Feedback Aniversare gălăgioasă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 22 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 30 Ian 2019.
  1. Îmi place

36,7%
  2. Mi-e indiferent

0,7%
  3. Nu-mi place

62,6%
  1. nycola70

nycola70 Cunoscător forum

vot negativ pentru nr mare de plante. nu ma asteptam la un event la care sa muncim pe branci in loc sa ne distram.
    anul acesta nu m-am bucurat prea tare de aniversarea ta draga Farmerama...

2. mara62

mara62 Supervizor forum

Pana acum am 145 runde jucate cu 11799 puncte, ma bucur ca am reusit sa iau zebra, am ales varianta cu 10 diferente, pacat ca la aceasta aniversare in loc de distractie am avut parte de foarte multa munca. Sa speram ca la urmatoarea aniversare va fi mai distractiv. La Multi Ani Farmerama !

3. popik70

popik70 General forum

Am dat vot negativ. Abia am reusit sa iau vrejul cu Ingrid.
    Felicitari celor care au terminat tot eventul .
    E posibil sa iau o pauza mai lunga de la acest joc. Deja a devenit f stresant . Zeci de mii de plante , mii de drop. Unde este deconectarea de zi cu zi ? A devenit un '' serviciu '' , acest joc.
    Seara placuta.

4. xzibit2010

xzibit2010 Novice forum

prea multe plante si drop slabut la acest evant poate se mai prelungeste acest evant pacat de munca depusa pana acum

5. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inchei seara cu 155 runde jucate, 12.430 puncte si am ramas cu 30 Albume foto goale, 8 Lupe, 1.325 Flori de film.
    Am plantat lucerna si coriandru.
    Dimineata daca astrele imi dau un semn poate o sa mai plantez un rand de Flori de film.
    Sper sa iau acei 90 Craitari.
    Noapte linistita!

malagambafane, mara62, -iulia1992- și alți 8 apreciază asta.
  6. narcisa1954

narcisa1954 Novice forum

imi place asa de mult jocul incit imi pare rau ca se termina.

7. denisa1969

denisa1969 Pretendent

Am jucat 73 de runde si am acumulat 7251 de puncte
    Imi pare rau ca nu mai pot face inca 2 albume pentru a lua linia de vrej, dar ma bucur cu ce am obtinut in total, in special adapostul de gazele

8. Claricel

Claricel Scriitor în devenire

107 runde jucate,din pacate doar 9400 puncte... nu cred ca voi reusi sa iau zebra.... spor la cine mai au de muncit ca mine ,felicitari celor ce au reusit sa il termine... speram la o surpriza aniversara= o prelungire cu 24 ore :)

9. hacker79

hacker79 Începător forum

prelungire cu o zi va rugam frumos daca se poate

10. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

La multi ani Farmerama! Felicitari si spor tuturor!

davidsiirina08, Papy, deea4u și alți 12 apreciază asta.
  11. raizen66

raizen66 Începător forum

Da toata stima pentru cei care baga bani dar parerea mea este ca ar trebui sa se prelungeasca macar o zi si pentru ceilalti jucatori care nu au posibilitatea de a baga bani,pacat de efortul facut

12. vasea87

vasea87 Începător forum

am reusit sa iau zebra , am muncit cu drag sperand sa termin eventul mare dezamagire .din 50 de tichete de petrecere am reusi sa iau un bonus de +1 plante , nu stiu cum au calculat dezvoltatorii numarul mare de plante si drop pentru finalizarea eventului dar cu toate ca am muncit pe branci nu reusesc . vot negativ

13. pinok86

pinok86 Împărat forum

Si eu am reusit sa iau adapostul de zebra, nici nu speram.

14. Stanciu_Elena85

Stanciu_Elena85 Începător forum

Am 120 runde jucate si 10.756 puncte, plante am suficiente pentru a termina eventul, cu dropul stau foarte prost.
    Ar fi excelent daca ne-ar prelungi eventul cu 24 de ore.

15. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

am reusit sa iau zebra!

16. -ioana-61-

-ioana-61- Novice forum

am reusit datorita vecinilor sa fac 140 din nefericire mai am nevoie anca pentru 5 dar dropul f.slab multumesc ori cum tututor.

17. 09kis

09kis Veteran Forum

Chiar daca am reusit sa iau zebra in dimineata aceasta, tot vot negativ dau pentru stresul si munca "pe branci". Poate la aniversarea urmatoare vom avea timp si pentru distractie.

18. regina091963

regina091963 Junior Expert

Pierd zebra la mustata din cauza albumelor....am in fata ei bulion, cu toate ca nu imi mai face trebuinta, asta e! La multi ani!

19. myha3la_i

myha3la_i Începător forum

am luat zebra la mustata , totusi sunt dezamagita , munca multa , satisfactii putine , vot negativ

20. adria2

adria2 Maniac forum

Eveniment obositor, am luat ce ma interesa, ad. gazele si ad. anaconda rosie... zebrele le aveam deja, nu mi-ar fi displacut inca un ad. de zebre dar de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere, BP deja ne-a obisnuit cu evenimente suprapuse, dar sa conditionezi un eveniment ( Saga Vichingilor ) cu bulioane primite din alt eveniment e deja mult, asa ca voi lua o vacanta la evenimente viitoare. Va doresc la toti fermieri si moderatori o zi frumoasa.

P.S. - Vot negativ