Feedback Învață și Dezvoltă

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Nov 23, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Dec 10, 2016.
  1. Îmi place

81.9%
  2. Mi-e indiferent

3.5%
  3. Nu-mi place

14.7%
  1. beatrice_piss

beatrice_piss Novice forum

si pundis fara cos de unde primesc?:oops::oops::oops:

malagambafane likes this.
  2. yocoama

yocoama General forum

planteaza rosii si la livrare primesti si prundis,dar mai bine urmeaza pasii din tutorial.o seara buna

-ciocollate- and malagambafane like this.
  3. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! Cultiva rosii si cand vei livra pentru sarcinile 1, 3 vei primi Prundis. Cand livrezi pentru sarcina 2(tot rosii) primesti seminte de varza. La prima livrare de varza mai primesti un Prundis etc. Spor la treaba!

4. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Spor, spor dar de la atatea cale galbene vad crucis. Nici TeamLeader n-a reusit sa ma faca sa vad mai bine cu toate ca raspunsurile lui au fost mura in gura... Am ramas cu seminteria de rosii in inventar, aia de varza tot acolo ca plantasem deja varza pe parcele mari. Deeeeci, o sa fac ce pot la eventul asta, fiindca startul l-am ratat :cry:.

5. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Buna dimineata, un nou eveniment ne pune pe treaba, sper ca ne-am odihnit suficient ca sa putem sa-l incepem. Eu asa am facut si iata cateva sfaturi pe care ar trebui sa le urmarim in aceasta perioada. In primul rand ar trebui sa deblocam cu prundis cate 1-2 suprafete noi de semanat, pentru aceasta in functie de timpul disponibil trebuie sa ne decidem ce sa folosim rosii sau varza, varza cu apa se face in timp mai indelungat aproape de 5 ore. Si iata cateva sfaturi:
    - inainte de fiecare plantare sa transformam suprafetele noi obtinute si cu cele vechi, din parcele mici sau medii, in parcele mari, si o observatie parcelele medii se pot roti pe o suprafata libera mare;
    - sa folosim pe timp de seara itemurile primite( cele 2): seminte de varza si seminte de rosii in loc de parcele mari semanate, iar ziua sa dam jos seminteriile si sa folosim parcelele mari semanate( plantele se gata mai repede cu apa, decat cele din seminterie);
    - mai intai sa semanam parcelele mari, pe urma cele mijlocii si pe urma cele mici;
    - inainte de a dona seminte sa cautam sa nu ramanem fara, asadar sa avem seminte pentru cultivarea parcelelor inainte de a le utiliza.
    Sper ca acestea ne sunt de ajutor, spor la lucru si sa obtinem suprafetele cerute cat mai usor, o zi buna.

Last edited: Nov 25, 2016
  6. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Eu nu am primit prundisul de la sarcina 1 la rosii.Am scris la suport,astept rezolvarea.Mai am probleme si cu pinul paysafecard pe care nu il pot folosi in Romania,pentru ca nu este cumparat din Romania.De fiecare data cand vin acasa,vin cu pinul la purtator,si l-am putut folosi intotdeauna.Acum nu pot.Nu cumpar cosuletele,deci pierd aceasta linie de vrej.Din nou astept suportul sa imi rezolve si aceasta problema.
    Morala:s-ar putea ca din motive tehnice sa nu termin acest event.:cry:

7. .andrei222.

.andrei222. Scriitor în devenire

Bună dimineața!
    1. Eu cred că semințeriile ar trebui să aibă același timp de ”coacere” ca și plantele puse cu apă. Ne-ar fi de mare ajutor, ca să nu mai consumăm semințe pe acele parcele mari. Ar putea BP să facă o mică modificare în acest sens? :)

2. Unde pot găsi informații despre cumpărarea unui paysafe?

8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Suntem fermieri sau culegători de itemuri?
    AICI de exemplu. Sau AICI și mai multe.

9. .andrei222.

Mulțumesc frumos pentru răspuns.
    1. Suntem fermieri, dar mă gândeam că BP a creat semințeriile, cel puțin pentru acest event, nu doar ca item de cules... După cum se știe, tot ceea ce face BP are o logică în mecanica jocului și a eventului.
    2. Am citit instrucțiunile pentru paysafe, dar mai am o întrebare: pot plăti în lei (RON) contravaloarea coșurilor la un PayPoint, de exemplu? Dacă da, conversia din euro în lei se face automat de sistem, sau trebuie să-i ”ajute” clientul pe casieri? Întreb, fiindcă mulți casieri nu sunt foarte informați...

10. k0

Nu se poate plăti direct, dar poți achiziționa codul PS și mai departe:

matusam and malagambafane like this.
  11. .andrei222.

Până aici, am înțeles. Mulțumesc.
    Ce se întâmplă cu banii rămași, dacă valorile de plată la PS sunt fixe? Și anume: coș În fruntea clasei = 7.49 euro, voucher PS = 50 lei.

naivreasastii and malagambafane like this.
  12. k0

Rămân disponibili pe același cod, îi poți folosi cu alte ocazii.

13. .andrei222.

Mulțumesc frumos pentru toate lămuririle. Și pentru răbdare. :) O zi bună!

14. Agro80

Agro80 Conte forum

E amuzant dar din aceleasi motive tehnice este posibil ca nici eu sa nu pot cumpara cosurile :D Voi cumpara paysafe azi si incerc. Daca nu, tu imi dai codul de Spania si eu de Romania si cred ca reusim sa cumparam cosurile in felul asta :D.

15. beatrice_piss

beatrice_piss Novice forum

multumesc pentru lamuriri dar chiar nu mai intelegeam nimic !cred ca mi se trage de la eventul trecut :p:p:p:cry::cry::cry::music::music::music::eek::eek::eek::D:D:D

16. stefi160184

stefi160184 Începător forum

din greseala am livrat toata cantitatea de rosii, aveti idee daca mai primesc alte seminte?

17. k0

Dacă vei folosi itemul Semințe de roșii din inventarul terenului de event, vei obține altele.

18. stefi160184

stefi160184 Începător forum

mersi

stoiantudorel, malagambafane and k0 like this.
  19. ca_zaza

ca_zaza Pretendent

Eventul asta imi aduce aminte (iar) de timpurile cand am inceput jocul pe Farmerama, cand nu erau produse mestesugaresti, iar deblocarile de parcele noi costau timp si efort, la fel si amplasarea de parcele noi.
    Regasesc bucuria de atunci de a juca. Bucuria de a putea amplasa o noua parcela, nerabdarea de a planta si a culege in asa fel incat sa am un maxim de plante. E ca o reintoarcere la copilarie (?), cand orice lucru marunt e valoros si orice pas cat de mic e unul urias si nemaipomenit.
    Bucurati-va de joc si de event. Lasati deoparte nerabdarea, frustrarile si grijile, si haideti sa reinvatam abecedarul

20. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Mi-am schimbat parerea despre acest event . Chiar a inceput sa-mi placa. Singurul regret pe care-l am e ca nu pot folosi produsele mestesugaresti si merg cu viteza melcului. S-aveti spor !!!