Feedback Învață și Dezvoltă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 23 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 10 Dec 2016.
  1. Îmi place

81,9%
  2. Mi-e indiferent

3,5%
  3. Nu-mi place

14,7%
  1. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Frumos eventul ,doar ca ne miscam prea incet in comparatie cu eventurile cu care suntem noi obisnuiti xDsper ca vom reusi sa il terminam in timpul alocat :);)

2. jeny1967

jeny1967 Novice forum

am facut o mare greseala si am dat toata varza si acum nu am deloc ,de unde pot cumpara ?

-elenaion49- și malagambafane apreciază asta.
  3. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Jucătorii care rămân în Șură cu stoc 0 la una din plantele de event după deblocarea acesteia vor avea la dispoziție 4 itemuri: Seminţe de roşie, Seminţe de varză, Seminţe de dovleac, Seminţe de vânătă pentru care pe parcursul eventului vor oferi plante de event.( itemi ii gasesti in inventar setiunea decoratiuni)

stoiantudorel, Cruella, Otilica69 și alți 4 apreciază asta.
  4. jeny1967

jeny1967 Novice forum

multumesc frumos

naivreasastii, malagambafane și -ciocollate- apreciază asta.
  5. gace25

gace25 Avansat

Se pot folosi si parcele mari pe masura ce se deblocheaza din cele mici? Am incercat sa pun una si lucra intens, dar nu am reusit. Sa mai am rabdare un pic?

malagambafane apreciază asta.
  6. tweety`

tweety` Baron forum

Cand patesti asa da un refresh.

7. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Mai rapid e să schimbi terenul.

matusam, roliana57, stefi7 și alți 2 apreciază asta.
  8. gace25

gace25 Avansat

Pai asta am incercat dar muncea de zor. Ok. Multumesc.

9. costi_bădica

costi_bădica Începător forum

MA NUMESC COSTI_BADICA AM DEPUS DIN ERUARE TOATE SEMINTELE NU POT CONTINUA CU VARZA CE FAC?

malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  10. raisa2005

raisa2005 Analist forum

Jucătorii care rămân în Șură cu stoc 0 la una din plantele de event după deblocarea acesteia vor avea la dispoziție 4 itemuri: Seminţe de roşie, Seminţe de varză, Seminţe de dovleac, Seminţe de vânătă pentru care pe parcursul eventului vor oferi plante de event.( itemi ii gasesti in inventar setiunea decoratiuni)

Este raspunsul -ciocollate-. Poate faci cinste cu o ciocolata, sau ... daca citeai mai sus ... scapai.

11. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara! Multumim ciocolatte si raisa pentru raspunsuri.
    Conform tutorialului, dupa cateva livrari din fiecare planta, se primesc Itemi care ofera seminte. Ii gasiti in inventar (cand sunteti pe terenul unde se desfasoara evenimentul). Trebuie amplasati pe teren. Pentru exemplificare va ofer o poza.

Am rugamintea sa nu folosesti doar majuscule cand postezi in forum. Contravine regulamentului. Risti ca postarile sa fie sterse fara a primi raspuns. Multumesc pentru intelegere.

EVE.violetta, matusam, goldhe și alți 10 apreciază asta.
  12. 09kis

09kis Veteran Forum

Chiar daca ne miscam incet imi place eventul. Parca sunt in prima zi de Farmerama

irina_love200, petra2172, roliana57 și alți 5 apreciază asta.
  13. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Asa e. Frumos eventul. Avea dreptate TeamLeader cand spunea ca e mai usor de jucat decat de explicat. Nu-mi propun sa-l termin, deja am luat cosurile, sunt la jumatatea barei de progres de la rosii la donare si sarcina 1 la varza. Am luat abtibildul deocamdata.:music:.

14. cuzavoda68

cuzavoda68 Începător forum

Buna dimineata.
    Eventul este deosebit, chiar daca progresul este lent.
    Azi, dupa semanat, am umplut bazinul cu apa, si mi-a aparut avizul "epuizat".
    Este o eroare, sau utilizarea apei este limitata (in acest caz care este cota pe zi), caz in care sa o folosesc cu precadere la varza.
    Weekend placut.

15. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Nu este nici o eroare si nici a doua varianta. Consuma 2-3 unitati de apa si vei vedea ca acel "epuizat" va disparea.

matusam, -mamaleone și malagambafane apreciază asta.
  16. cuzavoda68

cuzavoda68 Începător forum

Multumesc Chronos pentru raspuns.
    M-am lamurit, caci deja incepusem sa fac planul cam ce sa "irig".
    O zi buna.

malagambafane și Chronos apreciază asta.
  17. Chronos

Chronos Guest

Cu drag. Nu ai de ce sa iti faci griji. Acel epuizat apare doar cand ai rezervorul plin, semn ca nu mai poti cumpara apa in acel moment. Cum "tragi din el", mesajul dispare, asa ca poti face inundatie. Week end placut.

malagambafane, matusam, petra2172 și alți 2 apreciază asta.
  18. georgeta

georgeta Scriitor activ

exista ceva erori la accesarea terenului deoarece la mine se cam blocheaza si la orice actiune trebuie sa dau refresh

19. Claudia

Claudia Duce forum

Buna ziua, mai am o intrebare legata de event.

La incheierea evenimentului, terenul devine inaccesibil. Banuiesc ca plantele de event ramase neculese se pierd si nu se convertesc in PE si GG dupa aceea, nefiind deja in Sura. Ce se intampla insa cu itemele care produc seminte daca sunt inca pe terenul de event, intra automat in Inventar sau se pierd odata cu blocarea terenului?
    Multumesc pentru raspuns.

20. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Citat din tutorialo_O:

O zi frumoasa!