Benzi desenate 6 - Unica tema de discutii

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 6 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. miaandrei59

miaandrei59 Pretendent

buna dineata ,multumesc pentru recompense [era de la sine inteles ca se va rezolva ,nu e prima data ]......ca o constatare -citim printre rinduri si tragem concluzi pripite ,scuze .......

robert-adila și ttteee apreciază asta.
  2. laurentiu74

laurentiu74 Începător forum

multumesc echipei Farmerama pentru recompesa o zi frumoasa va doresc

3. lorenzo94

lorenzo94 Novice forum

multumiri echipei BP . se pare ca nemultumirile au fost ascultate. spor la farmerit fermieri !

4. lcontan

lcontan Începător forum

am 3 planuri de constructie, dupa prima misiune, unde le pun?

5. ancadoina

ancadoina Avansat

multumim , cred ca ne-am linistit cu totii

6. Gogoasa

Gogoasa Mare-maestru forum

Buna,

Nu te supara, dar ce produse mestesugaresti ai folosit pt a termina sarcina contra-timp? Eu am si Cioara si Oul de Dragon, si as vrea sa stiu ce fel produse sa "maninc".
    Multumesc

7. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Ai verificat sa vezi daca ai misiunea 1 finalizata? In aceasta tema de discutii au fost enumerate cam toate produsele mestesugaresti care ofera diverse bonusuri de PE la recoltarea plantelor.

ANDREE și donnadmn apreciază asta.
  8. cosmamirela40

cosmamirela40 Începător forum

nu pot sa inteleg de nu mi-a aratat ca am terminat prima misiune la event si am primit cele 3 planuri de constructie si nu mai pot sa continui eventul?????

9. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! O sa incerc sa inteleg intrebarea ta. Spui ca nu ti-a afisat nicaieri ca ai terminat misiunea 1, ai primit premiile de la misiunea a doua (fara sa o faci probabil, caci asa se deduce) si acum iti este blocat accesul la a treia misiune? Te rog eu sa fii o idee mai explicita in intrebarea ta si sa ne oferi mai multe detalii, pentru a te putea ajuta cu un raspuns.

ANDREE, steixner, donnadmn şi o altă persoană apreciază asta.
  10. cosmamirela40

cosmamirela40 Începător forum

am inteles si am rezolvat problema . multumesc...

Edit (Chronos): cu mare drag. Nu am inteles pana la urma care a fost problema, dar daca s-a rezolvat, atunci este bine. O zi frumoasa.

popescudana42 apreciază asta.
  11. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Dragi fermieri,am si eu o intrebare: ce faceti pentru a avea un drop mai mare?Eu sunt la misiunea 3 dar nu am decat 48 de Lumini de Craciun (dupa recoltare plante event)si trebuie 300 pentru a finaliza....ma gandeam sa plantez toti copacii ...deoarece i-am inlocuit cu parcele mici la inceputul eventului.Oare merge mai bine asa?
    Va multumesc si spor!:music:

donnadmn și popescudana42 apreciază asta.
  12. ~Tina221994~

~Tina221994~ Guest

Buna dimineata,

Planurile de constructie sunt practic materiale cu ajutorul carora vei putea construi cele trei velarii de event la atelierul din oras.

ANDREE și donnadmn apreciază asta.
  13. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

Buna dimineata, am si eu o intrebare: bratele de moara produse la velaria de event raman in sura si dupa incheierea ultimei misiuni unde velariile trebuiesc donate? Adica in continuarea acestora se aduna bratele de moara produse la velariile obtinute de la misiune?

14. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Treaba este ceva mai complexa. Daca vei culege sa zicem 100 de artari sau migdali sau maslini (vorbim de pomii in versiunea lor simpla care se coc la 20 de ore) vei obtine mai mult drop decat daca vei culege 100 de parcele mici cu una din plantele de event. Dar in intervalul de 20 de ore (necesar pomilor sa fie copti) vei culege de 3 ori mac luminos ( daca i-ai pus apa) si de 6 ori spanz si astfel vei obtine un drop mai bun de la parcele, per total in 20 de ore.
    Ca sa ai un drop mai consistent in general si deci si la event va trebui sa ai activata runa Expert in bricolaj, sa ai activata runa Legenda Vie si sa ai cupele introduse acolo la un nivel cat mai mare al cupelor. Alte solutii adiacente sunt amplasarea pe terenuri a cat mai multe testoase Howie Donut, sa ai amplasati pe teren sau Parc sau pe Insula Comorii cat mai multi pomi fermecati ( care in timpul eventurilor cu drop ofera o unitate de drop de event la culegere pe langa cele 650 PE). De asemeni cu cat nivelul de joc este mai mare cu atat ajuta si el putin la drop. O alta optiune poate fi si achizitionarea unui cont Premium aur sau diamant, care iti ofera o sansa de 5% in plus la drop.

Buna dimineata! Desi scrie si in tutorial, o sa spun si eu: bratele de moara produse de Velariile primite ca recompensa se vor aduna in Sura la categoria Produse. Aceste Velarii vor avea caracter permanent.

ANDREE, donnadmn și robert-adila apreciază asta.
  15. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Chronos,multumesc frumos pentru raspuns!Ma pun pe treaba!8)O zi buna plina de drop tuturor!:D

donnadmn apreciază asta.
  16. dariuss2000!

dariuss2000! Cunoscător forum

chronos,te-am intrebat ceva si vad ca a disparut intrebarea. ce se intimpla?se muta automat in alta parte intrebarea ?unde anume ,pt sint in ceata.

17. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Darius, in primul rand ca in aceasta tema de discutie tu esti offtopic cu aceasta intrebare. In al doilea rand tu nu stii pe unde postezi in forum. Nu ai postat nimic in aceasta tema de discutii, ci in topicul cu evolutia jucatorilor, topic care nu avea nici o legatura cu intrebarea ta. Nu activezi de ieri de azi in forum, chiar daca acum avem un forum nou, regulamentul este acelasi. Decat sa ma tragi pe mine de maneca, mai bine te-ai gandi ce intrebare legata de event ai si sa o postezi unde trebuie. Asa ca te astept sa postezi ce trebuie, unde trebuie. Nu ti-as fi facut observatie daca nu as stii ca esti jucator vechi cu postari in forum.

ANDREE, donnadmn și popescudana42 apreciază asta.
  18. iarina56

iarina56 Mogul forum

Buna ziua! Ce se intampla cu dropul? Pana acum a mers mai bine dar acum am luat 3 lumini ( si nimic altceva adica lemne, cuie, etc) de pe insula cu parcele mici si chutney. Multumesc.

19. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Dropul nu va fi niciodata identic de la o recoltare la alta recoltare.

ANDREE, donnadmn și robert-adila apreciază asta.
  20. clnmarius

clnmarius Junior Expert

Nu pot să accesez misiunea de la event. Am făcut toţi paşii uzuali: refresh, ştergere cookies, etc. Este problemă generală, sau doar la mine?
    Scuze, problemă rezolvată.

Modificat ultima dată: 9 Noi 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.