Feedback Aubreygine cea înfometată

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Wednesday at 9:00 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

This poll will close on Mar 19, 2025 at 7:26 PM.
  1. Îmi place

88.0%
  2. Mi-e indiferent

7.2%
  3. Nu-mi place

4.8%
  1. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

Si eu am primit una!:)

2. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

"Suntem atat de curiosi, ca nici nu stim unde o sa dormim la noapte!" (B.D. la munte si la mare):)
    Gata si eu cu plantele, am inceput sa multiplic Liana rapitoare, pe care o sa o folosesc si pentru drop.

3. amy46

amy46 Maniac forum

Last edited: Friday at 1:48 PM
  4. alex.keegan

alex.keegan Expert forum

5. cp58

cp58 General forum

Nimic interesant! De aceea "iubesc" aleatoriu!

6. amy46

amy46 Maniac forum

Dupa multe incercari..o_O

7. .mpond.

.mpond. Profesionist forum

sunt la 68 și am obtinut 2 Picollo,1 arbore de suzy,vreo 5 cupoane de 1 oră,de 4 ori cate 3 MM,în rest doar consumabile . Este timp pt drop ,așa ca voi continua .Îmi place eventul.

8. derby54

derby54 Veteran Forum

Final de event la mine,linie activata mai am plante facute dar din pacate nu pot sa-mi las concediul balta.Am primit si eu 2 picollo,vreo 3 cupoane de12,de 4 ori 3 mm si restul consumabile si nici un arbore dar e bine si asa.Spor tuturor.

9. pistrui_andrada

pistrui_andrada Novice forum

Final de event si la mine! Doar o coliba Baba Yaga, nici o piccolo, nici un arbore, dar mai joc in continuare

10. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Chiar la final, când intrasem deja în linie dreaptă, printre cutiile piccolo oferite de joc pentru atingerea nivelului, s-au mai strecurat și la mine 2-3, că nu le-am ținut socoteala... Pare că "s-a spart țeava cu piccolo" la spartul târgului...
    Pomișorii încă se lasă așteptați, au venit în schimb de cîteva ori câte 3 mm...
    Nu prea mai am treabă pe "Clar de lună", continui, poate-poate sparg și țeava cu pomișori!

Update:
    Pohta ce-am pohtit!

Last edited: Sunday at 9:29 AM
  11. -vladutz98-

-vladutz98- Scriitor activ

Eu am primit doar PE, gologani si rotatii! In rest ... pauza!>:(

12. fabian201070

fabian201070 De-al casei

linie de vrej activata,in legatura cu cu ce am primit cam 70% din ce am donat adica 60 runde au fost pe si gg ,ultimile 16 runde 12 au fost pe si gg,la mine s-a facut aleatoriu intre pe si gg.am am de donat 9 runde si nu mai am treaba aici.la eventul trecut am donat aproape 400 ,dar s- a meritat.spor la cei care continua sau vor continua.

13. -katnik-

-katnik- Duce forum

Event finalizat,vot pozitiv,spor tuturor fermierilor !

14. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Frumos! Imi place. Vot pozitiv

15. maimutica

maimutica Ambasador forum

Vot pozitiv! Event super frumos!

16. alex.keegan

alex.keegan Expert forum

A venit si nr.3 !

17. -elenaion49-

-elenaion49- Baron forum

Am primit si eu un pomisor, yupiii!:D:D

18. celina_amarandei

celina_amarandei Comisar forum

Event terminat, dar merg mai departe, dropul slabut dar am gasit solutii, am votat pozitiv inca din prima zi de event. De remarcat recompensele foarte bune primite - cinci cutii piccolo, cateva cupoane combina de 1h, 3 h si unul de 12 ore, un pom SC, cativa pomisori minune, banuti , puncte, compost turbo. Multumesc BP pentru minunatul event! Succes celor care mai au de lucru!

Razvy78 and in.the.rain like this.
  19. Razvy78

Razvy78 De-al casei

Event finalizat vot pozitiv,acum trag sa iau si ascunzisul de chupacabra,spor tuturor fermierilor

celina_amarandei and mariuta48 like this.