planta de event. Dupa terminarea eventului dispar sau nu din inventar? Daca nu dispar (adica transformare in GG si PE) si nu sunt demolate inainte de sfarsitul eventului, le gasim in inventar?

8. k0

Itemurile care oferă și semințe nu dispar după finalizarea eventului și vor fi mutate în inventar dacă sunt amplasate pe terenul de event. După event vor putea fi utilizate ca itemuri normale care oferă PE/PET.

mara62, dydyana97, malagambafane și alți 4 apreciază asta.
  9. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Imi place ideea de a alatura campaniei de donare (la care as fi participat oricum) si un event, si inca unul ce se anunta a fi deosebit. Felicitari BP !

mara62, malagambafane, dadan și alți 2 apreciază asta.
  10. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Frumoasa initiativa!Imi pare rau sa vad ca unii voteaza negativ un astfel de event!Si nici macar nu au asteptat sa vada cum arata,dincolo de scopul caritabil!

goldhe, mara62, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  11. deea1221

deea1221 Scriitor în devenire

Buna ziua
    nu pot sa donez rosii organice.e vreo problema?

mara62 și malagambafane apreciază asta.
  12. k0

Ce anume te împiedică?

mara62, malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  13. deea1221

deea1221 Scriitor în devenire

ok,merge

14. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Dupa ce ca nu am inteles mare lucru din FAQul eventuluinu pot nici macar sa donez rosiile..e blocat butonul de livrare...livrez si nu se intimpla nimic

15. k0

Cum e blocat? Ce culoare are? Ce cantitate ai selectat?

16. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

are culoarea verde dar nu se intimpla nimic cind apas pe el.....nu-i problema,daca nu-si revine sar peste eventul asta.
    S-a rezolvat dar nu prea am inteles ce sa fac...incerc

MataHari4you, mara62, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  17. k0

Implicit, cantitatea la donare apare 0. Trebuie selectată cantitatea dorită înainte de a apăsa pe ”Plătește”, nu este ca la Cooperativă.

mara62, kameliana59, malagambafane și alți 3 apreciază asta.
  18. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Salutare!
    Acest demers mi se pare foarte frumos si laudabil! Pentru prima oara am sa acord calificativul (Imi place :inlove:) inca de la inceput.
    Sistemul de apreciere mi se pare mai simplu si mai relevant decat cel cu 5 note; in definitiv, un event imi place (4,5), nu imi place (1,2), sau mi-e egal (3).

mara62, malagambafane, veve47 și alți 2 apreciază asta.
  19. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Unde gasesc pomii ? Nu gasesc decat meniul de decorare activ (am achizitionat cosuri)

20. jagarella

jagarella Supervizor forum

Este primul event din "agricultura ecologica", adica "apa, sapa si pasiune". Si din nou se egalizeaza putin sansele (exceptand cumpararea pentru finalizarea eventului).

yocoama, mara62 și malagambafane apreciază asta.