Bucată de tort - Evoluția jucătorilor

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 26 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

Mai am nevoie de inca 10 apa de naut si 17 bezele.
    Cred ca maine dimineata e gata eventul.
    Super premii si un eveniment reusit, chiar pentru o zi de sarbatoare.

2. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

mai am cateva bucatele din acest tort delicios

3. dacul1963

dacul1963 Avansat

Am deschis toate luminarile si de acum din 16 in 16 ore am o banana aurita!Super event de ziua mea si a Farmerama!LA MULTI ANI B.P!Va urez sa ajungeti si chiar sa treceti de ani mei iar eu sa pot sa-i numar!

4. roliana57

roliana57 Legendă vie

Felicitari si La multi ani cu sanatate!

5. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Event terminat ,totul din munca si productie proprie ! Felicitari celor care au terminat si spor la event celor ce mai au de munca ptr a finaliza .

SkumpikaNina, mara62, -lacri-10 și alți 18 apreciază asta.
  6. -mafia444-

-mafia444- Comandant forum

Asta este evolutia mea pana in momentul asta. Am activat deja linia de vrej, acum sa vedem daca mai iau inca odata itemele, asta depinde daca mai reusesc sa fac rost de 200 drop sau de starea mea de spirit:p:oops:.
    Spor si bafta la ornat :p.
    O seara placuta.

SkumpikaNina, mara62, petcu_cos și alți 17 apreciază asta.
  7. blackspace77

blackspace77 Expert forum

Event finalizat!..cu un gust amar totusi! [​IMG] ...o fi de la tort sau de la premii?

-ciocollate-, SkumpikaNina, mara62 și alți 20 apreciază asta.
  8. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

am reusit azi sa deblochez si ultima lumanare. BB a fost binevenit. am reusit sa imi fac septelul necesar pt event, dar si pt inca 2 misiuni de la cooperativa. maine dimineata activez si linia de vrej. puteam de azi, dar nu m-am grabit sa bag la moara la macinat bezelele necesare. mai am de deschis 5 faguri, dar maine ii fac pe toti.

SkumpikaNina, mara62, tudor1966 și alți 9 apreciază asta.
  9. matusam

matusam Legendă vie

Am aprins toate lumanarile in urma cu aproximativ 24 ore. In cursul serii, am activat linia de vrej.
    De finalizarea eventului ma despart... 11 bezele albastre. Nu am nici drop, nici plante. Am cultivat ceapa.
    Felicitari celor care au terminat eventul si bafta celor care mai au de lucru!
    Noapte buna!

AMMA72, SkumpikaNina, mara62 și alți 21 apreciază asta.
  10. ginahozoc

ginahozoc De-al casei

Buna dimineata, ce fac? .......mi s-a terminat tortuletul! A fost extraordinar de bun, felicitari echipei BP si chiar daca am diabet astept cu nerabdare un alt tortulet la fel de minunat. O zi buna tuturor si hai, hai ... chiar nu va plac dulciurile?

SkumpikaNina, mara62, blackspace77 și alți 17 apreciază asta.
  11. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

un ev frumos,cu premii pe masura....am luat tot ce ma interesa...mai am nevoie de 19 bezele pt a finaliza tot ev,timp este destul si pt drop caci aici am unele probleme.....bafta fermierilor

SkumpikaNina, mara62, tudor1966 și alți 10 apreciază asta.
  12. azor67

azor67 Scriitor în devenire

Am aprins toate lumanarile ,activat linia de vrej,insa a mai ramas dublurile la itemuri.Mai este destul timp pentru a strange dropul necesar,cam 440 cornete,daca nu, fac ce pot si ma multumesc cu ce am.Oricum este un event foarte reusit iar dezvoltatorii au facut un calcul sa multumeasca toti fermieri.

SkumpikaNina, mara62, tudor1966 și alți 10 apreciază asta.
  13. RADY91

RADY91 Expert forum

Am terminat si eu tot eventul acum cateva minute si nu imi mai ramane decat sa sting lumanarile de cat mai multe ori pana la finalul eventului ;)

azor67, SkumpikaNina, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  14. ttteee

ttteee Cunoscător forum

Cu 15 bezele termin şi eu eventul. Felicitări celor care l-au conceput. Spor la treabă tuturor fermierilor.

azor67, SkumpikaNina, mara62 și alți 12 apreciază asta.
  15. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Pot considera si eu eventul terminat. Am activat toate lumanarile, am completat linia de vrej si am luat toate cadourile. Mai am doar dublurile la itemi si cat o sa mai reusesc sa fac, o sa fiu multumita. Mi-a placut eventul (desi numarul de plante a fost foarte mare si nu puteai obtine in acelasi timp si dropul necesar), dar e ceva deosebit si ne lasa libertatea de a alege ce si cat vrem sa facem. Stii clar pentru ce muncesti.

misu_mama, EVE.violetta, azor67 și alți 10 apreciază asta.
  16. roliana57

roliana57 Legendă vie

Buna ziua, :)
    Pana la ora actuala am reusit sa aprind toate lumanarile si am activat linia de vrej. O sa ma straduiesc sa ornez si suplimentele dublura. Nu pot sa spun decat ca „reteta” este delicioasa si bine gandita!
    Felicitari fruntasilor, iar noua, celorlalti, mult spor la ornat!:inlove:
    Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos ca un tort de aniversare!:p

Modificat ultima dată: 29 Ian 2016
    misu_mama, Veverita02, EVE.violetta și alți 13 apreciază asta.
  17. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Felicitari BP.
    Mai am de luat 2 dubluri si pot spune event terminat.
    Un tort delicios cu recompense minunate.
    Felicitari celor care au terminat de ornat.
    Mult succes celor care continua ornarea.

misu_mama, mimozaa61, EVE.violetta și alți 12 apreciază asta.
  18. -lacri-10

-lacri-10 Ambasador forum

Buna,
    Am reusit si eu sa aprind lumanarile si am activat linia de vrej.Acum incerc sa strang drop ca sa iau dublurile,felicitari care ati terminat,iar noi care mai avem ne dorim sa avem noroc la drop !

misu_mama, EVE.violetta, mariuta48 și alți 9 apreciază asta.
  19. adrianapatran

adrianapatran Comisar forum

Event terminat(multumesc vecinilor pentru suport),spor la treaba celor care mai au,felicitari celor care au terminat si un sfarsit de saptamana minunat tuturor.

misu_mama, naivreasastii, marianz și alți 21 apreciază asta.
  20. crystinna00

crystinna00 Scriitor în devenire

Event terminat , foarte frumos , multumim si spor la treaba celor care mai au de recoltat !Multumim BP !;););)

misu_mama, naivreasastii, marianz și alți 18 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.