Adăposturi neon III (Lumini de bal) - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 19 Apr 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -alin1977-

-alin1977- Începător forum

multumesc pentru amabilitate am incercat dar nu s-a schimbat nimic

lorilori71, adria2, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  2. Chronos

Chronos Guest

Sincer, eu cred ca este acolo o neintelegere la mijloc. Ai verificat daca nu cumva ti s-au intors inapoi in Sura animalele donate? Daca trebuie sa reiei misiunile, inseamna ca ai septelul reintors. Incercati totusi, atunci cand doriti sa donati, sa aveti in Sura animalele necesare pentru donare. Poti incerca si alt browser pentru a vedea daca se mentine situatia.

lorilori71, malagambafane și dadan apreciază asta.
  3. donnadmn

donnadmn Legendă vie

S-a anuntat oficial ceva despre BB?

malagambafane, matusam, lorilori71 și alți 2 apreciază asta.
  4. craniulalb

craniulalb Scriitor în devenire

oficial nu s a anuntat, dar va fi sigur bb vineri de la ora 18 - ora 19 Romania - pana duminica seara ora 22, asa a fost de fiecare data.

lorilori71, adria2, dadan și alți 4 apreciază asta.
  5. donnadmn

donnadmn Legendă vie

Multumesc frumos ptr raspuns!:)

matusam, lorilori71, adria2 și alți 4 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Se pare ca, pana la urma este o eroare in ceea ce priveste donarea la eveniment. Daca donati, este posibil sa va apara bara de progres alba. Este o eroare iar echipa tehnica deja lucreaza la remedierea ei.

lorilori71, misu_mama, dadan și alți 3 apreciază asta.
  7. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Buna seara ! Si mie mi s-a intamplat la fel.La reproductia porcilor, eram la ultima sarcina . Donasem de 63000 si mai aveam de donat pana la 76000. Cand am intrat , bara era goala. Am pierdut septelul donat, superharna si parfumul folosit !!! Nu prea este dragut.

Buna seara Chronos . Nu inteleg propozitia : "Au iesit jucatorii in pierdere in urma erorilor?".Pai daca am donat septel in valoare de 63000 care a disparut efectiv- adica nu s-a intors in sura, nu este asta o pierdere? Gresesc eu cumva ?

Modificat ultima dată: 20 Apr 2016
    malagambafane, lorilori71, adria2 și alți 3 apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Eu zic sa asteptam ce se va intampla. Au iesit jucatorii in pierdere in urma erorilor?

malagambafane, matusam, lorilori71 și alți 5 apreciază asta.
  9. sammy_mih2

sammy_mih2 Scriitor activ

salutare va intreb daca cu combina se pot pune parfumurile ptr micsorsrea timpului de reproducere. multumesc anticipat

10. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Da, daca ai activata functia Combinei care se ocupa cu acest lucru.

11. sammy_mih2

sammy_mih2 Scriitor activ

multumesc frumos.

malagambafane, lorilori71, adria2 și alți 2 apreciază asta.
  12. cryss

cryss Novice forum

buna seara!am primit 2 adaposturi neon de curcani si 2 de cai; adaposturile de porci nu se afla in inventar... este cumva o eroare?

13. Chronos

Chronos Guest

Nu ar trebui sa fie nici o eroare. Dar daca ai indeplinit sarcina unde trebuia sa le primesti si pe cele de porci, efectueaza un refresh la joc si cauta-le bine in Inventar.

14. cryss

cryss Novice forum

le-am gasit, multumesc frumos!

malagambafane, lorilori71, adria2 și alți 2 apreciază asta.
  15. Chronos

Chronos Guest

Buna seara din nou! Eroarea mai sus mentionata a fost rezolvata. Lucrurile ar trebui sa fie in regula acum.
    Va multumim pentru intelegere.

malagambafane, misu_mama, lorilori71 și alți 3 apreciază asta.
  16. dlacra

dlacra Novice forum

Le-am gasit , multumesc ! Vorbeam de Cocina de porci V si Grajd de cai V, dupa un refresh s-a rezolvat .

malagambafane, dadan și Margo15 apreciază asta.
  17. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Ai achizitionat itemurile de la Shop cu lacate?
    Itemurile nu s-au oferit ca recompensa la livrarile efectuate.
    O seara linistita!

dadan și malagambafane apreciază asta.
  18. alexraul

alexraul Începător forum

Buna ,

Multumesc pentru raspuns .
    Am consultat tutorialul dupa aceea si mi-am dat seama ca am gresit cand am postat .
    O seara frumoasa .

ovidiu1a, matusam, dadan şi o altă persoană apreciază asta.
  19. LYPYDUC

LYPYDUC Începător forum

Salut. Am terminat toata misiunea si nu am primit nici un item pentu Linia de Vrej.

malagambafane și dadan apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Tocmai ce scrie mai sus ca nu primesti itemi pe durata donarii la misiune. Trebuie sa donezi lacate la Shop si de acolo iti alegi ce itemi doresti.

Lacătul dragostei
    (drop)

Acesta se va obține doar prin intermediul reproducerii, câte una pentru fiecare reproducere (a oricăror animale, nu doar cele pentru acest event)! Nu apare din nimic altceva, arborele fermecat nu îl va oferi pe parcursul eventului și nici nu poate fi achiziționat.

Este necesar pentru Neon Shop!

De la Neon Shop pot fi achiziționate trei itemuri tematice, care nu se obțin din altă parte. Pentru achiziționare veți avea nevoie de lacătele dragostei. Itemurile pot fi achiziționate de câte ori doriți.

donnadmn, malagambafane, matusam și alți 3 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.