Feedback Carnavalul extravaganței

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 26 Feb 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 12 Mar 2025.
  1. Îmi place

33,5%
  2. Mi-e indiferent

4,1%
  3. Nu-mi place

62,4%
  1. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Salutare fermieri,

Vă așteptăm în această temă pentru păreri, opinii și nelămuriri cu privire la eventul Carnavalul extravaganței. De asemenea, prin intermediul sondajului vă puteți exprima rapid opinia în privința evenimentului.

Nu uitați să consultați AICI tutorialul iar pentru alte link-uri utile: Indexul.

Spor!

-elenaion49-, z.zoita, amy46 și alți 9 apreciază asta.
  2. oni2012

oni2012 Cunoscător forum

Îmi place că se încearcă scoaterea din rutină a acestui event dar vom vedea dacă va avea afectul scontat( dacă va fi pe placul tuturor fermierilor). Momentan aș dori să știu, ținând seama de faptul că se desfășoară pe terenul special, dacă plantele de event SUNT sau NU afectate de bonusuri - nu găsesc specificat în tutorial. Am senzația că va funcționa sistemul de bonusuri deoarece coșurile conțin și anumite bonusuri pentru plantele de event dar cel mai bine ne lămurește un moderator. În funcție de răspuns vom ști dacă eventului i s-a sporit gradul de dificultate prin mutarea plantelor pe terenul special sau nu.

Adynicolae, -elenaion49-, z.zoita și alți 13 apreciază asta.
  3. celina_amarandei

celina_amarandei Comisar forum

Se stie ca la majoritatea eventurilor de pe terenul special amenajat nu au fost folosite la plante decat apa si ingrasamant. Ar fi minunat sa fie o exceptie la acest event!

Adynicolae, ~WarWiCk~, -elenaion49- și alți 14 apreciază asta.
  4. k0

Ca de obicei, plantele de pe terenul special nu sunt afectate de alte bonusuri de recoltă, fiind plante de pe terenul special. Bonusurile de recoltă din coșuri sunt excepție de la regulă.

-elenaion49-, z.zoita, amy46 și alți 10 apreciază asta.
  5. oni2012

oni2012 Cunoscător forum

Mulțumesc, am sperat dar ...asta e, probabil că cei ca mine ce nu pot intra regulat pe fermă și nu cumpără coșuri nu vor reuși să facă eventul.

zahara1663, -elenaion49-, z.zoita și alți 16 apreciază asta.
  6. vinfiert

vinfiert Ambasador forum

Pe celelalte forumuri apar alte recompense la vrejuri!
    La vrejul nr.1: 9.000 PE x nivel ferma, bonus 50% PE/PET pentru orice
    La vrejul nr.2: 30.000 PE x nivel ferma, 1 Lada tigru Kung Fu, 2 Super compost Suzy

7. k0

Și alți timpi. Mulțumim!

8. PauL_MC

PauL_MC Avansat

Evenimentul pe terenul special, deci vot pozitiv.

Dacă este ca alte evenimente (cum este menționat) nu văd magazinul.

Și să sperăm că clienții nu vin cu erori *bug-uri* și cer resurse la care nu avem acces, cum s-a întâmplat de câteva ori la începutul Vale a Florilor de Colț, având în vedere că sistemul de clienți este ca acolo.

9. Razvy78

Razvy78 De-al casei

Vot pozitiv pentru ca se face pe terenul special

10. KingFarm0001

KingFarm0001 Junior Expert

Vot pozitiv (motiv: 300% PE/PET în total pentru articolele dătătoare).

11. Archfiend_ZZ

Archfiend_ZZ Scriitor în devenire

Nu chiar. Item-ul dă doar 25%, nu 250%. Deci 75% în total.

Am votat pozitiv pentru că eventul este pe terenul special, deși în cazul acesta coșurile pentru mini-joc sunt relativ limitate ca număr. De asemenea numărul de plante cerute de clienți mi se pare cam mare pentru un interval de 7 ore (probabil trebuie intrat la timp mereu dacă se dorește finalizarea tuturor comenzilor clienților). Premiile.. se putea și mai bine pentru un event de 2 săptămâni.
    Facem eventul ăsta, să fie la colecție :)

Adynicolae, evasilyana, Razvy78 și alți 17 apreciază asta.
  12. KingFarm0001

KingFarm0001 Junior Expert

Acum am văzut... Noroc că am verificat pe joc, căci tutorialul este nemodificat, trist :(

13. alex.keegan

alex.keegan Expert forum

Incepe "bine", primul client vrea 288 plante de event.

14. oni2012

oni2012 Cunoscător forum

La același lucru mă gândeam și eu. Dacă continuă așa îmi iau adio de la regină fiindcă nu o să reușesc să adun prea multe curcubee sau tridenturi. Clar un MARE VOT NEGATIV din partea mea. Cu această ocazie voi avea parte de o pauză binemeritată pentru ochii și mâinile mele!

15. coboduza

coboduza Scriitor activ

Am primit un curcubeu , l-am jucat ,dar la progres apare0/250. A mai patit cineva asa ?

16. biluta28

biluta28 Novice forum

si la mine la fel

17. k0

Normal, mini-jocurile nu oferă puncte de progres.

18. geta57

geta57 Analist forum

Știe cineva ce este asta?

19. in.the.rain

in.the.rain Supervizor forum

Cred ca este punct de progres!

z.zoita, MicuNicu, malagambafane și alți 8 apreciază asta.
  20. Hasibah

Hasibah Novice forum

stie cineva unde se foloseste masca de carnaval?

fabian201070, z.zoita, victorashi și alți 4 apreciază asta.