Babysitter de puișori - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 7 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. kris-ana80

kris-ana80 Scriitor activ

Probabil pentru ca nu ai atins inca nivelul 61. Pentru alte nelamuriri ar trebui sa postezi la runda de discutii al eventului.

mara62 apreciază asta.
  2. silviu_neamtu

silviu_neamtu Începător forum

Atentie mare si eu am luat plasa la inceput,ca sa poti obtine puisori si boboci de rata trebuie sa reproduci gaini si rate la eventul acesta .EXEMPLU la poienita de procreere pui 4 gaini normale si obtii 1 puisor si o gaina bruna .

mara62 apreciază asta.
  3. -AdyM-

-AdyM- Novice forum

Si unde este plasa? Asa scria si pe forum.

mara62, robert-adila și -jenitrandafir- apreciază asta.
  4. ovidiu1680

ovidiu1680 Începător forum

Buna,in speranta ca nu deranjez,daca imi permiti as vrea sa te intreb unde si cum se obtin acei boboci de rata si puisori de gaina,iti multumesc mult si inca o data imi cer scuze daca am deranjat.O zi buna

mara62 apreciază asta.
  5. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Acei boboci se obtin in urma reproducerii gainilor si ratelor, in casutele de reproducere. Dar nu vei primi bobocii si puisorii, decat daca ai nivelul minim pentru participarea la event, respectiv 61. ( pe langa rasele de septel normale, la fiecare reproducere primesti si un boboc sau un pui, in functie de ce animal ai avut la reprodus)

matusam și mara62 apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Sa stii ca ti-am mutat postarea in topicul care trebuie, pentru ca era postata la Evolutia jucatorilor. Initial iti voi recomanda citirea tutorialului, aflat AICI si iti voi raspunde si direct la intrebare. Acei pui de gaini si boboci de rata ii poti obtine reproducand gaini si rate. La fiecare reproducere de gaina obtii un puisor iar la fiecare reproducere de rate obtii un boboc de rata.

mara62 apreciază asta.
  7. ancaale

ancaale Începător forum

multumesc ca mi-ai zis unde trebuie sa postez am postat aici pentru ca e prima data si nu stiam unde trebuie. sunt la nivelul 83

kris-ana80 și mara62 apreciază asta.
  8. jagarella

jagarella Supervizor forum

Buna ziua
    Oare de ce nu imi da in inventar "ciocul mare"?? Am sters cookies, relogat, mai am cateva paturici si termin, linia de vrej o vad

9. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Bună ziua! Ai terminat ultimul nivel de la sarcina 3? Numai atunci ai în inventar itemul "Ciocul mare".

10. maya_darius

maya_darius Novice forum

buna ziua am si eu o nelamurire am cumparat lina de oaie banii mi au disparut dar lina nu este nicaieri ce se intimpla

11. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Bună seara! Ai efectuat o stergere de cache and cookies din browser?

12. maya_darius

maya_darius Novice forum

am facut stergerea dar degeaba am cumparat de doua ori si tot asa

13. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Sigur nu ai achiziționat alt produs? Verifică stocurile pentru siguranță.

giuly1969 apreciază asta.
  14. maya_darius

maya_darius Novice forum

nu am cumparat alt produs am verificat

15. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Atunci te poți adresa serviciului de suport, ei te vor lămuri ce anume s-a întâmplat.

16. jagarella

da, am terminat pana la ultima misiune, acolo mai am ceva

17. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Sigur nu ai itemul amplasat deja pe vreun teren sau in Parc sau in Insula Comorii?

18. jagarella

OK, s-a rezolvat :D

19. Chronos

Chronos Guest

Perfect, nici nu avea cum altfel. O seara frumoasa!

20. maya_darius

maya_darius Novice forum

buna seara cum imi pot recupera banii pierduti si lina

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.