Bâlciul lui Renzo - Evoluția jucătorilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 14 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chronos

Chronos Guest

Salutare dragi fermieri

In acest topic puteti impartasi cu bucurie si entuziasm, celorlalti fermieri, la ce joculete ati participat, ce strategii ati aplicat, ce premii ati castigat. Voia buna trebuie sa va insoteasca in permamenta pe durata balciului.
    Nu uitati ca tema de discutii o puteti accesa // AICI //, iar tutorialul // AICI //.
    Sa va distrati va doreste

Echipa voastra Farmerama

andrew1997, giuly1969, stef85600 și alți 3 apreciază asta.
  2. xRaffa

xRaffa Începător forum

Eu ma mandresc ca am reusit sa fac la comoara misterioasa maximum , cred ca am descoperit un algoritm adecvat :D Oricum,mi-a fost foarte dor de acest mini-eveniment si as dori sa stiu ,chiar daca inca nu s-a terminat,cand va mai aparea pe la fermele noastre ? In rest,mult noroc tuturor !

malagambafane, hinata884, Georgel72 și alți 8 apreciază asta.
  3. Farmerutza

Farmerutza Duce forum

Buna,
    eu am doar 404 jetoane si vreau oul de dragon.......cum la un bilet jucat nu pot face decat 3-4 jetoane...e clar....peste 3-4 ani o sa ajunga si micutul dragon pe ferma meaxDsunt "cam foarte"slaba si la cartite si la forta:D

Modificat ultima dată: 14 Oct 2014
    sika131, malagambafane, Georgel72 și alți 8 apreciază asta.
  4. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Am doar 100 de jetoane. As vrea sa cumpar oul de dragon. Sper sa reusesc.
    Spor!

malagambafane, Gogoasa, Georgel72 și alți 17 apreciază asta.
  5. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

hmmm vad ca mi s-a sters postul anterior, probabil am deraiat prea mult asa ca acum spun pe scurt.
    389 jetoane obtinute din 65 bilete cu o medie de 5-6 jetoane la loveste cartita si am luat piersicul XXL.

6. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare!

Am rămas de la edițiile trecute cu 147 bilete și 369 jetoane. Nu știu ce aș putea lua, ori Piersic XXL ori Pirojongleur.
    Aș dori să strâng vreo 200 de jetoane eventul ăsta, să văd dacă pot reuși! :)

EDIT: 704 - 369 = 334 (în această seară)

Modificat ultima dată: 14 Oct 2014
  7. lorentonton

lorentonton Expert forum

Nu am decat 33 de jetoane,ımi tremura mana şi nu nimeresc cartita:Dla ciocanul de forta nu am avut niciodata noroc pana acum,la pirat am tot gasit comoara,dar de data asta nici aici nu am şanse:D

malagambafane, Georgel72, ardentlove și alți 9 apreciază asta.
  8. Gogoasa

Gogoasa Mare-maestru forum

Eu am 996 jetoane, cu toate tichetele jucate acum.

EDIT: Daca am facut jetoanele si imi iau Oul de Dragon, mi-l aconteaza? Sau pierd jetoanele?

Modificat ultima dată: 15 Oct 2014
  9. Margo15

Margo15 Maestru forum

Am asteptat aceasta editie cu sufletul la gura si in sfarsit am luat si eu oul de dragon. Mai am 50 de bilete, le pastrez pentru editia viitoare, poate apar premii noi.

sika131, malagambafane, Georgel72 și alți 12 apreciază asta.
  10. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Am reusit sa iau cele 5 banane aurii, astept cu nerabdare celelalte premii.
    Mult spor si voie buna!

sika131, malagambafane, Georgel72 și alți 10 apreciază asta.
  11. thefallingangel13

Am reusit sa strang 412 jetoane pana acum. Din pacate am ramas fara bilete asa ca ramane sa strang restul de jetoane data viitoare. Abia astept viitoarea editie. Sper sa avem premii noi :D

sika131, malagambafane, Gogoasa și alți 18 apreciază asta.
  12. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare!

Am luat acum Pirojongleur, eu zic că am făcut o alegere bună. :) Acum am în inventar doi Pirojongleuri.

Modificat ultima dată: 15 Oct 2014
    sika131, malagambafane, Georgel72 și alți 14 apreciază asta.
  13. thefallingangel13

Ma bucur ca s-a reintors Renzo pentru ca am reusit sa strang 1000 de jetoane si sa deblochez oul de dragon. O sa incerc sa mai strang jetoane sa vad ce premii mai pot debloca.
    Spor!!!

sika131, malagambafane, Gogoasa și alți 16 apreciază asta.
  14. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Mi-a fost dor de acest event am luat super hrana si mai am 82 de jetoane si nu mai am nici un bilet.
    Mult spor...

sika131, malagambafane, Gogoasa și alți 13 apreciază asta.
  15. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Subscriu si eu, si mie mi-a placut acest event. Eu am optat pentru slotul de constructie si dragonul domestic, pe care cu mandrie mi le-am insusit. Am ramas cu 120 jetoane pentru urmatoarea organizare a balciului. Bafta tuturor celorlalti.

Rectific, am luat Pirojongleur-ul, nu dragonul domestic :)

Modificat ultima dată: 18 Noi 2014
    sika131, malagambafane, Gogoasa și alți 12 apreciază asta.
  16. Aleksa

Aleksa Pretendent

Desi imi doresc oul de dragon, am luat punctele pt Bahama si cupon combina 48h.

17. .Vlady_V.

.Vlady_V. Pretendent

Fiind un mare fan al jocului si al lui Renzo, particip cu drag la fiecare editie si event. :) Am obtinut de data aceasta Pirojonglerul(care este al 2-lea), cele 10.000 PE tropicale, compostul, supercompostul si superhrana. Mai am 80 bilete, poate mai joc ceva, dar cred ca ma opresc. Oul de dragon il am luat de cateva editii, iar la slot nu am acces pentru ca am toate meseriile activate. :)

18. mara62

mara62 Supervizor forum

Singurul lucru care mi-l doresc este slotul, dar trebuie sa mai asrept cateva editii.
    Felicitari celor care a-ti obtinut ce v-ati dorit.

19. Farmerutza

Farmerutza Duce forum

buna seara,
    sunt fericita detinatoare a unui ou de dragon :Din sfarsit....nu ma asteptam sa l "fur"atat de repejor,dar cand am vazut ce bine merge mini jocul cu ciocanul(9-15-20,fata de 3-4 cat reuseam anterior) am dat "spargerea"la mamudele(cele pentru combina)si am schimbat si punctele de la cinema (stransesem vreo 23 mamudele)si am luat 2 pachete s(60 bilete parca)....asadar....uraaa.....bafta si voua

20. andrew1997

andrew1997 Baron forum

Salutare!

La această ediție a bâlciului am mai achiziționat un Pirojongleur, cred că am făcut o alegere bună având în vedere că ni s-a dat șansa de două ori de a-l mai achiziționa. :)

sika131, malagambafane, Gogoasa și alți 12 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.