Calendarul Advent - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Chronos, 30 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. .mara1959.

.mara1959. Începător forum

Eu nu am zapada si nici calendarul,deci nu pot lua cadoul,ce sa fac?

giuly1969 apreciază asta.
  2. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Să citești răspunsul anterior e suficient.

3. .mara1959.

.mara1959. Începător forum

Multumesc s-a rezolvat,o zi buna

4. emma1257

emma1257 Junior Expert

Buna,cu adevarat peisajul este minunat,doar ca,ma asteptam ca in Calendarul de Advent cadourile sa fie ceva mai "impresionante" ..ceva pomi rari,ceva animalute mai deosebite,ceva item-uri mai spectaculoase !!! (parerea mea) in rest e ok !!!

RobSon1002, giuly1969 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  5. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Nu stiu ce vechime ai in joc si cate editii de Calendar Advent ai prins, insa premiile sunt chiar consistente, chiar mai consistente decat in alti ani. Sa nu uitam de linia de vrej al carei bonus nu este deloc de neglijat. Sa nu uitam de asemeni si faptul ca aceasta este doar parerea mea, impartasita sau nu de alti jucatori. O zi frumoasa iti doresc.

giuly1969, olalma și fl_o1950 apreciază asta.
  6. lentzica_blue

lentzica_blue Pretendent

Buna dimineata,despre ce linie de vrej este vorba,ca eu nu am in cal.de advent nici o linie de vrej? Multumesc de lamurire,o zi buna:)

giuly1969 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  7. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Dar ai AICI linie de vrej.

giuly1969 și olalma apreciază asta.
  8. stef85600

stef85600 Junior Expert

Chronos are dreptate joc farmerama din 2010 iar cadourile de la advent chiar sunt frumoase si consistente in comparatie cu alti ani cand erau mai slabe.Ar trebui sa ne multumim cu orice e totusi cadou nu trebuie sa fim carcotasi.Unde e spiritul craciunului?

Farmerutza, angela111943, giuly1969 și alți 4 apreciază asta.
  9. vulpita66

vulpita66 Începător forum

Dacă nu deschid azi cadoul special (cutia), mâine trebuie să-l accesez cu 2 MM ?

giuly1969 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  10. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Exact !

-steaua2009-, giuly1969 și olalma apreciază asta.
  11. -anku-

-anku- Novice forum

Calendarul Advent se termina in 24 sau in 27 cum scrie in F.A.Q ?

12. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Se va incheia cu totul pe 27 decembrie, adica va fi inca accesibil pentru a avea sansa toti jucatorii sa il incheie, mai ales daca nu pot accesa jocul, inclusiv Calendarul Advent in toate zilele lunii.

-steaua2009-, giuly1969 și olalma apreciază asta.
  13. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Buna dimineata.
    Da, intr-adevar sunt cadouri frumoase...ca un mic exemplu : puietii misteriosi de ieri,pentru bahamarama...ceea ce ar fi venit 15 MM/bucata, daca era sa-i cumparam.
    Deci..da, nu am cum sa nu-i dau dreptate lui Chronos. Este foarte multa Sh ,Sc si cupoane pentru combina care iarasi,daca nu le primeam la caledar...insemnau MM.
    Multumim moderatorilor pentru un Mos Craciun darnic!
    Numai bine,sanatate si spor la farmerit :music:

giuly1969, mariag98, fl_o1950 şi o altă persoană apreciază asta.
  14. Chronos

Chronos Guest

Buna dimineata! Pe departe este cea mai consistenta editie a Calendarului Advent de cand a fost el implementat prima data. Vin cu o completare la postarea ta, in ceea ce priveste pretul unui puiet: acesta este de 5 mamudele, indiferent ca vorbim de puieti pentru ferma sau puieti tropicali. O zi frumoasa!

-steaua2009-, giuly1969, fl_o1950 și alți 2 apreciază asta.
  15. _Chihuahua_

_Chihuahua_ Profesionist forum

Da,Chronos intr-adevar...5 mamudele...nu stiu ce am retinut eu de 15...cred ca de la stolerele misterioase,fiindca ma gandesc la cele din eventul ce incepe astazi. O zi frumoasa si tie si multa voie buna :music:

Farmerutza și giuly1969 apreciază asta.
  16. -steaua2009-

-steaua2009- De-al casei

Bravo BP pt calendarul advent din acest an. Sunt premii mai consistente si premii mai putin consistente, dar ma bucur pt ele, deoarece pt mine sunt binevenite mai ales ca nu trebuie sa le cumpar. Sper ca la anul sa fie la fel de interesant calendarul advent ca si anul acesta.

giuly1969, angela111943 și _Chihuahua_ apreciază asta.
  17. Margo15

Margo15 Maestru forum

Vreau sa multumesc personal pentru premiile oferite la Calendarul Advent. E ceva magic ce am putut descoperi in fiecare zi in fiecare ghetuta. Mereu ma culc cu gandul: oare ce surpriza ma asteapta maine la calendar si chiar incerc sa ghicesc ce premiu se asunde dupa cele 6 zile. Si vreau sa ma adresez celor care mereu sunt nemultumiti de premiile ce li se ofera la calendar sau la eventuri sau concursuri. In general, in viata nimeni nu iti da nimic gratis, mereu trebuie sa muncesti ca sa meriti rasplata. Nimeni nu este obligat sa ne ofere lucruri la care noi visam sau ne dorim sa le avem. Am citit un comentariu al unui jucator ca nu ii place nimic in acest joc, nici eventuri, nici premiile oferite de calendar, nici cum a evoluat ferma..... nimic. Ma intreb, oare in viata reala chiar le primeste pe toate pe de-a gata, a pocnit din degete si i s-a dat? Probabil sunt copii, elevi care nu sunt inca trecuti prin viata si nu stiu sa se bucure de lucrurile marunte. Acest joc e o deconecatre de la stresul zilnic din viata reala, e un joc unde trebuie sa ne bucuram de ceea ce ni se ofera si sa il jucam cu placere si entuziasm. Asa cum in viata reala nu putem sa le avem pe toate (chiar daca poate vecinul le are), asa e si in joc, unul are bani mai multi si investeste in adaposturi misterioase si puieti, altii se bucura de ceea ce au prin propriile forte fara a baga un banut. Asa ca va sfatuiesc sa va bucurati de tot ceea ce primiti (mai ales gratis, fara munca) si sa incercati sa fiti mai cumpatati. Sarbatori fericite!

stef85600, soso2169, giuly1969 și alți 2 apreciază asta.
  18. angela111943

angela111943 Scriitor în devenire

un calendar advent plin de surprize placute,ca de altfel in aceasta perioada de sarbatori de iarna totul este frumos pe ferma ,peisajul de iarna si ultimele eventuri.Multumim.Sarbatori fericite

19. cristina9400

cristina9400 Junior Expert

Buna,daca activez modul de vacanta pot primi restul cadourilor care nu le deschid?nu am net la tara si nu le pot deschide.Si pana cand este calendarul activ.multumesc.

20. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

Buna ! Avantajele Modului vacanta le poti gasi // AICI // ! Din pacate, daca nu deschizi cadourile zilnic, o poti face mai tarziu contra unei sume mici de mamudele. Calendarul Advent se va incheia pe 27 decembrie 2014 la 23:59 ora serverului, o ora mai tarziu in Romania !

soso2169, _Chihuahua_ și giuly1969 apreciază asta.