Feedback As în pilotaj!

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, May 17, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed May 24, 2022.
  1. Îmi place

48.1%
  2. Îmi este indiferent

12.4%
  3. Nu-mi place

39.5%
  1. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Mda, m-am plimbat si eu cu dragonul.:inlove: Am zabovit mai mult, m-a furat privelistea...:p:D
    Felicitari tuturor!

2. geta57

geta57 Comisar forum

Știe cineva dacă biocombustibilii se transformă în PE și GG?

3. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Stiu eu. Am citit in tabelul cu biocombustibili (ultima coloana) din tutorial. :D

4. geta57

geta57 Comisar forum

Da, așa e! Mulțumesc!

5. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

am term si eu eventul de vineri, dar am fost plecata.

6. derby54

derby54 Conte forum

Event terminat,noroc cu roata care ieri mi-a dat 2 ori 200% si am terminat repede cu plantele fara costuri suplimentare din sura.Spor celor ce mai lucreaza.

7. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Buna dimineata.
    Asa bine am calculat ca am ramas cu 1600 plante. Exceptand partea in care am uitat sa dublez o lada de bonus, am luat una alta, am luat 2 item-uri, dar am fost atenta la lectie sa fac upgrade doar la unul singur... asa ca astept sa imi depun CV-ul xD.
    Saptamana usoara !

Last edited: May 23, 2022
  8. jagarella

jagarella Supervizor forum

Pai de ce upgrade doar la un item?. Faci la amandoua cate 3 upgrade-uri,
    amandoua cu lada de hrana

9. rjean777

rjean777 Expert forum

Event terminat si la mine.
    spor celor ce m-ai au.

10. tchupy

tchupy Analist forum

Pentru ca multa lume prefera bonusul de PE/PET de 45% si atunci merg la maxim cu unul singur.

11. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Hai ca ieri dimineata am atins si eu linia de finis, dar n-am avut timp de forum. M-a ajutat putin roata pt ca am primit un bonus de 200%, din , boh, nici nu mai stiu cate tichete....
    Felicitari tuturor! :music:

12. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Buna dimineața.
    Pentru ca am preferat sa mai am un item/pet care pe lângă lazi îmi da și un bonus de 45% PE decât sa am 2 itemuri care dau 2 lăzi (nu am foarte multe, așa ca le culeg de unde pot). La fel am procedat și la eventul Bazele agriculturii, nu am reușit sa fac tot eventul, dar am luat itemurile care dădeau și x%Pe.
    Bineînțeles, nu văd nimic greșit dacă faci upgrade la ambele, in funcție de lipsurile din ferma cred ca se orientează fiecare.

13. cm33

cm33 Novice forum

Buna ziua,
    Imi puteti spune, va rog, daca vrejul se dubleaza si el?!... :) la fel ca alte cadouri... :)
    Multumesc anticipat pentru raspuns!
    O zi frumoasa si spor!

14. sclau8

sclau8 Mogul forum

Vrejul nu se poate dubla.

15. ellamogo6655

ellamogo6655 Avansat

gata si eu! felicitari finalistilor, succes celor ce inca mai zboara!

16. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

ora 12.28 inceput de event si la mine....nu stiu despre ce este vorba dar un lucru este cert ....voi sta peste program astazi !!! ...ultimul pom in inventar...da...control la psihiatrie...da...dar nu va recomand...veti avea mari probleme in timpul controlului sa localizati unde este problema...la voi sau la cei din jur !!!!...in fine...viata este complicata si acolo unde este simpla o complicam noi....legile naturii....

17. jagarella

jagarella Supervizor forum

Incet, incet o sa ai atatea linii si itemi care dau procente de PE/PET incat la 4000-8000% cei 45% va fi insignifiant. Totusi adunand tot felul de lazi, ferma se aprovizioneaza singura cu de toate: SC, SH, Suzie, incercari simple si de petrecere, gologani, creitari, septel, animale, stelute, hrana animale, cupoane, bonusuri, etc, etc. Si practic stai ca boieru' la umbra de cocotieri si bei ceva racoritor(daca esti pe insula, daca este pe continent faci un barbeque). Ii drept ca mai rar, au fost si eventuri la care cu un nivel in plus, ai avut cerinte mai mari, de ex. Tot atat de adevarat este ca au fost si eventuri la care trebuia recoltat un numar de PE in anumit interval de timp, dar cu cele 4000-8000% disponibile, nu iti mai faci probleme, pentru ca eventurile se fac sa poata fi facute de majoritatea, nu de varfuri si bancheri. (foarte putine sunt cele dificile care necesita resurse mari iar acolo recompensele principale sunt totusi accesibile). Si nu cred ca sunt singurul care nu-si doreste cu ardoare sa treaca la niveluri mai mari. Borna de 100 la ferma principala si 200 sunt niste targeturi, da?. Pe urma distractia cu eventurile si topul anual sunt mai importante decat zecile sau sutele de milioane de PE/PET recoltate zilnic. Deci fiecare cu targetul lui. SPOR ;)

18. hereea

hereea Baron forum

Wow! pot sa intreb de unde ai atatia pomi cu Suzi si compost super?

19. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

poti sa ma intrebi ce doresti....daca vei cauta postarile mele vei afla raspunsul....pe scurt ...o reciclare si cred ca o runda de puieti misteriosi acum multi ani....cand era lupul catel...mai exact.....

20. stiucarul

stiucarul Demiurg forum