Benzi desenate 6 - Unica tema de discutii

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 6 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. robert-adila

robert-adila Locuitor permanent

Buna ziua tuturor , DACA TOTI AR CITI cu ATENTIE si RABDARE ar intelege ce se cere ,nu este nimic de neanteles ,o zi buna tuturor .

kendra80 apreciază asta.
  2. anda_21

anda_21 Începător forum

am activat misiunea petrecaret am livrat tot ce mi se cerea pana la misiunea 7 am livrat 15 biberi iar zmeura nu mi da voie sa o livrez de 2 zile tot incerc si nimic si mai am doar 20h.am sters chache si istoricul si tot nu merge

3. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Incearca alt browser, daca nu, poti tirmite un tichet la serviciul suport pentru verificari. Au fost ceva probleme ieri si cu aceasta misiune, insa s-au rezolvat. Pe viitor sa incerci sa postezi in tema de discutii a misiunii respective.

4. aida59

aida59 Mare-maestru forum

am nivel 92. nu am avut pauza de la inceputul eventului culegand si noaptea. Supararea mea este ca am doar 375 drop. niciodata nu a fost asa de putin la recoltare Pacat de timp si combina pt ca am dorit sa fac eventul Imi pare ff rau pt ca este primul event pe care nu-l termin, si doar pt ca nu este suficient drop la recoltare PACAT

5. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

vei aduna dropul. ai ~1/3 din dropul necesar pt event si eu trecut doar 2 zile. in urmatoarele 4 zile nu ai cum sa nu faci restul de 2/3 din drop necesar. eu am level 83 si am 369 drop, dar tot sunt sigura ca voi termina eventul, chiar daca nu am cupele la maximum si nici nu voi reusi sa fac toate plantarile posibile din cauza serviciului unde pierd cu tot cu drum 13 ore odata la 2 zile. deci vreo 3 recolte de mac posibile le voi pierde.

6. intrusa

intrusa Începător forum

Eu am primit doar 3 puiet misterios in loc de 5 desi am realizat toate sarcinile.Ma puteti lajuta cumva?

7. laurentiu74

laurentiu74 Începător forum

si eu am patit la fe ieri sa oprit cronometru si azi ami arata doar 2 puieti si sant sigura ca am realizat cele 60 000pe,nu am comentat niciodata nimic asta e prima data si sincer sant dezamagita spor la farmerit

8. yse12

yse12 Începător forum

Eu ma confrunt cu alta problema.....Am cununa de primavara activata,deci bonus de PE 30 %,am si placinta cu mere si zucchini activata,deci bonus de PE 60%.....si acum e surpriza,cand am dat sa recoltez o planta imi contorizeaza 16 PE....Am incercat si cu a doua planta,si cu a treia si tot asa.M-am oprit.....Ce e de facut? Multumesc anticipat!

9. 09kis

09kis Veteran Forum

daca ai parcele mici si PE se imparte la 4 dar pe total iti iese

costyycostyy apreciază asta.
  10. costyycostyy

costyycostyy Scriitor în devenire

Salutare..mie unu mi e pare irealizabila prima misiunea,ce acu punctele intru anume interval de timp :(
    Cei care deja ati facut-o,imi puteti da un sfat?pe privat va rog frumos :)

11. yse12

yse12 Începător forum

La asta nu ma gandisem.....Multumesc mult pentru raspuns!

12. 09kis

09kis Veteran Forum

asa am crezut si eu si am vrut chiar sa abandonez dar cu placinta cu zuchini si cununa de primavara ,la inceput pe parcele mari apoi cand am facut necesarul de plante am trecut la parcele mici......si inca ceva, am deblocat ceasul in momentul in care am inceput sa recoltez de pe toate parcelele.....spor tuturor

13. costyycostyy

costyycostyy Scriitor în devenire

Mersi mult 09kis o sa incer sa vad ce iese...noroc de priile alea ca altfel,nici nu ma apucam :)

14. _valentin2011_

_valentin2011_ Începător forum

si paine cu morcovi le activezi pe toate odata

15. cosmar75

cosmar75 De-al casei

buna am indeplinit misiunea a doua am primit cele 3 planuri de constructive dar la atelier nu gasesc sa fac velaria unde gresesc?ms

16. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

buna ziua aceeasi pb o am si eu cu planurile de constructie nu le gasesc nicaieri chiar daca am terminat misiunea 2 :(

17. Margo15

Margo15 Maestru forum

Buna ziua. Le gasiti la Atelier si da-ti pe cartita si acolo apare velaria de construit.

18. вα∂вσу

вα∂вσу Conte forum

am intrat am dat pe cartita si nu apare nicaieri nici un plan de constructii.......? ca velaria stiu unde e si cum se face

19. anda_21

anda_21 Începător forum

am incercat alt browser si nu merge

20. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Ai incercat un refresh?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.