Feedback Basm de Halloween

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 24 Oct 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 31 Oct 2017.
  1. Îmi place

73,5%
  2. Mi-e indiferent

4,0%
  3. Nu-mi place

22,5%
  1. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

la fel am facut si eu:D:D

marcela_f69, malagambafane, pinok86 și alți 5 apreciază asta.
  2. cotizo

cotizo Scriitor activ

Inteleg complexitatea eventului si filozofia lui. Dar sa am 0 drop dupa 2 terenuri chiar ca e de ris!

marcela_f69, malagambafane, dadan și alți 5 apreciază asta.
  3. gabone02

gabone02 Avansat

Am tinut cont de sfatul primit in tutorial si anume: parcelele mari sunt mai rentabile decât cele mici.
    Si ca atare am: teren 1- 5 parcele mari si restul parcele mici ; teren 2 am - 4 parcele mari si restul parcele mici; teren 3 - 4 parcele mari restul parcele mici.

marcela_f69, malagambafane, dadan și alți 3 apreciază asta.
  4. amy46

amy46 Maniac forum

in aceasi situatie sunt si eu....am doar dropul primit de la vecini si cel de la cooperativa..:(

5. mona_lica

mona_lica De-al casei

Buna seara,am o intrebare,stejarul nocturnal de la eventul anterior ne mai foloseste...

marcela_f69, malagambafane, pinok86 și alți 4 apreciază asta.
  6. amy46

amy46 Maniac forum

Nu..il poti scoate de pe teren..

marcela_f69, malagambafane, pinok86 și alți 5 apreciază asta.
  7. mona_lica

mona_lica De-al casei

Multumesc

marcela_f69, malagambafane, dadan și alți 4 apreciază asta.
  8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu.
    Pe a 3-a secțiune intră și 5 parcele mari, așezate aproape în X. Unde este posibil, sunt mai rentabile parcelele 1x2 față de 2 parcele 1x1.
    Nici la un alt event nu ar impresiona cantitatea de drop obținută din câteva parcele cu ciuperci sau bujori...

9. cathyrock90

cathyrock90 Cunoscător forum

Eroare,, de fapt 2 ca am numarat si ce era deblocat....scuze:eek:

marcela_f69, malagambafane, dadan și alți 5 apreciază asta.
  10. mona_lica

mona_lica De-al casei

Si din nou event la care sunt probleme..dupa ce ca este ambigu,la recoltat nu merge....
    ,

marcela_f69, malagambafane, dadan și alți 4 apreciază asta.
  11. k0

Merge, deși calcă puțin strâmb:

12. gabone02

gabone02 Avansat

13. markreddo

markreddo Profesionist forum

In sfarsit un event pe placul meu. O sa incerc sa il termin cat mai rapid pentru a lua cat mai multe premii , in special pomisori.
    Sper ca pana deschid toate terenurile sa nu fac nicio greseala care sa ma impiedice sa fac eventul la viteza maxima.
    Astea fiind spuse va spun la toti sa aveti mare atentie la ceea ce livrati.
    Ca si modalitate de abordare am preferat intai sa donez la misiune cat mai putin posibil ,astfel incat sa prind viteza la deblocarea parcelelor.
    Foarte frumoasa ideea sa avem cu totii aceleasi arme ca sa ne descurcam la event si sa reusim sa ne punem mintea la contributie un pic mai mult, exact ca la inceputurile farmeritului.

marcela_f69, malagambafane, Cruella și alți 9 apreciază asta.
  14. markreddo

markreddo Profesionist forum

Ai dreptate cu pomisorii , o sa incerc sa donez maine ca am animalute necesare dar raman fara prea multe dupa .:p

Ma bag la calcule , ca la cate terenuri sunt active acuma trebuie sa le numar ca sa nu le sar.o_O

malagambafane, marcela_f69, popik70 și alți 6 apreciază asta.
  15. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Buna seara, ceata este totala, tot citesc ca este mai bine cu parcele mari, dar......de pe o parcela mica adun 2 plante de pe una mare 5, prin urmare daca am 4 parcele mici adun 8 plante nu 5 daca ar fi o parcela mare, sau, stiu, ma duc la nani dupa ce ma lumineaza cineva, noapte linistita oameni buni, maine la zi om vedea noi ce o mai fi mai departe!:sleepy:

16. k0

Și câte plante utilizezi pentru a semăna cele 4 parcele mici? ;)

17. amy46

amy46 Maniac forum

este acelasi lucru..la o parcela mare plantezi o bucata si iei 5...deci castigi 4 plante...la 4 parcele mici,plantezi 4 seminte si aduni 8 bucati...:D:D:Daceasi Marie cu alta palarie...:Ddoar ca la parcele mici consumi apa si ingrasamant mai mult..

18. Otilica69

Otilica69 Expert forum

Multumesc frumos si lui KO, m=am gandit doar la profit am uitat sa iau in calcul si investitia, gata la nani, ca mintea mea este obosita!;)

19. k0

Dar Măriile cu tricou de rezervă rămase de pe parcele mari pot fi trimise la atac, nefiind blocate pe teren:)

marcela_f69, malagambafane, yocoama și alți 8 apreciază asta.
  20. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Primul event dupa atatia ani de joc pe care nu reusesc sub nici o forma sa il deslusesc...