Șoricei de Anul Nou - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 29 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Lelika71

Lelika71 Începător forum

sarcina am terminat-o,misiunea a disparut de la cooperativa,o sa vad daca nu este pe teren.Multumesc!

Revin cu multumirile l-am gasit pe teren.

Modificat ultima dată de către moderator: 3 Ian 2015
    giuly1969 apreciază asta.
  2. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Multumim BP. Felicitari. A fost super interesant eventul.
    Pt ca nu indeplineam toate cerintele necesare pt terminarea eventului am fost nevoita sa imi pun rotitele in functiune si sa ma dau peste cap ca sa incerc sa il termin. Sunt foarte multumita de ceea ce am facut in cadrul eventului chiar daca nu am reusit sa il termin din cauza ca nu am avut hibiscusul deblocat.
    Ca sa pot finaliza eventul aveam nevoie de 13 nivele pe baharama ca sa obtin bananele necesare pt deblocarea hibiscusului, dar desi am folosit tot ce am putut atat de la misiuni cooperativa cat si de la cartierul mestesugaresc nu am reusit sa fac decat 8 nivele din cele 13 nivele care imi trebuiau ca sa il deblochez.
    Oricum obtinerea a 8 nivele pe insula si 1 nivel pe ferma este mai mult decat suficient pt mine :), chiar daca nu voi putea utiliza foarte curand bonusul de la linia de vrej :(. Este primul event dupa multa vreme care nu reusesc sa il fac in totalitate, dar nu ma supar, doar ma ambitionez mai tare sa reusesc sa le fac pe urmatoarele.

L.E. Multumesc frumos Chronos. O zi frumoasa si tie. :)

Modificat ultima dată: 5 Ian 2015
    marafiz, giuly1969 și Chronos apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Simplu: felicitari pentru atitudine. O zi frumoasa!

marafiz și giuly1969 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.