Feedback Amintiri magice

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 2 Mai 2017.
  1. Îmi place

30,5%
  2. Îmi este indiferent

8,0%
  3. Nu-mi place

61,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vlad_23

vlad_23 Novice forum

AAAAAaaaaaaaaa ..... ce neatenta sunt!!! Multumesc!!!!

victorashi, mara62, alinlazar123 și alți 6 apreciază asta.
  2. jeny1967

jeny1967 Novice forum

nu/mi gasesc arborii ylang/ylang cistigati

mara62, alinlazar123, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  3. Shepherd

Shepherd Guest

Acești arbori se regăsesc în inventarul de pe insulă!

-ciocollate-, matusam, mara62 și alți 10 apreciază asta.
  4. victorashi

victorashi Junior Expert

doar fotografia rosie,bafta tuturor.

-ciocollate-, matusam, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  5. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Event incheiat !Spor ,tuturor !

victorashi, -ciocollate-, matusam și alți 10 apreciază asta.
  6. t_ina_e

t_ina_e General forum

Pentru o diversificare era interesant si placut ca ingrasamantul pe care il producem, sa fie adaugat la produsele din sura, sa poata fi donat, asa avea un sens urmatorul anunt din 11.04
    "Salutare fermieri,
    Pentru a îmbunătăți modul în care prețul acestuia evoluează la Piață, contravaloarea îngrășământului a fost crescută recent de la 3 GG la 120 GG.
    Echipa voastră Farmerama"

Jocul ar fi fost mai dinamic, chiar daca cerintele la produse erau chiar si de cinci ori mai mari. Acum ingrasamantul se iroseste pe 1 gg in piata pentru cine mai are puterea sa faca oferte. Pretul anuntat de 120 GG nu am inteles la ce serveste!
    La acest event, asa cum este el, daca la fotografia verde la ultima cerinta se ofereau 5 cupoane de combina a 12h, nimeni nu comenta si se straduia sa finalizeze eventul. Aveau oarecum o motivatie, deoarece multi doresc si au nevoie de ele!
    Problema spatiului insuficient ramane, frecventa eventurilor cu plante de event sunt parca prea dese pentru a mai pune adaposturi si ateliere.
    Dupa cum am mai spus, eventul acesta il termin doar pentru al bifa si pe acesta ca finalizat. Cand voi termina resursele cupoane de combina, SC, SH si altele, probabil ca voi spune pas.
    Felicitari celor ce au finalizat eventul.

victorashi, -ciocollate-, Flaxys și alți 11 apreciază asta.
  7. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

doar fotografia rosie pentru pom si item si asta cu mare greutate dupa ce m-am grabit sa donez la recilo-mat

victorashi, -ciocollate-, YahrTahxo și alți 10 apreciază asta.
  8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Deși nu are legătură cu tema de față, răspunsul este simplu: la începutul unui event cu plante, evoluția îngrășământului prezenta ”sughițuri”, prețul recomandat creștea greu și apăreau erori de afișare la piață - acum situația este relativ îmbunătățită.
    Mai degrabă ar fi fost mai multe nemulțumiri legate de cerințe, care din câte se pare pentru mulți jucători sunt mari - nu este vorba doar de raportul cerințe/recompense.
    Revenim în afara temei, cu o problemă care există de la începutul jocului și probabil va exista până la sfârșit. Totuși, n-ar fi rău să realizăm că orice extindere de spațiu aduce o creștere a cerințelor, și poate în primul rând a timpului alocat jocului.

victorashi, -ciocollate-, fermiera11 și alți 7 apreciază asta.
  9. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

In sfarsit ! cu multa greutate, doar fotografia rosie.
    Ar fi trebuit acest event intr-un moment plin de resurse, nu dupa reciclo-mat si misiuni noi la coperativa.
    Am fost cu sura goala , iar acum sunt la fel.
    Sper sa-mi revin....;)
    Spor la treaba tuturor!!

Modificat ultima dată de către moderator: 26 Apr 2017
    matusam, victorashi, -ciocollate- și alți 13 apreciază asta.
  10. usordetinutminte

usordetinutminte Talent de excepţie

Salutare,
    Chiar daca la inceput n-am vrut sa finalizez acest event, m-am razgandit si acum am reusit sa-l termin. Nu au fost prea mari cerintele pentru un jucator ce are nivel destul de mare si o strategie de joc destul de buna - am reprodus la BB si am mai completat la misiunile de reproducere, daca as fi avut si noroc la BB sa primesc si ceva de nivel 9 daca nu 10 era perfect, dar sunt obisnuit sa muncesc pentru a primi rezultate, nu sa-mi pice. Sigur va mai fi un BB pe weekend asa ca spor celor ce mai vor sa faca acest event - repet, oricum reproducem pentru misiuni, deci nu ar fi greu de finalizat chiar daca am fost obisnuiti la premii mai consistente din partea BP. Eu am dat un vot pozitiv acestui event tocmai din acest considerent.
    Bafta tuturor!

11. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Astazi si eu am facut boldul galben. Nu am destul SH, caci as putea face mai mult.
    Ma multumesc cu ce am reusit.
    A fost ceva munca.
    Am sa-mi fac stocuri de animale sa am in eventualitatea unor asemanatoare eventuri ;)

matusam, victorashi, -ciocollate- și alți 10 apreciază asta.
  12. cp58

cp58 General forum

Event finalizat. Succes tuturor!

victorashi, -ciocollate-, matusam și alți 8 apreciază asta.
  13. mona_lica

mona_lica De-al casei

Buna ziua,dezamagita de acest event,multe cerinte,premii pe care le tin in inventar din lipsa de spatiu,voi face doar prima fotografie

matusam, victorashi, -ciocollate- și alți 7 apreciază asta.
  14. sandipuiut

sandipuiut Novice forum

Am terminat prima fotografie, cu foarte mare greutate si cu ajutorul pietei, ca altfel nu aveam destule animale si nici produse.

robert-adila, matusam, victorashi și alți 9 apreciază asta.
  15. roliana57

roliana57 Legendă vie

Am developat fotografia rosie si pe cea albastra. Pur si simplu nu mai vreau sa continui. Raman in stoc cu o insigna pentru artropode si 53 pentru mamifere, de care ma lipsesc! Votul meu este negativ.

robert-adila, matusam, victorashi și alți 8 apreciază asta.
  16. .felicia.1

.felicia.1 Pretendent

Am reusit sa iau sera rosie, care este frumoasa!
    Nu mai continui, caci as avea nevoie de mult SH.
    Ma multumesc cu ce am obtinut.
    Votul meu ramane negativ :(

17. maimutica

maimutica Ambasador forum

Buna dimineata , votul meu este cel mai bun , am luat arborele , itemul , mi-a ajuns o singura fotografie ,nu mi-am dorit mai multe , dar eventul este frumos iar fermierii care si-au dorit fluturasi , parfumerie etc ,au avut ocazia sa le obtina ,felicitari organizatorilor .

18. fermiera11

fermiera11 Maniac forum

Event terminat Spor celor care mai au

19. cerbul

cerbul Locuitor permanent

Event terminat!

20. tweety`

tweety` Baron forum

Chiar daca initial nu am vrut sa il fac tot, pana la urma m-am mobilizat si l-am dat gata.

.felicia.1, marianz, cerbul și alți 6 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.