Feedback Carnavalul extravaganței

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 26 Feb 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre acest eveniment?

Sondaj închis pe 12 Mar 2025.
  1. Îmi place

33,5%
  2. Mi-e indiferent

4,1%
  3. Nu-mi place

62,4%
  1. Razvy78

Razvy78 De-al casei

Am satisfacut comenzile clientilor la fiecare resetare;)

2. KingFarm0001

KingFarm0001 Junior Expert

Event finalizat, se pare că apuc să-l finalizez cu totul. Spor tuturor!

3. ioanavlad86

ioanavlad86 Novice forum

Event finalizat. În prima faza am crezut ca nu am nici o șansă, dar a mers mult mai repede după ce am deblocat al doilea teren. Vot pozitiv pentru ca este pe terenul special. Îmi plăcea totutsi mai mult cum era înainte.

malagambafane, mariuta48, paulici_01 și alți 9 apreciază asta.
  4. maimutica

maimutica Ambasador forum

Am dat vot pozitiv , nu pot spune ca mi-a placut mai mult ca inainte , l-am finalizat , ma gandeam de la inceput ca dupa deblocarea celui de-al 2 -lea teren o sa fie mult mai bine , imi place ideea cu terenul special , ce nu-mi place e cu piata , clentii , car de carnaval , parerea mea acum , da inainte era mai frumos.

malagambafane, mariuta48, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  5. fabian201070

fabian201070 Locuitor permanent

336 progres si mai fac 2 runde..e bine

malagambafane, mariuta48, ani.vajai și alți 8 apreciază asta.
  6. -katnik-

-katnik- Duce forum

Event finalizat,vot pozitiv,spor tuturor fermierilor !

7. luciabara

luciabara Profesionist forum

De unde atatea curcubee?? Eu abia am ajuns la 90

8. victorashi

victorashi Scriitor în devenire

Medoda lui MicuNicu pagina 3.

9. SkumpikaNina

SkumpikaNina Mare-maestru forum

Si eu am facut greseala prima data sa adun plante , dar importanti au fost clientii la 7 ore si o_O ....l-am terminat si pe acesta... cu toate ca nu am vrut la inceput... "Dansatorul electric" e vinovat mai mult decat vrejulxD

10. kameliana59

kameliana59 Comandant forum

La mine, doar atit s-a putut. E drept ca la inceput nu am vrut sa-l fac, cind am vazut eu ca regina da cel mai mult PE-PET-GG dar fiind pe terenul special si nu ma incomoda cu nimic, l-am inceput dupa 4 zile dupa ce eventul incepuse initial si am intrat pe terenul special cind imi aduceam aminte. Felicitari celor carora le-a placut si l-au terminat, mie nu mi-a placut.[​IMG]

malagambafane, -katnik-, marcela_f69 și alți 9 apreciază asta.
  11. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Acum am terminat eventul. Am facut cam cate 4 recolte pe zi. De la 6:30 pana tarziu in noapte. Bun, m-a mai prins somnul si faceam doar 3 recolte.:D
    Am plantat, am recoltat, m-am jucat. :inlove::music: