Feedback As în pilotaj!

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 2 Mai 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 9 Mai 2023.
  1. Îmi place

84,1%
  2. Mi-e indiferent

9,3%
  3. Nu-mi place

6,5%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul As în pilotaj! De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

mara62, conypistol83, vyyo5252 și alți 11 apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

De obicei am terminat lejer acest avent si cam intotdeauna as fi putut dubla mai multe premii, asa ca..... Celor incepatori le recomand sa nu se arunce sa termine folosind Xl de 3 pasi, calculati-va atent posibilitatile si folositi combustibilul de lux pentru dublarea premiilor pe care le considerati importante - lazi de piccolo, bonusuri, diferite chestii, adaposturi, pomi, cupoane, etc. SPOR

mara62, vyyo5252, -Abramburica- și alți 18 apreciază asta.
  3. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

De doua ori am incercat acest event si de fiecare data l-am ratat.Acum, a treia oara, ma abtin sa-l fac.

mara62, conypistol83, vyyo5252 și alți 18 apreciază asta.
  4. alex.keegan

alex.keegan Cunoscător forum

Traseul 4 este gresit, nu poate fi identic cu traseul 5.

mara62, z.zoita, conypistol83 și alți 18 apreciază asta.
  5. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu mai este. Mulțumim!

mara62, z.zoita, conypistol83 și alți 16 apreciază asta.
  6. oni2012

oni2012 Cunoscător forum

Și-a băgat cineva coada ...traseul 4 a rămas identic cu traseul 5!

EDIT: Gata... s-a restabilit ordinea în tutorial !Mulțumim KO!

Modificat ultima dată: 3 Mai 2023
    mara62, z.zoita, conypistol83 și alți 19 apreciază asta.
  7. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Mie nu prea imi ies la socoteala upgrade-urile!
    Inteleg ca la cursa 1 obtinem itemul, si upgrade-urile la sfarsitul curselor urmatoare, adica 4 curse, 4 upgrade-uri, care pot fi dublate (ca la eventurile anterioare!). Rezulta 8 upgrade-uri, dar sunt necesare doar 6 ca in tutorial! La eventurile similare anterioare a fost nevoie de dublarea tuturor upgrade-urilor pentru a atinge potentialul maxim al itemului...
    Sa inteleg ca nu este nevoie de dublarea tuturor upgrade-urilor, sau lipsesc trepte din tutorial?
    Apropo, itemul poate fi dublat?

mara62, z.zoita, conypistol83 și alți 14 apreciază asta.
  8. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Conform tutorial , da , se dubleaza!
    Prin folosirea unui Biocombustibil de lux se va avansa un pas, dar se va obține dublul recompensei. Acest lucru este valabil pentru orice premiu, cu excepția Rândului de vrej magic.

mara62, Agoma, MicuNicu și alți 16 apreciază asta.
  9. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Cred ca pe traseul 4, la ultima pozitie, in locul unui upgrade va fi ca si recompensa Linia de vrej ( similar cu eventurile anterioare de acest tip)
    Astfel, daca se iau toate dublurile la ultimile pozitii, vor fi 2 itemuri de baza, si 6 upgrade-uri TOATE necesare pt un singur item la potential maxim
    O seara placuta

mara62, in.the.rain, conypistol83 și alți 15 apreciază asta.
  10. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

392 drop din hortensie. spor la ferma.

mara62, dexter_bv, in.the.rain și alți 14 apreciază asta.
  11. vyyo5252

vyyo5252 Maestru forum

410 drop din amaret, succes,

mara62, in.the.rain, dexter_bv și alți 14 apreciază asta.
  12. cp58

cp58 Ambasador forum

13. MContender_

MContender_ Novice forum

Am o întrebare legată de cutia magică *Piccolo*. Unu din premii poate fi Copac de mamudele, se poate transforma în copac dacă nu e pusă cutia pe unu din zonele agricole ci în parc, pentru că până acum din 30-40 de cutii în parc nu a căzut copacul.

mara62, in.the.rain, clauliviu și alți 11 apreciază asta.
  14. blackspace77

blackspace77 Expert forum

salut,nu exista o regula sa ti apara copacul cu MM sau cel putin nu stiu de vreo formula magica:) .eu am deschis cateva sute de cutii pana acum si am doar unul ,primit!

mara62, in.the.rain, clauliviu și alți 9 apreciază asta.
  15. tcmxxl1975

tcmxxl1975 Expert forum

final si la mine, am dublat tot ce am considerat , in primul rand toate ticket ele le am dublat picollo lazile de bonusuri cu rezultate bunicele, in speta 2 bonusuri de recolta S, sunt bune si astea in conditiile in care de la roata cam greu cu plus 100% , unul singur am avut din multe rotatii si 24 min timp de coacere cu toate stiute si nestiute la supercompost dar adaugat si suvenirul de la sezon...succes
    uitasem de barlog...alt loc nu i am gasit....

Modificat ultima dată: 4 Mai 2023
    mara62, in.the.rain, dexter_bv și alți 16 apreciază asta.
  16. MContender_

MContender_ Novice forum

dacă ar fi să reformulez ar fi, are cineva copacul primit pe o zonă doar de experiență, ca și copacul, farul sau insulă? Eu nu am pus niciodată cutiile Piccolo pe pășune că nu pot muta premium după aia până nu-l colectez de x ori, mă întreb dacă nu are un efect secundar dacă pun cutiile mereu în parc și anume un copac nu crește niciodată în zonă de experiență!

mara62, paulici_01, in.the.rain și alți 9 apreciază asta.
  17. tchupy

tchupy Analist forum

Pomul cu mamudele in farmerama este tratat ca si item nu ca si copac. Toti pomii mei au iesit in parc.

mara62, victorashi, paulici_01 și alți 13 apreciază asta.
  18. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Dubluri doar la upgrade-uri. Ma interesa lada de provizii de la vrej. Am cativa pomi Jumbo si imi mai doresc altii.

O noapte linistita!

adriane45, derby54, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  19. celina_amarandei

celina_amarandei Analist forum

Toate cutiile Piccolo de fiecare data le am amplasat la Far si acolo cand am avut noroc au iesit si copacii cu MM si, acolo isi au locul mereu la fel ca si pomii fermecati care ofera drop la fiecare event (castig parcele in ferma).

adriane45, derby54, mara62 și alți 14 apreciază asta.
  20. vyyo5252

vyyo5252 Maestru forum

Event finalizat, bafta tuturor

derby54, mara62, victorashi și alți 12 apreciază asta.