Feedback Bazele agriculturii pe insulă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 18 Iul 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 26 Iul 2023.
  1. Îmi place

70,7%
  2. Mi-e indiferent

8,9%
  3. Nu-mi place

20,3%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în acest topic pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la evenimentul Bazele agriculturii pe insulă. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul, sau pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

helenan12, in.the.rain, raisa2005 și alți 9 apreciază asta.
  2. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

"Dacă luăm în considerare Găina, după amplasarea animalului în cercul galben din stânga, vom observa că pentru a îndeplini prima sarcină, personajul necesită 1 punct ”Semănare”. Pentru a obține acest punct, atunci când deținem 270 Genți de fermier, se va lua găina din cercul galben și se deplasează pe parcela din stânga. Plantele vor fi retrase iar antrenamentul va dura 30 de secunde. La click pe găină, aceasta va fi trimisă la locul său, iar punctul ”Semănare” obținut va fi afișat în dreapta cercului galben. Pentru a trezi găina, accesăm butonul ”Trezirea” și selectăm resursele dorite pentru această acțiune. Butonul ”Gata” va fi afișat iar după accesarea sa va fi creditat premiul sarcinii, fiind deblocată a doua sarcină."
    Cred ca gaina ar putea fi inlocuita cu papagalul, pentru a nu-i bulversa pe jucatorii noi sau pe cei care n-au mai jucat acest tip de event.
    Linia de vrej este ok, desi o voi recolta la 4 zile. De mentionat si cutia Piccolo.
    Voi renunta la Kenaf, trezirea se va face cu SH.

3. clauliviu

clauliviu Scriitor activ

Cu produsul de event "sac de fructe" ce facem, ca nu scrie in tutorial? Presupun ca il folosim la Recoltare in loc de mango?

4. cp58

cp58 Ambasador forum

Putem trezi un personaj. Scrie in tutorial.

5. clauliviu

clauliviu Scriitor activ

Multumesc frumos. Ai dreptate! Din graba, am citit pe diagonala. :)

6. .-EUPHORIA-.

.-EUPHORIA-. Începător forum

De cate plante,drop si sh avem nevoie?Multumesc frumos ptr raspuns. O zi buna.

7. victorashi

victorashi Scriitor în devenire

2710 genti,169 canistre,340 mango de personaj.

8. piscupiciu2014

piscupiciu2014 Junior Expert

Buna seara deci plantele se cultiva pe pajistea principala si jungla iar drop din pajistea principala si pasunea salbatica

9. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Buna seara!
    Exact.

10. aida59

aida59 Maestru forum

va rog mult daca ma puteti ajuta. Nu pot muta animalutele la semanatoare,recoltare........nu se aseaza cu toate ca am resurse.Mango si ceva drop. Cum sa le pun la locul de a produce bulinele necesare? Muș
    ltumesc

helenan12, marcela_f69, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  11. [-LOREEN-]

[-LOREEN-] Novice forum

Linia de vrej in tutorial ofera ceva ,la vrej altceva .Care este varianta exacta ? 1 tichet de petrecere,1 compost suzi,5 craitari la 78 de ore sau pct de exp. si 1 lada de tigru Kung Fu la 36 de ore ?Multumesc frumos ptr raspuns. O zi buna.

helenan12, marcela_f69, paulici_01 și alți 11 apreciază asta.
  12. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Daca bonusul liniei de vrej anuntat in turorial este corect, dupa mine , nu merita sa il fac eventul, numai pt cutia Piccolo ( am suficienti elevi pt Ingrid, prieteni ursi si ape termale)
    Daca bonusul va fi corespunzator celui anuntat in joc, linia devine interesanta si merita luata.
    Astept confirmarea variantei adevarate, ca sa ma apuc (sau nu ) de facut schimbarile ce se impun in cazul al doilea.
    Numai bine tuturor

helenan12, marcela_f69, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  13. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Acestea sunt bonusurile oferite de linia de vrej. Tutorialul a fost actualizat.

helenan12, marcela_f69, paulici_01 și alți 15 apreciază asta.
  14. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Multumesc mult pentru raspuns.
    Vot pozitiv pentru event
    O seara placuta, fara furtuni si ceva racoare

helenan12, marcela_f69, paulici_01 și alți 14 apreciază asta.
  15. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Il iei cu mouse-ul si-l pui unde vrei!

helenan12, marcela_f69, paulici_01 și alți 10 apreciază asta.
  16. amy46

amy46 Maniac forum

vinfiert, luciana1949, derby54 și alți 26 apreciază asta.
  17. cp58

cp58 Ambasador forum

vinfiert, derby54, helenan12 și alți 24 apreciază asta.
  18. -katnik-

-katnik- Duce forum

Event finalizat.
    Vot pozitiv.
    Spor tuturor fermierilor !

victorashi, derby54, helenan12 și alți 16 apreciază asta.
  19. vyyo5252

vyyo5252 Maestru forum

event fimalizat

20. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

event finalizat

victorashi, derby54, helenan12 și alți 12 apreciază asta.