Bucată de tort - Discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 25 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Pentru orice nelămuriri cu privire la evenimentul Bucată de tort sau pentru păreri cu privire la acesta, vă rugăm să folosiți doar această temă de discuții!

Evoluția voastră o puteți posta doar AICI.

Nu uitați să consultați >>AICI<< tutorialul.

Spor!

Modificat ultima dată de către moderator: 26 Ian 2016
  2. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

La o prima privire pe tutorial ,parerea mea e ca acest event e foarte scump,(multe produse ,septel, fructe si animale rare de donat )iar linia de vrej nu justifica munca depusa !Asta nu inseamna ca nu-l voi incepe si voi vedea cum e pe parcurs !Spor tuturor !

Cristela81, olgapetcu, Chrisstina87 și alți 6 apreciază asta.
  3. crivio

crivio Scriitor în devenire

Buna ziua,
    Mi-am evaluat repede inventarul si se pare ca stau chiar bine. In afara de cele 8 gaste de vara, am tot ce imi trebuie, ba chiar as putea sa mai fac si niste banuti. Sper sa am si timp pentru a face repede toate plantele necesare. Timpul asta de maturare este unul care nu imi convine deloc atunci cand sunt in schimbul doi la serviciu. Si din nefericire exact asa lucrez toata saptamana. Dar o scot la capat si cu asta. Mai tragem speranta si la un Baby-Boom in week-end, pentru a face ceva septel.
    Una peste alta , recompensele mi se par bune, iar eventul interesant.

Va doresc mult spor!

alinusacris, lucapadu1, georg2503 și alți 4 apreciază asta.
  4. gggggg53

gggggg53 Conte forum

Slabe recompense pentru un event aniversar! O sa-l dovedim doar din spirit de competitie. Imi lipsea grepfruitul dar l-am luat de la piata, l-am cam pandit cei drept, acum e in sura. Spor sa aveti!

Chrisstina87, rux2002, lucapadu1 și alți 6 apreciază asta.
  5. mihaelaAB1046

mihaelaAB1046 Scriitor în devenire

Buna ziua,va rog sa corectati in tutorial,la apa de naut,cate puncte ofera,nu bezeaua oranj care este specificata mai jos,cu bine

bubulina, donnadmn, matusam şi o altă persoană apreciază asta.
  6. Chronos

Chronos Guest

Multumim! Mai erau si alte greseli, bine ca nu le-ai observat.:D

popik70, Otilica69, misu_mama și alți 4 apreciază asta.
  7. iarina56

iarina56 Mogul forum

Am inteles eu bine, sunt item-uri care se dau ca recompensa de doua ori ? Si a doua intrebare este in legatura cu nivelul 32 : prima data se dau doua bezele oranj si primesc acces la lumanarea portocalie si a doua oara primesc o banana aurie ? Multumesc !

lucapadu1, donnadmn și roliana57 apreciază asta.
  8. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Da este raspunsul la prima intrebare iar daca vei avea acces Lumanarea portocalie 2, la fiecare 16 ore, dand click pe hexagonul respectiv, poti primi cate o banana aurie.

lucapadu1, matusam, donnadmn şi o altă persoană apreciază asta.
  9. Claudia

Claudia Duce forum

Planta de event care se recolteaza la 6 ore da 16 PE pe parcela 2x2 ? Sper sa fie vorba de parcele 1x1.
    Altfel, prin comparatie cu dovleacul, care da 36 PE sau ardeiul gras care da 84 PET, tot la 6 ore pe parcele 2x2, este foarte putin. Dropul ar fi slab de tot, cam ca la fenicul pe ferma, si e nevoie de peste 1100 in 6 zile intregi.

Sunt necesare aproape 20000 de plante de 6 ore, plus o gramada de drop, nu cred ca vom avea foarte mult timp ramas sa suflam si in lumanari:).

Edit: Multumesc, k0rdar.

Modificat ultima dată: 25 Ian 2016
    lucapadu1, adrianapatran, donnadmn și alți 2 apreciază asta.
  10. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Ca și în joc, informația afișată în tutorial face referire la parcelele 1x1, chiar dacă este afișată o parcelă 2x2. Am cerut de anul trecut deja să fie corectat balonul informativ.

lucapadu1, adrianapatran, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  11. iarina56

iarina56 Mogul forum

Multumesc ! O zi frumoasa !

lucapadu1, adrianapatran, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  12. roliana57

roliana57 Legendă vie

Daca avem, vom sufla cu SC...si timp:)

lexus200, lucapadu1, adrianapatran și alți 2 apreciază asta.
  13. matusam

matusam Legendă vie

Buna!
    Dupa parerea mea, cred ca este timp suficient pentru a sufla in lumanari.
    Poti goli complet toate cele 5 terenuri si pe parcele mici (dupa ce inmultesti plantele pe parcele mari cu 10 Suzi si 10 +90 SC) in 9 ture nautul este gata.
    Daca nu ai combina pentru toata perioada, poti trece pe parcele mari ca sa obtii dropul necesar cultivand plante cu timp de maturare mai lung. Un F5 inainte de a recolta fiecare teren, nu strica. Chiar ajuta la drop.
    Spor la treaba!
    O seara frumoasa!

mariuta48, lucapadu1, adrianapatran și alți 4 apreciază asta.
  14. roliana57

roliana57 Legendă vie

Problema mea este ca nu renunt niciodata la pomisori....si voi sufla in lumanari impreuna si mereu impreuna cu ei..:)

mariuta48, lucapadu1, mimozaa61 și alți 6 apreciază asta.
  15. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

poate nu sunt cine stie ce mari premii, dar pe mine ma impulsioneaza doar sa reusesc finalizarea eventurilor. ma simt usurata dupa munca depusa pe ferma tot timpul cand reusesc sa finalizez un event, iar premiile care se obtin pe parcursul acestuia sunt o bonificatie pt mine. pana sa fac level 90 nu am prea reusit sa finalizez eventurile. tot timpul imi ramaneau 1-2 sarcini neterminate la fiecare event. dupa level 90 cred ca doar la vreo 2-3 eventuri nu am reusit sa fac toate sarcinile. cu cat sunt mai complicate eventurile cu atat imi plac mai mult, chiar daca cerintele nu sunt acoperite de recompense obtinute.

in principiu la acest event doar dropul va putea sa imi dea dureri de cap, pt ca exceptand 5 trufe, 6 grepfruit si 6 gaste de vara care se vor face in maximum 3 zile (am un grepfruit si 2 ateliere de trufe portocalii) in rest am de toate, chiar in cantitati destul de mari.

in lumanari voi incerca sa suflu cat mai mult posibil pt ca nu strica cateva bucati de SH, SC sau banane aurii in plus. :)

spor la drop tuturor. noapte buna :)

craniulalb, lucapadu1, steaumihai și alți 4 apreciază asta.
  16. jagarella

jagarella Supervizor forum

Va fi un event interesant si solicitant. Spun asta pentru ca va trebui sa deblocam repede lumanarile ca sa avem timp de suflat in ele. Sa vedem cum se va face accesul cat mai scurt spre ele, d.p.d.v. al traseului. Vor fi si postari de nelamuriri, dar va fi si "liniste" intrucat este de lucru :)

alinusacris, lucapadu1, Cristela81 și alți 4 apreciază asta.
  17. bebegirl86

bebegirl86 Novice forum

Bine gandita amplasarea in fagure, echilibrat. Totusi, parca este cu ceva mai usor de ajuns pe partea dreapta la lumanarea portocalie2

lucapadu1, Cristela81, crivio și alți 2 apreciază asta.
  18. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

15 Grepfrut.....118000 gologani.Oare nu sa gandit echipa farmerama ca este prea scump(putini fermieri au pomul).Gasca de vara....1 bucata:223410 gologani x 8 bucati..si cand te uiti la recompense nu sunt pe masura cheltuielilor.La multi ani FARMERAMA.

amaliaghitescu, rux2002, lucapadu1 și alți 3 apreciază asta.
  19. roliana57

roliana57 Legendă vie

Poate va veni ajutorul nostru de nadejde "baby boom";)..altfel gastele vor crea probleme multora dintre noi.:oops:

20. ubita80

ubita80 Începător forum

Buna ziua. intrebarea mea ar fi, de unde luam grapfruit ptr eventul bucata de tort?

donnadmn apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.