Ștrengari și călușei - Evoluție

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 3 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Pe ultima suta de metri, am luat vrejul, si stau asa 8-11-9-8,slabut, asta este, am mai predat acuma la sfarsit o gramada de plante, din cauza vitezei nu am mai calculat si le-am donat degeaba ca as mai fi avut nevoie de cateva, :wuerg:primul event neterminat de foarte multa vreme, obositor event, nu mai vrea sa-mi bat capul cu genul asta de eventuri, sper sa ne auda cineva, app felicitari celor care l-au terminat:)

2. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

Cu 16 minute inainte de finish am reusit si eu sa termin eventul 100%. A fost o chestie de ambitie personala, care m-a costat 2 campuri de SC (parcele mici) xD
    MM nu am cheltuit, iar cu GG am mai cumparat din piata pana cand pretul mi s-a parut inacceptabil; dupa aceea am donat numai din productie proprie.
    Cred totusi ca, daca se mentine tendinta actuala, va trebui sa ne obisnuim cu eventuri terminate doar in proportie de 75%-80%, sau cu ideea ca pentru finalizare 100% trebuie investite MM (direct, sau indirect).
    Greu! :oops:

3. erhea

erhea Pretendent

Calatoria din carusel la sfarsit, fara mm, fara SC, fara stress, cu plante ramase in sura: