Feedback Carnavalul lui Kim

Discussion in 'Runda de discuții' started by k0, Aug 14, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Aug 22, 2018.
  1. Îmi place

12.5%
  2. Mi-e indiferent

5.6%
  3. Nu-mi place

81.9%
  1. -Abramburica-

-Abramburica- Avansat

Am terminat si eu eventul.
    Am ramas cu 818 centuri.

2. jagarella

jagarella Supervizor forum

Daca s-ar fi putut face independent misiunile macar. Asa m-am ales cu un tobogan curcubeu, in curte nu am loc, la ferma virtuala nu am ce face cu un item care ofera 2500 PE si ocupa 2x2, cand am altele cu 6000 de PE care stau trase pe dreapta. Asta este, l-am facut dar au ramas regretele, cand ma uit la cosul cu SH :( :(

PS Sa ma scuze vecini ca nu le trimit centuri, mi s-o acrit de ele

3. adria2

adria2 Maniac forum

Nu am facut nici acest eveniment, cine se frige cu ciorba, sufla si-n iaurt, am inceput un asemenea eveniment mai demult, unde am cheltuit foarte mult SH si GG si nu am reusit sa-l termin, am facut reproduceri pentru misiunile de la Coop.

Edit 1 : animale am avut peste 2.000 din fiecare, SH - 850, septel am, dar am considerat ca nu merita sa golesc sura, cerintele foarte mari.

Last edited: Aug 19, 2018
  4. puiu55

puiu55 Scriitor în devenire

un event costisitor 200 mil gg, 800 sh, un mare vot negativ

5. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Nici eu nu l-am facut,am vindut animalele,nu am avut curajul sa ma apuc de el cu doar 1000 SH.

Last edited: Aug 19, 2018
  6. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

am spus pas la acest event si vot negativ pentru cerintele foarte mari.

7. mimi***

mimi*** Împărat forum

Nu am facut acest event m-am calculat bine si mi-am dat seama ca nu are rost sa ma apuc,in schimb am vandut animale si septel,sunt foarte multumita de gologani....vot negativ acestui event.....

8. intrusa

intrusa Începător forum

Rabdarea ne-a fost pusa la grea incercare.
    Sau s-a dorit sa ni se cunoasca limitele.
    Nici eu nu ma mai hazardez ,nu merta,recompense mult prea mici pentru un efort asa mare.
    Votez NEGATIV.

9. Criselt

Criselt Legendă vie

Am abandonat ideea de a-l realiza inca de la oi. BB foarte, foarte slab, desi am folosit si parfumur de lux. Vot negativ!

10. t_ina_e

t_ina_e General forum

Inca mai visez la un upgrade. Macar unul!
    O sa fac eforturi minime sa iau macar "Un Upgrade", si asta ca sa nu ma simt amorfa la acest event
    Cu orice pierderi am sa iau macar un upgrade!
    Succes celor care vor sa se bucure de joc.
    Felicitari celor ce au facut acest event si se bucura de toate premiie.
    Noapte buna!

11. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Buna! Am facut numai oile si m-am oprit la 100.000 val septel gaini pentru 1000 scandurele (cam "comic" pentru mine si sura mea), iar 600.000 valoare septel gaini mi s-a parut foarte mult in conditiile in care eu nu cumpar sh. Asa ca mi-am marit "averea" cu peste 100.000 de gg la piata si un upgrade fabrica de la prima misiune. Acest event pentru mine a fost ceva de ... rasu'plansu'. Spor!