Bâlciul lui Renzo - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 16 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Michelle-V

Michelle-V Novice forum

Buna seara, am cumparat azi pomul moringoxxl de la balci si nu pot sa-l pun peste un moringo simplu. Culmea este ca mai aveam unul pe teren si l-am sters iar acum stau cu 2 pomi moringoxxl in invetar si nu pot sa-i pun pe teren. Ce trebuie sa fac? E prima data cand am problema asta.

2. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Moringa XXL castigat de la Balciul lui Renzo, poate fi amplasat (prima data) direct pe teren, neavand nevoie de un moringa simplu pe post de "gazda". Cand il vei sterge, in Inventar iti va aparea si moringa simplu.

Wing0797 apreciază asta.
  3. Michelle-V

Michelle-V Novice forum

S-a rezolvat...Multumesc mult Chronos! o seara buna

4. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag! Dupa ce il asezi pe teren, nu vei putea spune ca te odihnesti la umbra nucului batran, ci la umbra lui moringa cel batran. A nu se confunda cu Mircea.:D

Toate cele bune! Noapte buna!

florentina_liliana și Michelle-V apreciază asta.
  5. bubulina121990

bubulina121990 Novice forum

Am castigat un adapost Panda la renzo si nu imi apare in inventar.. de ce? desi am statuia panda activata la Baharama.

6. .Ionut07

.Ionut07 Guest

Buna,
    Acela e un item, se numeste "Izvor fierbinte", nu e un adapost, si il gasesti in Inventar la Iteme si poate fi amplasat doar pe Insula sau pe Insula Comorii. Cauta-l cu atentie acolo. :)

Izvor fierbinte

Oferă: 660 PET/ 7 ore
    Ocupă: 2x2

donnadmn apreciază asta.
  7. bubulina121990

bubulina121990 Novice forum

Da asa e, ai dreptate...M-am pacalit . Dar totusi mi se pare cam mult 600 jetoane pt un item :(

8. assiotiv69

assiotiv69 Scriitor în devenire

am o intrebare la cartierul mestesugaresc am cumparat cu 1250 jetoane floraria dar nu se deblocheaza de ce ? niv 3 alchimist , brutarie niv 4 ,spa niv 4 am facut ceva gresit

9. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Tu ai cumparat un slot pentru o meserie. Te duci la Cartierul Mestesugaresc, dai click pe slotul de la Florarie. Iti va aparea cladirea Florariei in constructie, apoi te duci la Cooperativa si indeplinesti misiunea de Florar ucenic 1. Abia apoi poti accesa pe deplin Floraria.

matusam și dacul1012 apreciază asta.
  10. assiotiv69

assiotiv69 Scriitor în devenire

multumesc mult Chronos o seara linistita:)

Chronos apreciază asta.
  11. cristina01234

cristina01234 Novice forum

Buna,
    Am luat arborele Maringa XXL si nu pot sa il amplasez pe teren. Cum pot face rost de arborele initial, peste care se pune cel XXL?
    Multumesc.

12. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Am mutat eu postarea unde trebuie, pentru ca era pe jumatate off topic. Arborele Moringa XXL luat de la Balci, poate fi amplasat initial direct pe teren, fara pomul simplu. Apoi, va trebui amplasat peste cel normal, daca il demolezi intre timp. Ideea de baza este, daca ai statuia arborelui respectiv deblocata. Cum iti apare in Inventar?

matusam apreciază asta.
  13. cristina01234

Imi apare cu un cerc taiat peste el.

14. Chronos

Chronos Guest

Deci nu ai statuia pentru Arbore Moringa deblocata. Dupa ce vei debloca statuia de la Templul Maimutelor, il poti amplasa din Inventar pe teren.

matusam apreciază asta.
  15. cristina01234

Multumesc.

16. Chronos

Chronos Guest

Cu mare drag. Deci, mai devreme sau mai tarziu, vei putea folosi Moringa XXL din Inventar, insa pana atunci, trage tare. O duminica frumoasa!

17. RADY91

RADY91 Expert forum

Pot sa cumpar oul de unicorn inaripat si in aceasta editie chiar daca am achizitionat unul editia trecuta ?

Cel de editia trecuta l-am asezat in parc si ma gandeam sa mai cumpar unul pe care sa il asez pe insula comori.

18. X-mod

X-mod Guest

Orice apare la raft, merge achizitionat. :D

donnadmn, matusam și RADY91 apreciază asta.
  19. DANUTZA1965

DANUTZA1965 Avansat

Buna ziua. Unicornul inaripat ofera 20% PE pe toata ferma?

20. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Exact, pentru ferma, dar si pentru Insula Bahamarama si Insula Comorii.

matusam și donnadmn apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.