Feedback Amintiri magice

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 24 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 2 Mai 2017.
  1. Îmi place

30,5%
  2. Îmi este indiferent

8,0%
  3. Nu-mi place

61,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Event finalizat 99%,cu putina ambitie am strans si restul de sh sa termin si cea de a doua cerinta de la fotografia 5 si astfel am reusit sa am in inventar si a doua sera de fluturi rosie.
    Felicitari BP.

George9292, .felicia.1, marianz și alți 12 apreciază asta.
  2. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

event incheiat. am stoc 0 la SH. am facut praf vreo 660 SH, dar nu ma supar - 580 SH am avut pe stoc la inceputul eventului, iar celelalte 80 le-am produs/obtinut de la misiuni de la cooperativa nefinalizate. :) am lucrat un pic fara socoteala la inceput ca altfel fooseam doar jumate din SH folosita, dar nu strica surplusul de septel reprodus.

Felicitari BP. Felicitari tuturor fermierilor indiferent ca au facut eventul in totalitate sau nu. Spor la reprodus si la farmerit in continuare.:music:

Noapte buna

popescudana42, donnadmn, cp58 și alți 8 apreciază asta.
  3. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Si eu l-am terminat pana la urma pentru ca am avut insigne de la reproduceri facute.
    Dar sincer...parca imi pare rau de resursele consumate.
    Sunt frumoase serele rosii de fluturi si parfumeriile,dar de data asta ne-am ales doar cu frumusetea.Macar de erau mai mult de doua...

Votul meu ramane negativ si dupa finalizarea eventului.
    Sper sa nu mai fie asemenea eventuri .

popescudana42, donnadmn, cp58 și alți 10 apreciază asta.
  4. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Am facut ce-am facut si am mai dat gata doua misiuni dupa ce am zis ca voi face doar una. Mi-am vandut aproape toate albinele la inceput , in ideea ca nu voi face eventul si apoi ce sa vezi, m-am spetit sa fac insigne artropode. Ma mananca degetele :wuerg:

Modificat ultima dată: 30 Apr 2017
  5. marianz

marianz Scriitor în devenire

eu unul am facut doar trei poze si sunt multumit de ce am castigat . spor celor care vor sa-l termine si felicitari celor care au terminat

6. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

Buna ziua event incheiat de ieri spor la care mai se incumeta sa il finalizeze

7. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Am finalizat si eu tot event-ul :p. Nu pot insa sa ma laud ca l-am dus la bun sfarsit cu resursele fermei mele, si nici macar ca am procedat cu cap :oops:. Am cumparat de pe piata bondari la inceput, caci eram sigura ca nu voi face asa de multe insigne de artropode, dar apoi facand reproduceri la restul animalelor am primit aleatoriu si insigne mov. Vazand ca am multe, am cumparat apoi de pe piata albine si am finalizat. Nu mai spun ca am cumparat si multa SH....

Dar per total sunt multumita, am castigat experienta.... :D

Modificat ultima dată: 30 Apr 2017
    popescudana42, roliana57, iarina56 și alți 5 apreciază asta.
  8. markreddo

markreddo Profesionist forum

Eveniment finalizat in totalitate. Mi-a ramas putina SH , dar nu puteam sa-l las neterminat. Sa speram ca urmatorul event care include consum de SH, sa ne prinda cu rezervele la maximum.:D

Felicitari tuturor celor care au terminat 2,3,4 sau 5 fotografii.;)

popescudana42, roliana57, iarina56 și alți 6 apreciază asta.
  9. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Pana la urma am finalizat si eu event-ul.. Mai am doar 15 SH...
    Sa speram ca urmatorul event ce necesita SH sa ne gaseasca cu alte rezerve de SH, asa cum spune si markreddo

popescudana42, roliana57, iarina56 și alți 6 apreciază asta.
  10. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Pana pe 24 mai avem timp pentru refacerea stocului. Eu n-am consumat SH deloc, m-am oprit dupa primele 2 poze...

popescudana42, roliana57, dadan și alți 4 apreciază asta.
  11. catacfr94

catacfr94 Începător forum

Am completat fotografia 1 si nu mi-a fost creditat surpriza prajiturelelor.. de ce?

malagambafane și dadan apreciază asta.
  12. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Dacă este completată fotografia 1, itemul este cu siguranță creditat. Dacă nu apare în inventar, este cu siguranță plasat undeva în fermă sau pe un nor.

donnadmn, matusam, roliana57 şi o altă persoană apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.