Feedback Basm de Halloween

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Oct 24, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Oct 31, 2017.
  1. Îmi place

73.5%
  2. Mi-e indiferent

4.0%
  3. Nu-mi place

22.5%
  1. cris_alex

cris_alex Locuitor permanent

buna tuturor am deblocat toate teritoriile am toate 3 barloage activate unul lvl 4 unul 2 si unul 1 am 47 pasi oare am sanse sa termin eventul??ce spuneti?

2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Ai sanse daca upgradezi la maxim barlogurile. Cu barlogurile la maxim avansezi 9 pasi la o recoltare (la fiecare 4 ore).

3. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara!
    Pentru a lua linia de vrej ai nevoie de 53 de pasi. Tu faci 5 la fiecare recoltare. Trebuie sa recoltezi de 11 ori. Este putin cam greu. Incearca sa faci Masa magica, deoarece intra mai putine ierburi. Ar putea fi o sansa sa te incadrezi in timp.

4. dadan

dadan Oracol omniscient

Linia de vrej activata si mai am 100 de plante pentru ultima misiune de la cooperativa.Mentionez ca am deblocat doar 4 terenuri si am mers cu doua barloage upgradate la maxim.Bafta tuturor!

5. yocoama

yocoama General forum

Buna Cruela ,cum adica 53 pasi?

6. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara!
    100 - 47 = 53. A specificat in postare ca a facut 47 pasi.

7. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

linia de vrej activata , un event frumos ,recompense f bune ,la misiune mai am aurul de la sarcina 5 si gata evntul ,o seara minunata tuturor .

8. amy46

amy46 Maniac forum

Linie de vrej activata si la mine...:)o noapte linistita tuturor...:inlove:

9. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

...eu mai am sanse de catarare in vrej:eek: daca acum am ajuns la 69 pasi, cu toate barlogurile la nivel 4?...la misiuni nici nu mai pot visa, cele ramase cu plantele de event, cate 600 din fiecare:p...felicitari celor care au reusit, citesc pe aici ca sunt multi care au terminat...

10. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

11. miracol31

miracol31 Profesionist forum

Event terminat mult succes tuturor:D

12. erhea

erhea Pretendent

Vrej magic luat de ieri dimineata, sunt la ultima misiune si ultima dublura de luat, apoi om vedea ce premii ne mai dau barlogurile pana la final 8):music:8)

13. mona_lica

mona_lica De-al casei

Eveniment terminat,bafta celor care mai au...

14. cristimiha

cristimiha Scriitor activ

Buna ziua .Poate sa imi spuna cineva daca barlogul are nivel 3 cati pasi primim?

15. cypry34

cypry34 Junior Expert

2:)

16. oanta22

oanta22 Începător forum

nivel 3=2pasi
    nivel 4=3pasi

17. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Event si misiune terminata..nu imi vine sa cred....bafta celor care mai au de munca....

18. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event si misiune terminate ,bafta celor care mai au !

19. aurelia011970

aurelia011970 Duce forum

Am finalizat si ultima misiune de la cooperativa. Vrejul l-am activat de ieri .
    Spor la treaba , daca mai truditi !

20. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Desi netul imi face numai figuri de ieri dimineata, am reusit sa activez si eu linia de vrej aseara, am terminat si misiunea 4 de la cooperativa si am luat primele 2 iteme de la misiunea 5. Mai am nevoie de 400 plante pt a lua si ultimul item de la misiune
    Felicitari tuturor finalistilor!
    Am vazut ca mai nimeni n-a specificat ce a primit de la barloage.. Eu am primit foarte multe PE si PET , printre care am primit de 2x 300.000 PET, ceva GG, creitari am primit de 2-3 ori numai cate 3, ceva SH si SC, am primit un marul reginei si cateva produse mestesugaresti iar de la jackpot am primit cate o data 40 SC, 40 SCS si 30 SH