Bâlciul lui Renzo - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 16 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu asta înseamnă?

roliana57, popescudana42, matusam și alți 3 apreciază asta.
  2. nicubruma1971

nicubruma1971 Novice forum

Buna ziua,
    Va rog puteti sa-mi spuneti pentru a-si face efectul cele 5% sanse resurse care le da Howie Donut trebuie mutata pe fiecare teren in parte sau poate sa stea permanent in parc sau pe insula comorii.
    Multumesc anticipat pentru raspuns.

popescudana42, malagambafane și Ambra. apreciază asta.
  3. Ambra.

Ambra. Împărat forum

Buna seara!
    Efectul se refera doar la terenul unde sunt amplasate.

donnadmn, roliana57, popescudana42 și alți 2 apreciază asta.
  4. zahara1663

zahara1663 Novice forum

Buna ziua,
    Am jucat ieri cele 10 bilete la Bâlciul lui Renzo, fara nici o problema, iar azi am incercat sa joc dar nu am reusit, mi-a aparut un ecran alb si am pierdut 3 bilete. Stie cineva ce se intampla ? Multumesc.
    Bâlciul lui Renzo

5. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Efectueaza te rog o stergere de cache and cookies din browser sau incearca alt browser. Eu am accesat balciul fara probleme si sunt pe tableta.

roliana57, popescudana42, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
  6. crionline

crionline Novice forum

Buna seara,
    Pentru cat timp ofera Howie Donut cei 5% si care este timpul lui/ei de productie ?

popescudana42 și malagambafane apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Ofera acel bonus atata timp cat este amplasat pe terenul respectiv.

8. zahara1663

zahara1663 Novice forum

Multumesc, am efectuat stergerea!Este ok.

9. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Am reusit,sa te citez :)

La ceasul din joc,mai sunt 26 h,insa aici,ni se spune,ca se termina azi,unde e greseala ?

zahara1663, malagambafane, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  10. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

roliana57, malagambafane, donnadmn și alți 4 apreciază asta.
  11. -crokyyy1234-

-crokyyy1234- Analist forum

Multumesc ! O zi placuta ! :)

Modificat ultima dată: 4 Aug 2016
    malagambafane, donnadmn și popescudana42 apreciază asta.
  12. Jettatura

Jettatura Maestru forum

O intrebare pertinenta : Oare cat este de necesara ferestra/layer-ul sau cum se numeste aceea prin care suntem anuntati, ca odata accesat jocul, daca inchidem...pierdem biletul/biletele platite...sa apara la fiecare accesare a jocului ?!
    De exemplu ptr a strange 1300 de jetoane ptr Howie, la o accesare a jocului "ciocanul de fortza " ptr 1 bilet ai 3 runde, la fiecare runde trebuie sa te " lovesti" de fereastra/layer-ul cu pricina !!!
    La un moment dat te cam "saturi" devine enervanta, sacaietoare !!!
    Chiar nu s-ar putea face ceva in aceasta privintza ? (Na, ca am pus 2 intrebari) !!!

popescudana42, malagambafane și donnadmn apreciază asta.
  13. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Probabil poate fi modificata frecventa aparitiei acelui layer, insa doar dezvoltatorii stiu mai bine, fiind o chestie de programare. Insa, parerea mea este ca este utila mai ales pentru jucatorii noi, sa "le intre bine in cap" acest aspect. Bine, ai putea spune ca, la un moment dat, jucatorii noi nu vor mai fi noi. Acel layer mi se pare si util, fiind ca un prag unde te poti opri in caz ca te-ai razgandit sau daca ai selectat acel joculet, din graba, in loc de altul. Am sesizat si eu frecventa acelui layer dar sincer, nu m-a enervat, nu m-am cramponat in layer, mai ales ca numai la ciocanul de forta joc. Dar nu zic ca daca nu ma deranjeaza pe mine, nu trebuie sa mai deranjeze pe nimeni.

popescudana42, zahara1663, roliana57 și alți 6 apreciază asta.
  14. pecica123

pecica123 Scriitor în devenire

Buna ziua. As dori si eu un sfat - sa imi iau o veverita zburatoare sau un Howie? Multumesc

15. .Seth.616.

.Seth.616. Scriitor în devenire

un howie :)

donnadmn, popescudana42, zahara1663 și alți 2 apreciază asta.
  16. erhea

erhea Pretendent

clar howie!

donnadmn, popescudana42 și malagambafane apreciază asta.
  17. lcontan

lcontan Începător forum

De la bilci am cumparat Veverița zburătoare si nu o gasesc nicaieri in sura sau altundeva!

donnadmn, malagambafane și popescudana42 apreciază asta.
  18. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Trebuie sa fie in Inventar - Decoratiuni. Efectueaza o stergere de cookies inainte.
    O seara frumoasa!

19. olgapetcu

olgapetcu Novice forum

Nu pot sa cred, nu mai este Howie. L-am pierdut la mustata, imi mai trebuia putin sa-l iau. Sper sa fie reintrodus la editiile viitoare.

malagambafane, dydyana97 și donnadmn apreciază asta.
  20. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Ar fi trebuit sa te astepti. A fost anuntata schimbarea premiilor inca de la ultima editie. Bine, nu s-a precizat ce si cum dar chiar s-asa Firicele... Oricum ai sanse la Daruieste si Comercializeaza sa mai strangi daca ai ce oferi din ce se cere pentru un Howie Donut. Oricum cu o floare nu faci primavera. Trebuie sa ai minim 5 pe un teren ca sa conteze cu adevarat, mai ales la drop de event. De ce spun asta? Pentru ca el ofera sanse in plus la dropul general care este divers. Nu intotdeauna primesti in plus drop de event pe durata unui eveniment cu drop. Poti primi in plus la o culegere cuie, tigle, lemne etc, nu neaparat drop de event. La alta culegere poti primi in plus si drop de event si tot asa.

olgapetcu, Agro80, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.