Feedback Calea tortului spre paradis

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 28 Iun 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 5 Iul 2022.
  1. Îmi place

45,3%
  2. Îmi este indiferent

2,2%
  3. Nu-mi place

52,6%
  1. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Nu stiu cate am facut dar toate rundele au fost la maxim! Asa cum am mai spus la eventul trecut am folosit ,,Snipping Tool '' un programel foarte util:)
    Mersi!

mara62, -Abramburica-, dulcica1970 și alți 11 apreciază asta.
  2. popik70

popik70 General forum

Felicitari. Intrebare : cate monede stea ai obtinut?

mara62, -Abramburica-, -katnik- și alți 9 apreciază asta.
  3. cp58

cp58 Ambasador forum

50 de runde din care 5 gresite. Se pot obtine monede stea si dupa finalizarea sarcinilor. Succes tuturor!

Modificat ultima dată: 30 Iun 2022
    stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 18 apreciază asta.
  4. in.the.rain

in.the.rain Conte forum

Nu stiu sigur:( Am fost in febra pregatirilor si nu am fost atent!
    Asa stau acum :

mara62, -Abramburica-, MicuNicu și alți 14 apreciază asta.
  5. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Nu am avut timp sa joc vreo runda, am o saptamana solicitanta la birou si nici acasa nu ajung cu rezerve de energie, asa ca va trebui sa gasesc timp in weekend. Teoretic este ceva generat aleator, nu cred ca poate fi vorba de vreun tipar.

mara62, -Abramburica-, mariuta48 și alți 10 apreciază asta.
  6. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

Dragi fermieri,ptr.ca este bine ca atunci cind gresesti sau te grabesti cu concluziile,sa mai si recunosti,m-am gindit ca este bine ca sa va recunosc ca am gresit si m-am pripit cu trasul concluziei ca renunt ptr.ca este obositor..V-am relatat cind am scris mesajul anterior ca facusem plante ptr. vreo 30 de runde; in acel timp mai aveam un rind de plante puse la maturat pe parcele confort care erau gata peste o ora..Fiind hotarita sa renunt la event,am facut la moara cutiile de tort cu gindul sa le joc si sa inchei.Cind m-am hotarit sa renunt jucasem 6 cutii ptr ca atitea aveam atunci.Ei,in urma celor 6 runde am tras pripit concluzia ca este greu ptr.ca am vazut ca tot greseam la memorare si automat nu luam un punctaj ridicat..Dupa ce am facut la moara cutiile din toate plantele pe care le aveam la ora aceea,am inceput sa le joc folosind memoria bineinteles dar fiind mai atenta si.....fara sa mai ascult muzica (la primele 6 cutii cind le-am jucat,ascultam in acelasi timp si Enya ...probabil muzica mi-a distras atentia)...Nici nu mi-am dat seama cind am inaintat si am vazut ca mai mi-ar trebui inca vreo 15 cutii si termin eventul...In concluzie,dimineata era gata eventul dar sa fiu sincera imi era rusine sa va spun ca m-am rasucit de la hotarirea pe care v-am spus ca am luat-o...Am rumegat toata ziua daca sa va spun sau nu dar ptr.ca a-ti recunoaste o greseala inseamna ca ai coloana vertebrala si discernamint iar eu consider ca le am,atunci m-am hotarit sa va spun.Deci, faceti eventul si nu renuntati ptr.ca este usor,il puteti face...Spor tuturor...In cursul zilei de azi,dupa ce am terminat eventul dimineata,am pus in continuare plante;peste o ora recoltez ultima recolta si cred ca ma opresc...

stiucarul, irina_love200, mara62 și alți 22 apreciază asta.
  7. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Pana la urma nu era chiar ilegal sa termini eventul, dar desigur este intotdeauna de apreciat cel care-si asuma sa spuna adevarul!
    Sper sa am si eu timp in weekend sa termin eventul, cred ca am trecut de jumatate.

luciana1949, mara62, -Abramburica- și alți 11 apreciază asta.
  8. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

Salut, problema e alta , ca dai sa faci o runda , apare ceva la cerinta ma refer expre la blatul de tort , apoi cand dai sa faci ceea ce ti s-a cerut nu exista sa faci ,adica acel model expus la cerinta, nu exista... si nu ai de ales , se inchide jocul si asta.Daca s-ar fi intamplat o singura data as fi zis , ca poate merge o eroare , da cand se repeta asa mai mereu ... e ciudat . Plus ca nu merge veche ,, placa ,, cu dai refresh la joc etc etc , ai dat refresh pa pa . De asta zic ca isi merita nu neparat votul negativ acest event, ci cel mai negativ vot posibil :D

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 10 apreciază asta.
  9. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Logica mea nu poate procesa mesajul tau :D. De ce ar exista o grafica la un tort realizata/ivita din neant "ca eroare"? Esti sigur ca ai retinut bine imaginea? Daca ai avea o poza disponibila, eu una as fi tare curioasa :).

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 14 apreciază asta.
  10. leutzu61

leutzu61 Locuitor permanent

Cu 49 cutii tort am finalizat eventul;2865 puncte si 490 monede stea. La cutia 18 si 20 am primit cate 120 puncte. Am in plus de 8200 plante dar sanse pentru atata drop nu sunt ,doar cu crocus sau amarant instant.Am jucat inca 4 cutii si am primit cate 20 monede stea. Spor la toti fermierii.

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 13 apreciază asta.
  11. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

Da exact , mi-a venit o idee citind printre alte comentarii ca sa-mi usurez munca sa fac poza cu telefonul ,pur si simplu se cerea un fel de tort din 3 blat , crema si decoratie sau cum se numeste , si cu apoi cu toata poza in fata , cand treceam sa reproduc apareau alte variante ca blat de tort, numai ce pozasem eu nu erau deloc . Si crede-ma ca am fost foarte atent , am un telefon foarte performant care pozeaza bine , si nu aveam cum sa incurc sa zicem din cauza mea ceva.Sper ca m-am facut inteles acuma.As fi zis hai odata poate e o eroare , da cand am vazut ca se repeta , am renuntat de tot la event.E prea cald ca sa stau sa ma ,, enervez,, pe un joc si sa fac anchete sa pun poze etc. le-am sters , nu am stat sa le tin in memoria telefonului.Imi pare rau acuma ca le-am sters, nu m-am gandit ca mi le-ar cere cineva ca sa le arat ca exemplu

in.the.rain, mara62, -Abramburica- și alți 9 apreciază asta.
  12. zeepinkstar

zeepinkstar Baron forum

Eu am scris comentariul in ideea in care poate te puteam ajuta careva, nicidecum nu deschid anchete cu dovezi, nu sunt in masura, iar poza, dupa cum am specificat era din "curiozitate":). Blatul portocaliu si cel visiniu te poate induce in eroare(cel vișiniu arată ca și cum ar fi 3 blaturi suprapuse despărțire de o linie roz), in ideea asta ma gandeam ca cine stie, poate nu ai vazut cursorul ca sunt mai multe pagini, ori habar nu am.
    Off topic, ca idee, daca ai un telefon performant, la majoritatea poti recupera pozele sterse, in caz ca stergi vreodata ceva important :)

Modificat ultima dată: 1 Iul 2022
    mara62, -Abramburica-, mariuta48 și alți 9 apreciază asta.
  13. Claudia

Claudia Duce forum

Cred ca inteleg problema - mi s-a intamplat de vreo 3 ori la telefon, care e destul de nou si bun, sa fac poza la ingredientele unei prajituri si cand am deschis imaginea sa vad ca era penultima reteta, nu cea mai recenta. M-am gandit ca desi a inghetat imaginea si am auzit click-ul, de fapt poza nu a fost facuta, nu a aparut nici in album. De 3 ori in vreo 50 de ocazii, nu e mare necaz atunci cand se poate reface procedura fara consecinte negative :)

Cea mai sigura metoda e tot cu programe din calculator, gen Paint, Snipping Tool sau unul descarcat de pe net gen MWSnap, nu dau gres, fiindca jocul nu face feste nimanui.

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 10 apreciază asta.
  14. gabi_83i

gabi_83i Scriitor activ

E prea cald ca sa stau sa caut poze sterse etc.E mai simplu asa pauza la event.Bine ca am avut ,,un imbold ,, ca sa nu-l mai fac:D.In rest sa auzim de bine.Si cu asta chiar vreau sa inchid acest subiect .

mara62, -Abramburica-, kameliana59 și alți 9 apreciază asta.
  15. florin2010

florin2010 Novice forum

nu stiu daca postez bine,cum se fac plantele instant am citit in postarile de mai sus,

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 8 apreciază asta.
  16. dulcica1970

dulcica1970 Ambasador forum

Buna seara ! Am crezut ca doar mie mi se intampla sa nu pot orna toate torturile. Dar la mine eroarea este ca daca am de ornat 3 torturi , la unul dintre ele nu imi apar toate cele 3 tipuri de decor si deci nu am cum sa il ornez integral. Deja mi s-a intamplat acest lucru de vreo 4 ori din aproximativ 25 de cutii de tort. E frustrant sa stii ca nu poti realiza sarcina exclusiv din vina ta.....
    M-as bucura sa se poata remedia aceasta eroare.....nu voi mai orna torturile pana maine seara, pentru ca mi-e teama ca pierd puncte degeaba ! :(

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 11 apreciază asta.
  17. stella50

stella50 Novice forum

Buna ziua. Stie cineva cum pot cumpara un slot de diamant sau de aur? Multumec.

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 9 apreciază asta.
  18. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Nu se poate.

stiucarul, mara62, -Abramburica- și alți 12 apreciază asta.
  19. geta_numai_eu

geta_numai_eu Maestru forum

Inca 3 pasi si linia completa,am sa ornez toate plantele inca 12500,eu nu am avut prlobleme deloc cu ornatul torturilor,spor tuturor!!

raisa2005, stiucarul, dexter_bv și alți 12 apreciază asta.
  20. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Modificat ultima dată: 2 Iul 2022
    raisa2005, stiucarul, vinfiert și alți 21 apreciază asta.