Șoricei de Anul Nou - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 29 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Doneaza-le intai si apoi poti vedea cam cat ar costa sa platesti cu mamudele diferenta.

edward, ANDREE, robert-adila și alți 2 apreciază asta.
  2. -ingerik-

-ingerik- Scriitor activ

M-am gândit şi la asta, dar dacă nu am destule mm, atunci voi pierde produsele...sau nu?

robert-adila apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Normal.

edward, ANDREE, robert-adila și alți 2 apreciază asta.
  4. -ingerik-

-ingerik- Scriitor activ

Oki doki,eu vreau multe, dar :D sunt şi zgarcită. Mulţumesc frumos pentru sfaturi. O zi frumoasă, an îmbelşugat!

robert-adila și giuly1969 apreciază asta.
  5. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Am donat eu de curiozitate planta de event si, din pacate, tot 500 de mamudele scrie... Deci se pare ca nu se reduce, chiar daca donezi partial:cry:

robert-adila și donnadmn apreciază asta.
  6. Lorelei

Lorelei Junior Expert

Mai mult de atat, la misiunea 7diamant am donat pe langa piroflori si mastile de soricel si tot 500 de mamudele raman de dat. Dupa ce am dat si hibiscusul 500 bucati, mai raman 305 mamudele de dat pe cele 8 rachete, pe care le astept ca sa se faca la moara.

Deci diferenta ar fi de 195 de mamudele pentru 500 hibiscus, pentru o singura etapa din cele 2 la care se cere asa ceva. Mult.

robert-adila, giuly1969 și -ingerik- apreciază asta.
  7. -ingerik-

-ingerik- Scriitor activ

pfff...atunci trebuie să găsim alte stategii... sper să reuşim :D , căci îmi place ceea ce oferă linia din vrej :D

robert-adila și giuly1969 apreciază asta.
  8. cerbul

cerbul Locuitor permanent

mie, imi arata 304 mamudele, fara rachetele de la misiunea 7 diamant.

9. nicole6161

nicole6161 Începător forum

deci daca nu am activat hibiscusul singura varianta de a dona este sa platesc, nu prea ati gandit bine aceast event pt ca eu care am lvl 90 si 159 bahama nu pot finaliza misiunea decat platind, urat

12mela și mariag98 apreciază asta.
  10. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Nu este urat, de ce ar fi urat? A spus cineva ca acest event trebuie terminat de toata lumea? Am eu asa sentimentul, ca daca aveai tu acces la planta respectiva, nu mai era urat, ci este urat doar pentru ca nu ai tu acces. Nu este singura varianta cea descrisa de tine, ci poti face efortul sa avansezi in nivel intr-un timp scurt, un timp necesar sa poti debloca statuia hibiscusului. In functie de anumiti factori, acest lucru poate fi mai usor sau mai greu realizabil si binenteles poate chiar imposibil. Deci sunt posibilitati si este chiar frumos, daca mintea umana este pusa la contributie.

edward, ANDREE, stef85600 și alți 6 apreciază asta.
  11. melbamar

melbamar Începător forum

buna seara,am cele 22 banane pentru a debloca hibicus dar nu ma lasa sa l deblochez;imi arata sa deblochez statuia de cactus cu 20 banane....ce pot face ? multumesc anticipat !

12. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Singurul lucru pe care il poti face este sa deblochezi inainte statuia aferenta cactusului. Pe aceeasi linie, intr-o camera a Templului Maimutelor, trebuie sa deblochezi de la stanga la dreapta, obligatoriu.

edward, ANDREE și -ingerik- apreciază asta.
  13. melbamar

melbamar Începător forum

multumesc frumos de raspuns,inseamna ca nu pot termina eventul !

14. Chronos

Chronos Guest

Cai de a termina eventul ar fi, cel putin teoretic, insa depinde de mai multe lucruri.

edward și ANDREE apreciază asta.
  15. al_ina67

al_ina67 Novice forum

LA MULTI ANI tuturor.
    Cei care sunt mai noi ar trebui informati, ca acum 2-3 ani, majoritatea eventurilor nu se puteau termina decat de catre cei avansati in niveluri. Si incepatorii, ne calculam ce putem face si ce nu si uite asa, de exemplu am foarte multe linii de vrej, dar pe care nu le pot completa cu itemurile necesare. Asta este, jocul este joc, luati-l ca atare, nici eu nu pot termina eventul si ma multumesc cu itemul castigat(si cu PE PEbaha, gologani etc). Poate ar fi bine daca dezvoltatorii s-ar gandi la o saptamana a vrejului magic, in care sa poata fi completate liniile de la toate eventurile de pana acuma, nu doar cate o linie cum s-a mai intamplat.
    Spor la farmerit

mariucuta apreciază asta.
  16. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Daca te referi la faptul ca ai linii de vrej la care nu ai toti itemii, fa-ti o lista cu itemii lipsa si la fiecare editie a minievenimentului Daruieste si Comercializeaza poti incerca sa faci rost de itemii lipsa, asa putin cate putin. Poti arunca un ochi si la Golful Piratilor si poti incerca si acolo achizitionarea de itemi din cufere, acolo unde sunt itemi care iti lipsesc. Periodic avem si oferte prin care ai sansa sa achizitionezi linii de vrej de la eventuri mai vechi si/sau itemi de la acele linii de vrej, in caz ca ai linia de vrej respectiva, dar nu ai toti itemii. Deci, posibilitati sunt.

giuly1969, edward, mariucuta și alți 2 apreciază asta.
  17. risti6

risti6 Junior Expert

Buna seara! Nivel 90 si eu, 172 pe Bahama. Am deblocat si eu cu greu statui, mai am mult de lucru, dar calculam mai intai,nu ne aruncam cu deblocatul unor pachete de sh,septel, de exemplu. Eu am deblocat de mult hibiscus, fara md, iar acest event mi se pare foarte dragut si usor de realizat,chiar relaxant, de aceste sarbatori. Maine seara termin si cu planta, am plusat cu dropul si mi-am facut septelul singurel la poienite, asta dupa 2zile de parcelesuper,cu Revelionul,stiti voi...Apropo, la multi ani,fermieri,spor tuturor!

matusam, -ingerik-, Sirena11 și alți 2 apreciază asta.
  18. -ingerik-

-ingerik- Scriitor activ

După ce am citit mai multe păreri și strategii ale altor fermieri și am analizat toate posibilitățile,am răsfoit toate misiunile...și m-am apucat de treabă. M-am apucat și am finalizat cât mai multe din misiunile de la cooperativă care ofereau PE pe Bahamarama printre care Insula Comorii I și II, Gala de deschidere I, Maimuțăreală, Expoziția grădinilor, vânzând septel, fructe, legume.. ce am avut eu prin șură. Apoi am devenit un vânător de oferte și uite așa am rulat aprox. 1 milion de gg, avansând de la niv 123 la 130 în aproximativ 24h și am deblocat hibiscus. Prima dată am finalizat misiunile care cereau plante și fructe, dar care aveau un preț mai mic la piață, apoi m-am orientat după cele care oferă cât mai multe PE pe Bahama. Am primit și un pic de ajutor constând în vreo 3 Smoothie de portocale și mango de la vecinele mele cu inima bună. Cum mai sunt 39 h până la terminarea eventului, m-am hotărât să nu cumpăr de la piață hibiscus, ci să-mi fac eu plantele căci mai am câteva ore +2 pe parcele. În final sper ca experiența mea șă fie un ajutor și altora. Mersi Chronos de motivație :D. Baftă tuturor!

Alexya75, Farmerutza, Agro80 și alți 4 apreciază asta.
  19. Lelika71

Lelika71 Începător forum

Buna ziua,am o problema,am incheiat eventul dar cand sa activez linia de vrej,primesc mesajul:nu ai inventar Soricel TV. De ce?

20. Aleksa

Aleksa Pretendent

Ori nu ai terminat sarcina 6 diamant, ori ai itemul respectiv amplasat pe teren.

giuly1969 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.