Calendarul Advent - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 30 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. mimi***

mimi*** Împărat forum

WOOOOW.....Ce surpriza faina la ferma noastra .Felicitari moderatorilor zapada e spectaculoasa ,abia astept sa deschid cadoul.....

2. 01ruxi01

01ruxi01 Pretendent

decorul este exceptional , splendid! Felicitari echipei farmerama! La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni!

3. -veronika69-

-veronika69- Novice forum

yuuuuuuupppppppppppi la multi ani farmerama la multi ani romani s-a rezolvat problema calendarului

robert-adila, thefallingangel13 și mara62 apreciază asta.
  4. Veverita02

Veverita02 Rutinat

La mine, nu.

mara62 apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Buna ziua! Efectueaza te rog un refresh la joc.

donnadmn apreciază asta.
  6. the.best94

the.best94 Începător forum

calendarul functioneaza :D

7. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Si la mine merge! :D

Farmerutza, robert-adila și donnadmn apreciază asta.
  8. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Dragi fermieri ! Conform anuntului facut // AICI //, Calendarul Advent functioneaza ! De aceea, orice postare a voastra in care confirmati acest lucru va fi stearsa din aceasta tema.

Va multumim pentru intelegere !

robert-adila, mara62 și donnadmn apreciază asta.
  9. Anna071990

Anna071990 Novice forum

buna, revin cu intrebarea ,cum se trece din modul zapada. multumesc

mara62 apreciază asta.
  10. adriantrandafir

adriantrandafir Talent de excepţie

buna tuturor, vreau sa spun ca decorul cu zapada e atat de minunat, mirific, m-am bucurat tare mult cand de dimineata l-am vazut, felicitari tuturor care fac ca aceasta luna de sarbatori sa fie plina numai de surprize :) :)

11. Chronos

Chronos Guest

Dupa cum probabil ai observat si tu, nu exista nici o optiune la setari de a dezactiva modul de iarna, nici macar prin activarea optiunii de design roz. Deocamdata nu stim daca va ramane asa sau daca va exista si o optiune de dezactivare.

mara62 și donnadmn apreciază asta.
  12. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Decorul de zapada si inceperea Calendarului Advent au fost doua surprize foarte placute. Ferma s-a schimbat complet. Acum putem simti spiritul sarbatorilor de iarna si la ferma, nu numai in realitate.

ginahozoc, Farmerutza, mara62 și alți 3 apreciază asta.
  13. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

Superb peisajul pe ferma. Aproape ca nu mi-am mai recunoscut ferma mai ales cand am accesat harta. Este o adevarata surpriza facuta de BP. :)

14. Anna071990

Anna071990 Novice forum

am observat, deaceea am intrebat. poate apare ceva, o zi buna

Edit (Chronos): o dupa amiaza vesela iti doresc.

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Dec 2014
    robert-adila, mara62 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  15. SunnyGarden

SunnyGarden Profesionist forum

Ce bucurie, ce minunatie, ce frumos s-au impletit toate astazi : 1 Decembrie - Ziua Romaniei si a romanasilor ei, prima zi din Calendarul de Advent al iubitei noastre ferme , (primul cadou din luna cadourilor), prima zi cu zapada pe fermele noastre. LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI FERMIERI ROMANI ! Mii de multumiri dezvoltatorilor pentru efortul de a ne face ferma mai frumoasa, jocul mai minunat si sufletele mai fericite !

stef85600, robert-adila, Otilica69 și alți 4 apreciază asta.
  16. veve47

veve47 Conte forum

Se simt schimbarile peste tot, in pagina de start, in calendar, in faptul ca este zapada pe toata ferma inclusiv parc (mai putin Conu Vasile care traieste o eterna primavaraxD, probabil e mai friguros...:p), iar noi nu putem decat sa ne bucuram si sa fim recunoscatori talentatilor graficieni. Cu siguranta vine Mosul pe la ei ca au fost tare draguti tot anul...!:)

ginahozoc, Sirena11, bulgi și alți 8 apreciază asta.
  17. mara62

mara62 Supervizor forum

O ferma superba cu un minunat aer de sarbatoare, calendarul advent de asemenea deosebit fata de anii trecuti si banuiesc ca la fel vor fi si cadourile oferite, felicitari echipei BP pentru tot ce ne oferiti

ginahozoc, Sirena11, SunnyGarden și alți 4 apreciază asta.
  18. bulgi

bulgi Scriitor activ

o ferma superba,un calendar advent pe masura,multumim echipei BP pt minunatul joc pe care ni-l ofera,pt atmosfera de sarbatoare creata atat in joc cat si in sufletele noastre de adulti impovarate de grijile si stresul secolului 21,acest joc....=destindere totala...........
    LA MULTI ANI ROMANIA!

Sirena11, thefallingangel13, mara62 și alți 2 apreciază asta.
  19. .Vlady_V.

.Vlady_V. Pretendent

Eu, ca de fiecare data ma declar nemultumit(in cel mai frumos mod spus), de designul iernatic al fermei. Eu nu am vazut teren verde in toi de iarna.:oops: Anumite cladiri nu sunt inzapezite, iar daca nu pun un telescop pe teren nici nu am senzatia ca este iarna. Graficile din joc s-au schimbat exagerat de rau dealungul timpului. :( Sunt dezamagit! Aceste "dezvaluiri" nu sunt cu tematica rautacioasa. Nici orasul, nici harta nu imi plac, nici eventurile, mai nimic. Dar continui sa joc, pentru ca nu ma pot lasa. Sa speram ca noul calendar poate imbuna un jucator foarte vechi, care este zilnic online. :sleepy::music:

Nu doresc sa mi se stearga postarea.

primavara68 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  20. Sirena11

Sirena11 Veteran Forum

Inainte de orice, apreciez efortul echipei BP de a face atat de multe lucruri pentru confortul nostru vizual..pentru a ne aduce un zambet..pentru a ne produce emotii ...pentru a regasi farmecul copilariei! Zapada ...iarna...sunt minunate..si foarte bine realizate...Unde am mai vazut eu teren verde in toi de iarna....hmmmm...oare unde? Stiu! In magnifica mea ferma...unde totul este o joaca de copil...jucata de un adult care rade..bate din palme ...se bucura pentru fiecare mica minune...unde am mai vazut copaci care dau lapte...unde am mai vazut maimute care fac bikini...? La Farmerama...am vazut atat de multe minuni incat a devenit parte din viata mea! Doresc un decembrie minunat tuturor fermierilor care se bucura de o tavaleala in zapada virtuala dar si in cea reala, tuturor fermierilor care gasesc puterea sa spuna woooow cand vad o surpriza...dar mai ales acelor oameni care muncesc atat de mult, pentru a face un joc gratuit, atat de frumos! Cum as putea sa-i rasplatesc? Le multumesc si le doresc un sfarsit de an asa cum sufletul lor si-l doreste!

llyillyi, olgapetcu, Farmerutza și alți 15 apreciază asta.