Feedback Casă, dulce casă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 14 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare tandemul de eventuri?

Sondaj închis pe 22 Noi 2017.
  1. Îmi place

66,2%
  2. Îmi este indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

28,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

Este convenabil pachetul cu 25 de lazi de plapumi? Particip pentru prima data la Top, deci experienta 0. De pe pozitia 839 , in decurs de 3 ore, am coborat pe 909...in ritmul acesta pana maine nu raman nici intre cei 2000...macar am vrut sa. vad cu ce se mananca Top-ul...nu-mi pare rau pentru posibila pierdere dar parca nici n-as mai dona din sura, e cam la limita...as fi continuat daca ma ajutau aceste pachete de lazi...am luat cateva cu 3 MM, parca nu foarte generoase...

Modificat ultima dată: 16 Noi 2017
    malagambafane, ciresik, marcela_f69 și alți 6 apreciază asta.
  2. deea4u

deea4u Analist forum

pana pe data de 23 putem cultiva planta de event?

malagambafane, marcela_f69, t_ina_e și alți 4 apreciază asta.
  3. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Aceste lăzi te pot ajuta să suplimentezi donarea, dacă nu ai suficientă marfă în Șură. Pachetul este convenabil, dar achiziționarea lui nu-ți garantează un loc în Top. Citește postările jucătorilor de pe paginile anterioare și-ți vei forma o părere.

Da.

roliana57, malagambafane, donnadmn și alți 12 apreciază asta.
  4. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

Multumesc pentru raspuns!...ramane de antrenament pentru topul de la anu :) , chiar imi place...

malagambafane, ciresik, marcela_f69 și alți 6 apreciază asta.
  5. jagarella

jagarella Supervizor forum

Sunt in club 333333333. Imi doresc sa bem impreuna sampania peste cateva zile. La cat mai multe drapele tricolore. Bafta (inca cateva zile, apoi va doresc iarasi Spor) :)

Ma, nu se poate. Cand am donat aveam 237 unitati si am mai donat 6 unitati de salata. Aseara imi arata cu 333 la sfarsit dupa donare, acum vad ca imi arata cu 334 la sfarsit, tre sa vb la suport pentru acest lucru. Am facut solicitare la serviciul suport de rectificare, pentru ca eu stiu ca am calculat bine pentru a cadea pe suma de 333.333.333. Si poate ca si altii au patit la fel. Nu sunt "spargator de greva" si acuma sunt doar putin suparat pe joc, nu este 1 Aprilie sa ne joace feste jocul

Modificat ultima dată: 17 Noi 2017
  6. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Jagarella, nu prea esti in club, esti deasupra lui, ca ai donat un gologan in plus.:D:D:D
    Am zis eu ca suma aceasta este foarte dificila.:p

7. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

17.11.a.c. ...prognoza meteo nu e prea vesela, dar stiti ce mi face frumoasa ziua de azi ?
    topul...ai nostrii acolo...si sunt multi, chiar si fara modelul unguresc de strategie...
    pe unii ii cunosc si am vb cu ei, pe altii ii stiu numai dupa nume sau din forum...
    cei mai multi au pus steag tricolor pe fond galben, ca sa i recunosti mai usor si pentru mandria nationala...!
    oare cafeaua de dimineata sau aceasta bucurie interioara ma ajuta sa am o zi mai frumoasa?
    uita ti va si voi la top: in primii 30, primii 50-60, 100, 120-180...si tot asa...suntem multi!
    cum sa nu fii mandra/u de ei, sa i incurajezi (chiar daca jocul e indivudual, desigur!), si sa i astepti cu neliniste si emotie la Finish!
    bravo tuturor!
    sa avem cu totii o zi buna!

-Abramburica-, roliana57, mimozaa61 și alți 30 apreciază asta.
  8. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Sa stii ca sunt de acord cu tine, chiar nu ai cum sa nu fii mandru!
    Si eu ma bucur sa vad atatia romani in top, chiar daca nu sunt toti cu aceeasi suma e de inteles, multi apucasera deja sa livreze inainte de a se face aceasta strategie. Asa ca ar fi bine sa nu ne apucam sa-i criticam cumva pe cei ce au mai mult de 333.333.333 chiar si cu cativa GG sau sute de GG in plus :)
    Si ziua ta este mai frumoasa, probabil, datorita acestui lucru, nu datorita cafelutei, fiindca si a mea e mai frumoasa si nu-i de la cafea. fiindca nu consum acest "drog"
    Bafta dragilor!
    Sa ramaneti toti in top 1.000 pana la sfarsit!

Mai am de strans 8.000 plante si termin event-ul "Casa, dulce casa"; la peste inca dau , dar e mai greu cu momelile... De pe un teren intreg cu goji si pitomba sa iasa doar 43 discuri , mi se pare putin :(

roliana57, malagambafane, miha_mara și alți 15 apreciază asta.
  9. Amst3l

Amst3l Cunoscător forum

ambele rânduri deja activate ... iar co DOANŢIILE ... cred că am să mă opresc pe la 42 mil ... că sau cam dus fructele şi roadele pomişorilor ... şi a crecut destul de tare pragul pentru o ladă ... undeva la 4 mil de GG donaţi , momentan locul 1071 ...dar sunt sigur că până la final ies şi din top 3000 .... dar cine ştie poate mai strângem ceva roade până la final. Multă bafta. Am să mă bucur de lăzi poate iese GIRAFA şi LARICELE (din cei 10 pomişori doar o salcie plângătoare iar restul vechituri)

t_ina_e, roliana57, malagambafane și alți 12 apreciază asta.
  10. amy46

amy46 Maniac forum

si eu am activat ambele linii de vrej...la donatiile in top....inca sunt acolo,dar nu stiu pt cat timp..:D am stiut de la inceput ca nu voi face fata cu resursele dar...un steag in plus nu strica :),macar m-am ales cu girafele din toata nebunia..:D
    multa bafta voua sa ramaneti in top 1000:inlove:

-Abramburica-, t_ina_e, roliana57 și alți 13 apreciază asta.
  11. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Da, și alții au dat un click sau mai multe în plus. Se mai întâmplă, mai ales când avem un top care solicită calculatorul destul de mult.

N-ar fi rău să răspundem prin răspuns, nu prin editarea unei postări mai vechi ;)

t_ina_e, malagambafane, miha_mara și alți 8 apreciază asta.
  12. -mamaleone

-mamaleone Mare-maestru forum

'Neata!
    Am activat si eu, ieri, linia de vrej de la pescuit. Desigur, am mai dat la peste, cu care monede am cumparat petice, ca sa fac plapumi, sa donez si eu pentru lazile acelea poleite. Am reusit sa macin 10 plapumi, cu care am obtinut 6 lazi de aur si 21 de argint. Bilantul este exact asa cum m-am asteptat: 3 misterioase Crom (din care au rezultat 2 tigri si 1 lenes++), 15 turbo, 3 creitari, 6 tichete party, 10 Suzie, sub 300.000 PE si ceva mai multe PET, de restul petice roz si albastre, pe care le-am macinat.
    Lada de pesti de la vrej mi-a adus....o pereche de manusi de box xD
    In aceste conditii, mai pescuiesc pentru maruntisurile de la Diverse din Shop, dupa care ma apuc de facut plante pentru casute, sa-l bifez si pe asta.
    Marturisesc ca am mai nutrit un fir de speranta la lazile de aur si de argint, dar aleatoriul nu s-a dezmintit nici de aceasta data: profitul este minim/nesemnificativ. Sunt foarte dezamagita :cry:.
    Si, intr-o nota mai optimista, le doresc Casa de piatra tuturor participantilor la Top :inlove:

petra2172, t_ina_e, roliana57 și alți 18 apreciază asta.
  13. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Jagarella, nu te necaji, pana la urma putem si noi romanii sa ne alegem propria noastra suma, ca sa fim mai multi donatori in linie si cu steagurile noaste afisate.
    Avem timp sa ne unim si sa ne aliniem cu totii la aceeasi suma, daca dorim.
    Hai sa decidem o suma oarecare, cum ar fi 355.555.555, sau alta pe care sa o respectam mai multi dintre noi.
    Mi se pare frumos ca ungurii sunt toti la aceeasi suma, si as vrea intr-adevar sa fim si noi la fel. Dar nu trebuie sa respectam neaparat suma lor de 333.333.333.
    Eu am vreo 78 de plapumi, pe care nu le donez pentru ca vreau sa raman sa fim cu totii la fel.
    Stabiliti voi unde vrem sa ne situam, la ce suma anume, si eu voi fi cu voi.

t_ina_e, trancesound, roliana57 și alți 11 apreciază asta.
  14. Claudia

Claudia Duce forum

M-as bucura sa fie 355,5..., unde m-am nimerit si eu, desi in ultimile ore am scazut vreo 40 de pozitii si mai sunt inca 6 zile de event, cele in care se dau majoritatea donatiilor. Poate ca fix 400 de milioane ar fi, preventiv, ceva mai sigur, sa nu tot topaim cand urca nivelul marii :).

petra2172, t_ina_e, trancesound și alți 7 apreciază asta.
  15. gabone02

gabone02 Avansat

Eu nu stiu cum ai reusit la o valoare de 2.500.000 ( 10 plapumi) sa primesti 6 lazi galbene si 21 de argint . La mine la 800000 primesc 1 lada argint, si nici macar 1 galbena.
    pana acum am donat de 16.317.369
    Ce trebuie sa fac?

t_ina_e, trancesound, -elenaion49- și alți 3 apreciază asta.
  16. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Buna seara tuturor.
    Haideti totusi sa ramanem pana in ultima zi la 333.333.333
    Ideea era sa fim cati mai multi jucatori (nu conteaza din ce tara) la aceeasi suma.
    Acum este un pachet de 36 de jucatori la aceasta suma.
    Incet incet vad ca prinde contur ideea si poate in ultima zi vom fi peste 100.
    Daca fiecare tara isi stabileste o suma vom transforma idea de uniune farmerama in competie intertari si nu cred ca ne dorim asta.
    Eu am vrut sa castige cati mai multi jucatori itemul si aici ma refer la jucatori din intreaga comunitate farmerama.
    In ultima zi putem discuta de alta suma sau de alte strategii.
    Pana atunci eu spun sa ramanem pe o suma cat mai mica.
    Nu ajuta pe nimeni ridicarea stachetei de la 333 la 555 milioane ci va exclude o parte din jucatori care au sperat la unitate si solidaritate.
    Cu respect ...

rubarbu, crissdya, petra2172 și alți 18 apreciază asta.
  17. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

imi pare rau ca nu pot fii in top nu am atatea produse,dar nu cred in uniunea zisa de fabinica si de voi toti o sa se vada cred in ultima zi.sper sa ma insel

mara62, trancesound, -iulia1992- și alți 6 apreciază asta.
  18. Shepherd

Shepherd Guest

Înseamnă că nu ai atins următorul prag. Diferenţa dintre praguri creşte pe măsură ce donezi mai mult.

t_ina_e, mara62, trancesound și alți 7 apreciază asta.
  19. jagarella

jagarella Supervizor forum

Problema este ca aseara dupa ce am donat, mi-a aratat 333.333.333, dupa refreshul facut de joc eram in top cu 333.333.333, iar azi dimineata am ramas masca cand am vazut diferenta de 1 gologan. Imi pare rau ca nu am facut un print screen. Iar serviciul suport nu mi-a raspuns nici da, nici ba

Da, se pare ca nu se mai poate face nimic, asa ca voi dona in continuare, imi pare rau oricum, as fi vrut sa raman la respectiva cifra.

t_ina_e, mara62, trancesound și alți 6 apreciază asta.
  20. gabone02

gabone02 Avansat

Iti multumesc pentru raspuns. Banuiam ca asa e, dar am asociat cele 6/21 lazi cu valoarea celor 10 plapumi si atat.

t_ina_e, mara62, trancesound și alți 5 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.