Feedback Aniversare gălăgioasă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 22 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 30 Ian 2019.
  1. Îmi place

36,7%
  2. Mi-e indiferent

0,7%
  3. Nu-mi place

62,6%
  1. Margo15

Margo15 Maestru forum

Multumesc Agathon pentru raspuns. Oricum cred ca dezvoltatorul trebuie ”sa umble” putin la rata de drop, pentru ca e dezamagitor sa faci toate plantele si sa nu poti termina din cauza dropului, chiar si cu garoafe instant.
    Daca cineva a gasit o modalitate sa adune albume mai multe, rog sa ne spuna si noua.

popescudana42, -katnik-, rubarbu și alți 12 apreciază asta.
  2. Claudia

Claudia Duce forum

Eu am obtinut un drop surprinzator de bun din trandafiri in prima zi. Uitasem sa mai intru in seara de dinainte sa pun hortensii si m-am trezit dimineata ca am pe terenurile fermei o planta oarecare de 5 ore, asa ca am pus trandafiri la care am un altoi activ de reducere a timpului si au fost gata la ora 15. Dropul (cu Howie) a fost similar hortensiilor de peste 20 de ore, adica fiecare parcela 1x1 in afara celor ocupate de Howie a dat cate o unitate de drop.

La acest event premiile sunt foarte bune, asa ca imi place, chiar daca ma dor ochii de la minijocuri si chiar daca, de fapt, o sa trebuiasca sa facem mai mult de 145 de incercari ca sa ajungem la finalul premiilor din dreapta. Sper ca nu cu mult mai multe, dar acum am deja 136 de incercari si am luat doar 91 de premii. Calculul cu 90000 de plante a fost optimist, doar pentru cele 145 de incercari, presupun ca eu am nevoie de cel putin 160 sa iau chiar tot, fiindca nu am punctajul maxim, doar 85-95 de puncte la fiecare incercare, dupa o serie lunga de 70, pana am reusit sa descopar locatia fiecarui obiect.

Mult succes tuturor!

popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 14 apreciază asta.
  3. amy46

amy46 Maniac forum

popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 13 apreciază asta.
  4. Margo15

Margo15 Maestru forum

Scuzati ca tot insist,insa de aceasta data am pus pe cele 3 terenuri trandafiri si paradoxal e ca si de aceasta data pe terenul principal 44, pasunea salbatica 44, luminis 38. Deci indiferent ce plantez rezultatul e acelasi. Probabil ferma mea e setata pe 44. Asta e, ma las pagubasa.

popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 10 apreciază asta.
  5. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

hmmm nu stiu ce sa zic , dar la fel am patit si eu la inceputul acestui event , am avut 3 terenuri cu trestie timp maturare 22:15 min puncte 324 fara bonusuri ,si saguro pe 2 terenuri din insula ,si la prima recolta dupa inceperea eventului cu 46 Howie am scos doar 700 drop ,(niv 220 / 453 )( comparativ cu cineva care a postat aici( iulia1992) ca a avut plantat floare de colt timp de maturare 20 :45 puncte 139 ,si saguro , si poate nu are nici asa de multi howie ,(nu stiu ce niv are pe ferma /baha daca si asta conteaza ?) a scos 1046 drop ) in schimb la garoafe instant facute doar in luminis cu 127 parcele mici am primit 127 drop ,,PS: cu eventul am ajuns la 43 stanga cu 92 dreapta terminat ! inca un pic si termin acest event costisitor :mad::wuerg: sper sa nu mai avem curand asemenea event !

popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 15 apreciază asta.
  6. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Prima data cand aflu ca dropul este influentat de PE o_O, pana acum mi s-a tot spus ca perioada de maturare conteaza.....si atat.:p
    (ferma 219/448 baha)

Modificat ultima dată: 26 Ian 2019
    popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 14 apreciază asta.
  7. ramonyka99

ramonyka99 Pretendent

am putea sa plantam feriga?ofera 240 pe\6 ore

popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 5 apreciază asta.
  8. Cronwell

Cronwell Scriitor în devenire

un mic exemplu de rata drop: din 7 copaci "trandafirul desertului - maturare 23 ore" - un album foto gol a iesit:D super nu! :D

9. t_ina_e

t_ina_e General forum

Pentru un drop bun eu am mers intotdeauna cu parcele mici.
    Ideea este ca sansa de drop este de patru ori mai mare intre o parcela mare si patru mici.
    Cand ai nevoie de sute de unitati de drop, folosesti si cea mai mica sansa.
    La planta de event, de pe 1120 parcele mici, am scos un maxim de 150 unitati de drop.
    Este foarte putin!
    Nu am Howie ca sa-l mut de colo-colo. Al meu este in runa Legenda vie II. Cu atat ma "laud"!
    Mult spor!

popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 13 apreciază asta.
  10. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Eu am un singur Howie (pus in runa din Arborele Intelepciunii) si din planta de event pe parcele mici obtin intre 21-25 drop/teren
    Am pus trandafiri pe parcele mari cu SC si obtin in mai putin de 4 ore cam 44-45 drop/teren
    Deci?
    Oricum, cand am vazut cat se cere si am urmarit si discutiile mi-am zis ca eu nu am nicio sansa sa ajung macar la liniile de vrej
    Acum insa, cu munca asidua (inclusiv pus ceasul noaptea) am reusit sa joc 60 de runde si am ajuns la 60 in dreapta. Asa ca sunt bucuroasa ca am facut mai mult decat ma asteptam :D
    Spor sa aveti si nu va necajiti daca nu ajungeti la ultima runda/premiu. Bucurati-va de joc!
    PS Ma bucur ca m-am straduit sa deblochez trei din zonele de la Cascade :))))

popescudana42, -katnik-, Eponge și alți 16 apreciază asta.
  11. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Da, atat am scos. Am nivel 147 pe ferma. Iar dropul obtinut a fost postat dupa ce am cules prima data, adica sa nu te gandesti ca am postat acel drop dupa ce am facut si 1-2 recolte instant, pt ca nu am facut. Si nu am fost singura care a obtinut in jur de 1.000 drop la startul event-ului. Si tot timpul pt drop folosesc parcele 1*1 :)
    PS: inca vreo 13.000 de plante pt event si trec la plante pt drop, cu timp de maturare mare. Apoi voi mai planta pt event daca va mai fi nevoie (sigur va fi) si voi mai avea timp, ca sa iau toate premiile din dreapta. Momentan am o rata de succes de 97,97 pt ca nu sunt perfecta si nu pot obtine intotdeauna 105 puncte/runda ;)

popescudana42, donnadmn, -katnik- și alți 16 apreciază asta.
  12. tchupy

tchupy Analist forum

cu un singur Howie tot metoda "batraneasca"are efect : in dimineata asta prima recolta de garoafe si pepeni galbeni pe parcele mici = 500 drop, deci adun 1000 pe zi

popescudana42, donnadmn, -katnik- și alți 15 apreciază asta.
  13. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am jucat 10 runde si am obtinut 775 puncte la Modul III: Identifică diferența.
    Nicio sansa sa iau premiile integral.
    Multa munca, event aniversar, nicio bucurie.
    Merg inainte, daca tot am inceput.
    Succes!

popescudana42, donnadmn, -katnik- și alți 19 apreciază asta.
  14. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna. Acum sa va spun si care este parerea mea in legatura cu acest event. Mai intai am facut prima varianta sa gasim cele 10 diferente vreo cateva runde ca sa invat care sunt obiectele pe care le cer. Dupa mai multe runde, am zis sa incerc si varianta contra timp (care are 90 secunde) sa vedem ce pot sa fac. Am observat ca aceasta varianta este cea mai buna dintre toate. Se cer sa gasesti toate obiectele si este destul timp ca sa le gasesti. Am luat numai maximul de 135 de puncte fata de 85-95-105 puncte de la cealalta varianta. Cea cu diferente am incercat o singura data si nu prea am avut noroc. Poate varianta mea ajuta pe cineva. Am pana acum 80 runde jucate in stanga si 75 in dreapta. Plante am (noroc cu unele bonusuri de la roata) dar stau cam prost cu dropul. Mai este destul timp. Maine ma voi ocupa de drop.
    Succes.

15. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu am spus "dropul este influentat de PE", raspunsul complet a fost:

16. geckofeet666

Din afirmatia citata se intelege, fara doar si poate, ca dropul este influentat = tine cont de, timpul de maturare si implicit de PE.
    Deci, ca sa traducem in practica afirmatia de mai sus, de ex la un timp de maturare 22h15min: trestia care are PE= 1296 va da mai mult drop decat valeriana, cu acelasi timp de maturare dar doar PE=244.
    Sau hameiul va da drop mai bun decat castravetele, findca au aceleasi 2 h de maturare, dar PE mai bun la hamei.
    Personal nu am testat nici trestia si nici castravetele, nu contest adevarul afirmatiei tale, ci doar am fost surprinsa sa aflu ca rata dropului tine cont de PE de baza ;)

popescudana42, donnadmn, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  17. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Nu inteleg de ce ai fost surprinsa, de nenumarate ori s-a afirmat - total gresit, ca produsele mestesugaresti care cresc numarul de puncte de experienta, trebuie folosite pentru a creste rata dropului. Din acest motiv s-a facut mentiunea "PE de baza".
    Si, in general (nu spun ca nu sunt si exceptii), cu cat timpul de maturare creste, creste si numarul de PE. Repet, in general, nu este cazul sa facem o noua discutie pe marginea acestei afirmatii. :)
    Si nu in ultimul rand, reamintesc de factorul aleatoriu. :cry:

18. geckofeet666

Stai , stai un pic. Am fost surprinsa tocmai fiindca stiam ca PE nu influenteaza dropul, si informatia ca produsele care cresc PE influenteaza dropul e doar un mit.;)

Dar uite ca am ajuns la un consens- aleatoriu e un factor foarte important.:p

popescudana42, donnadmn, -katnik- și alți 11 apreciază asta.
  19. DW..

DW.. Pretendent

Buna!Event terminat si un mare vot negativ pentru "vanatoarea de ingrasamant" din primele zile,pentru numarul imens de plante si mai ales pentru numarul lor aleatoriu

popescudana42, donnadmn, -katnik- și alți 14 apreciază asta.
  20. Claudia

Claudia Duce forum

Dupa 150 de incercari (cele 145+inca 5) sunt la premiul 95.
    Cred ca am fost optimista cu estimarea de 160 de incercari pentru finalizarea premiilor. Cred ca 180 ar fi un numar mai realist, la ce punctaj scot pe incercare:).

Succes tuturor!