Ștrengari și călușei - Evoluție

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 3 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Am ajuns cu :
    puiul de capra-8
    porc-12
    oaie-12
    maimuta-12

2. mimozaa61

mimozaa61 Scriitor în devenire

event finalizat.

3. ovidiu1a

ovidiu1a Avansat

Am realizat cam ce mi-am propus, deoarece am ajuns la urmatoarea configuratie: ied-6, purcel-12, miel-12 si maimuta-12, astazi incerc sa mai urc putin cu iedul: 2-3 nivele, banuiesc ca ma voi opri la nivelul 8 sau 9.
    In final m-am oprit la nivelul 8 pentru ied, a fost un eveniment care iti cerea sa cultivi pe rand cate o planta de eveniment pe 3 terenuri si una sau doua plante diferite pe 2 terenuri, interesant ca idee, felicitari BP.

Modificat ultima dată: 9 Aug 2016
  4. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event finalizat 100%,imi schimb nota din 5 in 2 deoarece a fost un event foarte scump,m-a secat de gologani. Spor pe ultima suta de metrii celor care mai au !

EVE.violetta, matusam, lucapadu1 și alți 16 apreciază asta.
  5. 09kis

09kis Veteran Forum

Sper sa iau si ultimul item. Cu toate ca de vrej nu mai am timp(am inceput tarziu eventul) mi-a placut mult eventul. I-am dat nota 4.

6. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Din pacate, event ratat !!!Asta este. Se mai intampla. Bafta celor ce inca mai au vreo sansa la vrej si de ce nu, sa termine tot eventul !!!

7. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

event finalizat ,bafta celor care vor sa-l termine .

8. mara62

mara62 Supervizor forum

Event finalizat in totalitate, cam pe ultima suta de metri, dar "mai bine mai tarziu decat niciodata":)

9. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Uff, gata 100%.

10. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Event finalizat in totalitate 100%. Nici nu speram ca-l termin, dar am reusit pe ultima suta de metri.
    O zi frumoasa.

11. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

De-abia mi-am luat si eu linia de vrej.Macar atat! Este primul event pe care nu-l pot termina.Este adevarat ca nu am stat lipita de calculator (am mai facut si plaja) Felicitari celor care au obtinut tot ce si-au dorit!

12. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Luat linia de vrej ,in rest am ajuns la :12 ied, 5 purcelus ,12 mielut ,12 maimutica !Am luat tot ce ma interesa ,desi am cheltuit cam multi GG .Scump dom'le,scump !8)

13. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Buna dimi ,atatea emotii la un event nu stiu de cand nu am mai avut ...sunt la limita sper ca voi reusi ,felicitari tuturor care au finalizat eventul !

14. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Ma opresc aici cu strengarii.
    12-12-11-6
    Ca de obicei pe ultima suta metri ma straduiesc sa finalizez,numai ca de data aceasta nu am timp.
    Ma bucur ca am finalizat cam 80%,vina imi apartine ca nu am fost atenta cand a trebuit.
    Felicitari tuturor fermierilor.

15. |B[L]acK^K[N]1gh7|

|B[L]acK^K[N]1gh7| Duce forum

8-12-11-12 atat s-a putut ;)

16. lucapadu1

lucapadu1 Avansat

Asa pe ultima suta de metri: event finalizat in totalitate.

17. dadan

dadan Oracol omniscient

Si eu am terminat la limita si fara nici o tragere de inima.Nu mai doresc acest gen de eventuri.Bafta tuturor si sper sa nu incetam sa ne bucuram de acest joc care pana acum a fost interesant si antrenant dar in ultimul timp a devenit obositor si stresant!

18. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pe ultima suta de metri am finalizat capra, porc si oaie, maimuta lvl 8. N-am vazut ca premiul cel mare era la maimuta asa ca m-am ales cu 2 cutii de acadele si o stea Iiuliu. Nota mea pentru event este mica datorita faptului ca aveai de plantat 4 plante pe 3 terenuri si te trezeai ca ai cules 1185 de plante si necesarul tau era de 1200... Ca sa avansezi, ori asteptai inca o recolta, ori pierdeai un pas ....
    Obositor si stresant eventul...

19. jenel74

jenel74 Novice forum

Event finalizat.Pacat ca la inceput nu am avut timp sa-l gandesc mai bine,dar am reusit pe ultima suta de metrii sa il finalizez.Daca la premii se adaugau si ceva mai multe cupoane de recoltator era minunat.Oricum nota mea e 5.O zi buna tuturor.

20. -ciocollate-

-ciocollate- Ambasador forum

Am reusit R !