Feedback Casă, înfiorătoare casă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de nikolae28, 5 Oct 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul ?

Sondaj închis pe 14 Oct 2022.
  1. Îmi place

68,0%
  2. Mi-e indiferent

3,3%
  3. Nu-mi place

28,7%
  1. geta57

geta57 Comisar forum

Eventul începe azi la ora 15.00!

z.zoita, matusam, amy46 și alți 11 apreciază asta.
  2. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

O sa scada pretul la vinete, anul asta! Apare o criza de supraproductie! Asa combatem inflatia...
    Dar de ce puneti vanata de seara? Merge si pe la 7 dimineata, cu buchet oribil si vrejul Clar de luna 2, apa si gunoi se face la timp... Peste noapte punem ce avem nevoie, eu tot insist cu "ureche de jeleu", cumva niciodata nu-mi pot reface stocul minim de 5K...
    Si nu doar pentru plante, dar cand imi culeg vrejurile pe la ora 9 zilnic am un bonus de +1 la ateliere, n-ar fi rau sa ma prinda pe camp cu ateliere de groaza...Ajuta la stocuri pentru Festivalul recoltei!

matusam, Nicu_10, amy46 și alți 12 apreciază asta.
  3. aida59

aida59 Mare-maestru forum

am pus plantele de event am pus apa,sc tot ce trebuie dar plantele nu se vad sunt doar floricelele pentru incarcare. Oare ce sa fac ? Voi nu ati patit asa ceva? Nu stiu daca ele vor mai aparea pwste o ora. Multumesc mult

fabian201070, mara62, z.zoita și alți 10 apreciază asta.
  4. Claudia

Claudia Duce forum

Asa au aparut si la mine, floricelele de incarcare. La selectare insa se vedea ca sunt plantele asa cum trebuie, chiar daca nu aparea imaginea. Dupa un minut a aparut si imaginea corecta, asa ca e in ordine.

fabian201070, mara62, z.zoita și alți 12 apreciază asta.
  5. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

Aici imi da cu virgula ;"Accesând eventul, se va deschide următoarea fereastră" , care fereastra?

mara62, z.zoita, vyyo5252 și alți 8 apreciază asta.
  6. cp58

cp58 General forum

Slabut drop...
    Succes tuturor!

mara62, z.zoita, matusam și alți 10 apreciază asta.
  7. 09kis

09kis Veteran Forum

114 buc drop si la mine

mara62, matusam, in.the.rain și alți 8 apreciază asta.
  8. kameliana59

kameliana59 Maniac forum

Usor event..Dropul este cam subtirel, mi-a iesit putin drop la copaci pusi pe ambele terenuri... Linia de vrej am luat-o. Mai am 2 rinduri de plante de facut si termin cu plantele iar la noapte incerc sa pun plante ptr. drop; oscilez intre vinata care are cel mai mare timp de maturare si planta paianjen care are cel mai mare nr. de puncte..hm... ma mai gindesc. Spor la farmerit.

mara62, z.zoita, matusam și alți 13 apreciază asta.
  9. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Buna seara!
    De frica sa nu mai patim ceva cu eventul, m-am grabit olecuta...Macar sa apuc sa iau linia de vrej! Ca o cam vroiam!

mara62, z.zoita, dexter_bv și alți 19 apreciază asta.
  10. amy46

amy46 Maniac forum

vinfiert, fabian201070, luciana1949 și alți 22 apreciază asta.
  11. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

eu nu gasesc unde trebuie sa deschid acea fereastra , la mine nu este

mara62, z.zoita, in.the.rain și alți 11 apreciază asta.
  12. amy46

amy46 Maniac forum

vinfiert, fabian201070, mara62 și alți 16 apreciază asta.
  13. alexsilviu11

alexsilviu11 Avansat

mersi , un restart a ajutat

mara62, matusam, in.the.rain și alți 12 apreciază asta.
  14. mitzipitzi

mitzipitzi De-al casei

si doamnelor ce stitidvs.si nu stim noi restul terminati mereu eventurile mereu in aceeasi zi joc de 12 si Nu,ma dumiriti ori farmec magie sau eu sunt in urma rau nu este invidie nimic eu imi trbuie cateva zile si cu ajutor roata super compost plus plus2 mereu dar este putin sisunt doar curios.am mai intrbat odata,trcuri ceva,nu a raspuns nimeni este secret nu comentez.astept raspuns poate raspunde cineva sa ma lumineze.multumesc

si domnilor bineinteles

Modificat ultima dată de către moderator: 8 Oct 2022
    mara62, z.zoita, in.the.rain și alți 10 apreciază asta.
  15. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Linie capturata,spor dragilor!

fabian201070, mara62, alexsilviu11 și alți 14 apreciază asta.
  16. -katnik-

-katnik- Baron forum

Activat pana in prezent randul de vrej magic - Casa,infioratoare casa , inca putin si termin eventul .
    Spor tuturor fermierilor !

mara62, z.zoita, dexter_bv și alți 16 apreciază asta.
  17. geta_numai_eu

geta_numai_eu Mare-maestru forum

Buna seara,cei care detin maimult Super Compost ,Copmost special a la Suzi, noroc la roata pentru aprinde bonusuri si bineinteles alte bonusur si Mamudele pentru a cumpara drop sau pursi simplu pentru al finaliza in totalitate!

fabian201070, mara62, matusam și alți 14 apreciază asta.
  18. MicuNicu

MicuNicu Maniac forum

Cand lucrezi cu SC, faci de 4 ori mai multe recolte in acelasi timp folosind aranjament puritate si cozonac, eventual itemul Sanatate, linii de vrej care amplifica efectul SC...chiar spre 5 recolte, eu am facut cam in 50 min o recolta!
    Puteam sa si termin plantele daca activam si ceva bonusuri sau Jack, dar nu ma grabesc decat cat ma tine dropul, n-are rost sa fortez sa alerg dupa drop apoi!
    Iarasi daca ai suficiente tichete de petrecere tot mai pica cate ceva, eu am prins 100% din vreo 30 bilete!
    Asta se numeste forta de joc, nu vine de la sine, trebuie sa o aduni ca o furnicuta, pe parcursul multor ani, item datator cu item datator, vrej cu vrej, mm cu mm, creitar cu creitar cu care cumperi resurse...
    Nu are rost sa-i invidiezi pe altii, daca iti doresti asta seteaz-o ca tinta si treci la treaba! In vreo 2 ani o sa poti!

Modificat ultima dată: 7 Oct 2022
    mara62, Nicuu97, z.zoita și alți 14 apreciază asta.
  19. vyyo5252

vyyo5252 Mare-maestru forum

Vrej activat mergem mai departe,

mara62, z.zoita, matusam și alți 12 apreciază asta.
  20. flory69

flory69 Începător forum

Am cumparat cactusul lumanare funerara. De fapt, upgradeul. Dar ce fac cu el daca nu am produsul de baza? Offf, si cat ma bucuram ca il voi avea, in sfarsit. Era normal sa ni le dea pe amandoua, avand in vedere ca nu este un produs pe care sa il poti obtine altfel, decat la noroc,