Feedback Aniversare gălăgioasă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 22 Ian 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 30 Ian 2019.
  1. Îmi place

36,7%
  2. Mi-e indiferent

0,7%
  3. Nu-mi place

62,6%
  1. Claudia

Claudia Duce forum

Am luat si eu toate premiile, am avut nevoie de 178 de incercari, adica 113000 de plante si 8000 de drop, Un puhoi de plante, fiindca am avut un punctaj mediocru ca sa-mi menajez ochii, dar premiile au fost bune si se merita efortul. In total am folosit 2 bonusuri de recolta 100%, cadoul lui Jack - util la 3 recolte/zi si ingrasamant de cateva zeci de milioane de GG.

Mult succes tuturor!

cerbul, fermiera11, Eponge și alți 14 apreciază asta.
  2. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

135 de jocuri stanga 92 dreapta zebra deja paste iarba verde stanga sigur termin dreapta deja este bonus ce mai pot lua am consumat ingrasamant cam de 80 mil daca nu mai mult sa nu zic de suzi si SC noroc cu arborii jumbo ca il pot recupera

Eponge, deea4u, marcela_f69 și alți 12 apreciază asta.
  3. fermiera11

fermiera11 Maniac forum

cum se castiga bonusurile de la Jack...

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Ian 2019
    Eponge, deea4u, marcela_f69 și alți 6 apreciază asta.
  4. Claudia

Claudia Duce forum

Nu e un bonus de la Shopul lui Jack, Cadoul lui Jack e un item achizitionat mai de mult, cu un numar limitat de utilizari. Mai multe detalii gasesti in postarea lui Agathon de la pagina 5 a acestui topic.

cerbul, Eponge, deea4u și alți 11 apreciază asta.
  5. fermiera11

fermiera11 Maniac forum

multumesc

Eponge, marcela_f69, yocoama și alți 4 apreciază asta.
  6. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

127 de runde jucate = 12.632 de puncte stranse
    S-avem spor!

amy46, Eponge, deea4u și alți 11 apreciază asta.
  7. fermiera11

fermiera11 Maniac forum

Cu rotatiile de la roata nu am prins nici un bonus de recolta,am 97 de runde si 7789 de puncte nu cred ca voi reusi sa iau zebra, dar... jucam ,nu se stie poate ...

popescudana42, amy46, Eponge și alți 10 apreciază asta.
  8. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

La multi ani Farmerama, jocul meu de suflet!
    La multi ani Farmerama, sper eu cat mai multi, pentru ca timpul liber pe care il petrec aici, nu as sti unde sa mi-l petrec daca nu ai exista.
    Probabil dispun de prea mult timp liber, pentru ca printre celelalte activitati, mereu imi gasesc momente sa ma delectez in acest joc.:D:D:D
    Event terminat inca de ieri si super multumita de premii si de complexitatea eventului....Ca sa nu mai zic de grafica...:inlove::inlove:

mariuta48, cerbul, popescudana42 și alți 16 apreciază asta.
  9. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Am jucat 51 de runde si am obtinut 4315 puncte. Am jucat doar varianta de gasit cele 10 obiecte. Sunt celelalte variante mai rentabile? Sper sa iau prima linie de vrej, ca mai mult nu am cum. Enorm de mari cerintele pentru cineva care nu vrea sa investesca bani reali in joc si nici nu face din joc o obsesie.

mara62, Soricica4, cp58 și alți 15 apreciază asta.
  10. georg2503

georg2503 Cunoscător forum

Scuze ca intreb, dar chiar nu inteleg, desi citesc cu atentie ceea ce se scrie:
    cu ce influenteaza bonusurile de recolta 100% productia NUMARULUI de plante sau drop-ul?
    Multumesc anticipat de raspuns!

mara62, miracol31, yocoama și alți 10 apreciază asta.
  11. Criselt

Criselt Legendă vie

Pai bonus de recolta 100% inseamna ca primesti numar dublu de plante /parcela. De exemplu, la o parcela mica cu chutney de mere si morcov primesti 8 plante in loc de 4.

P.S. Ai dreptate Kameliana, primesti 6 plante, scuze! 2 de baza, dublate cu bonusul inseamna 4 plus 2 de la chutney, fac 6.

Modificat ultima dată: 28 Ian 2019
    mara62, miracol31, cerbul și alți 15 apreciază asta.
  12. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

primesti 6 plante in loc de 4.

mara62, cerbul, cp58 și alți 13 apreciază asta.
  13. RodyK

RodyK Novice forum

https://i.imgur.com/R9ZcIig.jpg

Realizare pe contul prietenului meu 116 runde jucate peste 15200 puncte- o medie de peste 130 puncte per runda.
    Deci se putea!

mara62, yocoama, cp58 și alți 13 apreciază asta.
  14. RodyK

RodyK Novice forum

mariuta48, mara62, cerbul și alți 19 apreciază asta.
  15. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Buna. Am terminat si eu eventul pe partea dreapta. Acum astept sa se faca plantele de event si termin si partea stanga (mai am nevoie de 6 runde). Am folosit numai varianta cu timpul, dupa ce am incercat prima varianta sa invat obiectele. Am facut numai maximul de 135 puncte. M-am speriat un pic la inceput ca nu-l voi face, dar am putut sa-l dau gata. Celelalte variante: cea cu gaseste cele 10 obiecte si cea cu diferentele nu m-au prins deloc.
    Felicitari celor care au terminat si bafta celor care mai au. Este destul timp.

squidish, Soricica4, cerbul și alți 20 apreciază asta.
  16. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Uff , in sfarsit am terminat si eu , felicitari celor ce au terminat si mult spor celor ce mai au de munca cu acest event !

mariuta48, mara62, udroiuelena și alți 25 apreciază asta.
  17. pinok86

pinok86 Împărat forum

Eu am activat si a doua linie de vrej. Mi-am atins tinta propusa, ce e in plus e binevenit.

mara62, vyktory, Soricica4 și alți 19 apreciază asta.
  18. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Inchei aceasta seara cu 136 de runde jucate si 13.537 de puncte stranse.
    Am plantat stevie si crocus pt maine dimineata, sper ca dropul care iese sa fie suficient pt a termina event-ul, daca nu il termin dimineata, spre seara tot il dau gata!

Modificat ultima dată: 28 Ian 2019
    mara62, cerbul, yocoama și alți 15 apreciază asta.
  19. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Nici eu nu investesc cine stie ce in joc, doar recoltatorul pentru ca semanatoarea o iau gratis de prin lazi, rotatii party, linii de vrej si peturi...
    Celelalte resurse precum superhrana si composturile, ies si ele din lazi cu nemiluita, asa ca am ani de cand nu am mai cumparat pachete de nici un fel.
    Dar sunt super fericita ca exista jucatori care investesc si fac acest joc posibil, cu obsesii sau fara...:p
    Datorita lor acest joc poate fi jucat si gratis, asa ca le multumesc si le doresc la mai mult....la cat mai mult!!!:inlove::inlove:

Modificat ultima dată: 29 Ian 2019
    Eponge, marcela_f69, davidsiirina08 și alți 18 apreciază asta.
  20. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am jucat 130 runde jucate si 10.175 puncte.
    Mi-au ramas 34 Albume foto goale, 43 Lupe si 17.200 Flori de film.
    Acum am pus Trifoi cu patru foi altoit, cu apa si ingrasamant si Ghimbir salbatic pe insula.
    Sper sa reusesc, sa pot ajunge cat pot de departe.
    Mult succes celor care inca se straduiesc la acest event.
    Multe felicitari celor care au finalizat eventul.

Eponge, mara62, davidsiirina08 și alți 12 apreciază asta.