Calitati&Defecte&Stari

Discussion in 'Runda de discuții' started by Capuccino, May 4, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Capuccino

Capuccino Analist forum

Suntem aproape la sfârşitul primăverii şi m-am gândit să începem un nou joc, în care ne putem cunoaşte mai bine, dar în acelaşi timp să ne şi distrăm.
    De departe se aud tot felul de cuvinte răstălmăcite? Oare putem noi să le dăm un înţeles cât mai aproape de adevăr?

1. Fiecare jucător are oportunitatea să-şi spună o calitate, un defect, o stare de spirit, etc.
    2. Jucătorul anterior va scrie un subtantiv comun ( un animal, o plantă, o pasăre, o reptilă, etc.).
    De exemplu: tren
    3. Jucătorul următor va relua cuvântul respectiv, în cazul de faţă tren, şi va adăuga un adjectiv, dar din care să rezulte o calitate, un defect,... a acestuia.
    4. În acelaşi timp trebuie ilustrată şi o calitate de-a ta, dar şi un adevăr legat de cuvântul respectiv.
    De exemplu : Tren rapid ( în realitate sunt rapid, dar şi trenul este rapid).
    5. Persoana respectivă dă la rândul ei alt cuvânt următorului jucător.

De exemplu, jocul ar trebui să decurgă astfel :

Jucătorul 1 ( eu ) : câine
    Jucătorul 2 : câine agil ( persoana este agilă, dar, în realitate , câinele este agil )
    Jucătorul 2 : leopard
    Jucătorul 3 : leopard feroce ( persoana este feroce, dar şi animalul în sine este feroce )

1. Fără dublu post;
    2. Fără multi-posting pe pagină;
    3. Fără crearea unor cuvinte obscene;
    4. Fără reclame;
    5. În cazul în care 2 useri au postat în acelaşi timp, ultimul este obligat să modifice postul, astfel încât să nu se decaleze de la cuvântul anterior.
    6. Dacă nu vă convine să ne spuneţi un defect, puteţi alege orice altceva, atât timp cât respectă realitatea;
    7. Nu trebuie să scrieţi în paranteză explicaţia, trebuie să se înţeleagă de la sine. Mai pe scurt, cuvinte accesibile tuturor vârstelor.;

Şi iată că vrăbiuţa a zburat, iar noi ne luăm uşor după ea. Primul cuvânt este : casă

Notă: Vă rog să nu luaţi în considerare postul anterior, dacă acesta nu respectă regulile de mai sus.

2. adria2

adria2 Maniac forum

casa de turta dulce

plasa

3. yocoama

yocoama General forum

plasa frumoasa
    masina

4. .Raluca06.

.Raluca06. Comisar forum

masina luxoasa
    joc

5. manebv

manebv Scriitor în devenire

joc inteligent
    noapte

malagambafane, roliana57 and dadan like this.
  6. Chronos

Chronos Guest

Hmmmm, stau si ma gandesc ca, pe langa faptul ca oamenii nu au tendinta sa fie sinceri iar adevarul este subiectiv, se vor repeta adjectivele foarte des. Toti isi vor prezenta doar partea buna si vom avea mereu aceleasi adjective, binenteles daca jucatorii nu se vor descrie corect.

7. dadan

dadan Oracol omniscient

noapte tenebroasa

liana

8. Chronos

Chronos Guest

Gata. Temerile mele s-au adeverit. Avem deja masina luxoasa, deci oameni luxosi. Nu s-a inteles jocul si nici jocul nu este unul educativ sau constructiv. Nu va scrie nimeni ca este ipocrit, egoist, mitoman, laudaros etc. Stau si ma intreb ce calitate umana sa adaug langa o liana, ca doar nu voi trece un defect. Nu stiu cum arata un om tenebros. Nu facem joculete pentru "like-uri". " Like-urile" le consider normale pentru postari in care jucatorul chiar spune ceva ca lumea, lanseaza o idee sau spune ceva ce ne place personal. Am spus mereu ca ne dorim, daca este sa fie, un joculet mai de Doamne ajuta, care chiar sa fie distractiv. Stiu, este greu de conceput dar noi avem rabdare, mai ales ca avem destule jocuri. Dar daca tot facem unul, sa fie unul care sa alunge monotonia.
    Multumesc frumos.

Inchidem.

Thread Status:
Not open for further replies.