Feedback Căile alchimiei 2021

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 2 Noi 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 9 Noi 2021.
  1. Îmi place

81,5%
  2. Îmi este indiferent

8,3%
  3. Nu-mi place

10,2%
  1. Adrian

Adrian Junior Expert

222 drops si dupa nenumarate incercari la roata norocului cu dorinta in suflet de a obtine un bonus de 100% /200%, incercari dupa incercari, incrutisari de degete si rugaciuni, folosind peste 50 bilete, pot spune ca intr-un final am obtinut doritul premiu, adica nimic:D:p ce mai pot spune...

derby54, stiucarul, mara62 și alți 9 apreciază asta.
  2. iam_Extraella

iam_Extraella Novice forum

Se poate cumva remedia problema ca nu am primit cheia de inceput?

derby54, stiucarul, mara62 și alți 7 apreciază asta.
  3. Criselt

Criselt Legendă vie

450 drop. Bafta!

4. cp58

cp58 General forum

Succes tuturor!

derby54, stiucarul, mara62 și alți 11 apreciază asta.
  5. aryana

aryana Novice forum

buna ziua . nu am primit seminte care e cauza ?

6. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Cu cheia primită deblochezi tinctura, pe care la rândul ei o combini la moară cu bulbii primiți și obții semințele.

7. hoya_

hoya_ Novice forum

Dupa ce se apasa pe cercul din mijloc se merge in partea dreapta unde apare - Deblocheaza-

8. xencath

xencath Începător forum

Buna seara. Imi cer scuze pentru deranj, dar eu nu am primit niciuna dintre plantele de event si au trecut peste trei ore... Imi poate oferi cineva un raspuns, va rog? Multumesc!

stiucarul, mara62, tcmxxl1975 și alți 7 apreciază asta.
  9. Criselt

Criselt Legendă vie

Buna! Giuly a spus...
    ...iar din tutorial, plantele pot fi produse la Moara continentală sau cea tropicală din următoarele ingrediente: 1 Bulb de flori și 1 Tinctură de culoare corespunzătoare / 1 secundă.

10. xencath

xencath Începător forum

Multumesc pentru raspuns. Din pacate, nu ma ajuta. totalul per ferma e zero la tot. seara buna!

stiucarul, mara62, tcmxxl1975 și alți 5 apreciază asta.
  11. Criselt

Criselt Legendă vie

Ai primit o cheie, nu? Cu ea deblochezi o tinctura in fereastra de event. Apoi vopesti la Moara cei 5 bulbi si-i plantezi. Nu ai cheia si primii 5 bulbi?

12. SidTheKid

SidTheKid Locuitor permanent

Pas la acest event, am prea multa treaba cu misiunile si nici chef sa scot adaposturile si atelierele.

13. abra_ca_dabra

abra_ca_dabra Începător forum

Am scris ca nu am primit nimic, nici plante, nici tincturi - nimic in legatura cu eventul. Nu conteaza. Dar, va multumesc pentru raspuns. Seara buna!

stiucarul, mara62, tcmxxl1975 și alți 6 apreciază asta.
  14. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Sa incerc si eu cu toate ca ai primit multe raspunsuri. Avem o harta la event. Plimba, te rog, mouse-ul si descoperi cele 3 cercuri care au chei. Una singura o poti folosi la inceput, e alegerea ta care si iti da cele 9999 tincturi, apoi la moara faci primele 5 seminte. Succes!

Modificat ultima dată: 3 Noi 2021
  15. tchupy

tchupy Analist forum

Sau mai simplu: mergi la sura, la sura deschide meniul si selecteaza "diverse", scrie: cheie la cautare si daca nici asa nu apare contacteaza serviciul suport, numai ei te pot ajuta.

stiucarul, mara62, tcmxxl1975 și alți 8 apreciază asta.
  16. angelica.d

angelica.d Ambasador forum

Am terminat planta verde..am donat..dar nu pot merge mai departe,nu imi mai da bulbi,pentru a face o alta planta,sau primesc doar dupa 5 ore? nu pricep ?

stiucarul, mara62, tcmxxl1975 și alți 5 apreciază asta.
  17. Criselt

Criselt Legendă vie

Daa, bulbii apar doar din 5 in 5 ore. ;)

18. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Vad ca multa lume nu pricepe...
    La eventul asta nu primesti plante, ci bulbi incolori, 5 la inceput si cate alti 5 la 5 ore, cand ai stocul pe "0"... La inceputul eventului ati primit o cheie!
    Cu cheia respectiva se "deschide" unul dintre campurile din event, corespunzator cu unul dintre stocurile de tincturi colorate, aici depinde cu care s-a ales sa se inceapa!
    Cu tincturile respective se coloreaza cei 5 bulbi, se incepe cultivarea!
    Dupa finalizarea completa a culorii respective, se primeste o alta "cheie", cu care se vor debloca alte 9999 tincturi de alta culoare, se "coloreaza" iar la moara 5 (se pot colora si mai multi bulbi) si se face si a 2-a culoare!
    La fel si pentru a 3-a!
    Verificati la moara daca aveti ce trebuie pentru colorat, bulbi si tincturi!
    E posibil sa le cautati pe campul gresit, fiecare culoare se planteaza doar pe terenurile principale din Clar de Luna, Ferma sau baha!

derby54, stiucarul, mara62 și alți 15 apreciază asta.
  19. geta57

geta57 Comisar forum

Nu-mi apar lăzile de dineu! Am dat refrech, F5 și m-am logat de 3 ori și tot nu au apărut!

stiucarul, mara62, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  20. Stefy

Stefy De-al casei

Nici mie nu-mi apar, si au trecut 5 ore de can a inceput eventul.

stiucarul, mara62, -katnik- și alți 5 apreciază asta.