Feedback Casă, dulce casă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 14 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare tandemul de eventuri?

Sondaj închis pe 22 Noi 2017.
  1. Îmi place

66,2%
  2. Îmi este indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

28,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. lorenzo94

lorenzo94 Novice forum

Dupa cum bine vezi in shop,sunt si vrejurile si itemii de la editiile anterioare deci va continua si cu aceasta linie si in viitor.

trancesound, donnadmn, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  2. blackspace77

blackspace77 Expert forum

..pun ramasag ca poate ai sanse la locul 3000 :Dcu suma care o ai tu acum donata fermier (probabil asta iti dorestu tu!xD )..chiar mi as dori sa ti dau dreptate dar in fiecare an s a depasit suma donata cu un an anterior,luand in calcul si valoarea premiului sigur vom aveam mari surprise anul acesta,parerea mea!!..pronosticul meu ptr joi 550-600 mil. locul 1000!

-iulia1992-, trancesound, kiri2270 și alți 6 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

La fel de posibil este să nu mai pescuim niciodată în Farmerama.

yocoama, -iulia1992-, trancesound și alți 3 apreciază asta.
  4. Claudia

Claudia Duce forum

La ultima linie de vrej e obligatoriu doar unul dintre iteme "Vasul meu este castelul...", pe celelalte 3 locuri poti sa pui orice item merge din Inventar. Daca iti aduci aminte atunci si-mi trimiti un mesaj, pot sa-ti trimit itemul la urmatorul D&C, fiindca am deja o dublura. Linia de vrej nu se poate trimite, asa ca daca poti sa mai faci un efort, ia-o macar pe ea, ca sa ai pe ce sa asezi itemul respectiv.

Daca te referi la o linie anterioara, situatia e aceeasi. Daca iei linia respectiva, dubluri se mai gasesc la D&C si as putea sa-ti trimit si eu un item necesar.

yocoama, SebyTheFarmer, miha_mara și alți 9 apreciază asta.
  5. fermier-caut-nevasta

fermier-caut-nevasta Junior Expert

tu nu te preocupa de mine , sunt dispus sa cheltui un miliard de gg , dar astept sa vad ce se intampla ;)

miha_mara, -iulia1992-, trancesound și alți 2 apreciază asta.
  6. patricioasa

patricioasa Începător forum

buna.sunt in ceata.daca nu particip la top ,ce pot face cu petecele primite?inafara de vrej cu ce ma aleg din misiuni?nu pricep si pace oricat as citi.

trancesound și malagambafane apreciază asta.
  7. k0

De unde primești petice fără a dona la top?
    Cu itemuri și alte premii, conform informațiilor din joc și din tutorial.

8. nicolis

nicolis Începător forum

Buna
    Am o intrebare..eu tot primesc lazi diferite dar nu le gasesc. pur si simplu le castig dar nu stiu ce e in ele si nici nu le gasesc in sura. Imi poate spune careva unde sa le mai caut?
    Multumesc

trancesound, kiri2270 și malagambafane apreciază asta.
  9. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

In inventar... la consumabile

10. nicolis

nicolis Începător forum

problema este ca nu stiu unde este inventarul. Imi poti spune mai exact, te rog?

11. Cruella

Cruella S-Moderator Team Farmerama RO

Inventarul este reprezentat de cutia de lemn. Click pe ultima poziție (decorațiuni) și selectezi Consumabile.

inventar.PNG

soso2169, yocoama, Agro80 și alți 5 apreciază asta.
  12. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Unde sa postez si eu? Am donat la casuta cu steag cu pirat 4000 plante de event care nu s-au contorizat,deci nu am primit recompensa.A mai avut cineva problema aceasta?

trancesound, donnadmn și malagambafane apreciază asta.
  13. k0

Casa cu numărul 3 are două sarcini cu necesar 4.000 plante de event, deci probabil ai ajuns la sarcina de diamant:

14. catmaisimpluu

catmaisimpluu Novice forum

Am terminat evenimentul și când am vrut sa pasa activez vrejul,, îmi spune că nu am in inventar doua din cele 3 item.uri. am mai pățit așa la un eveniment prins de pești. ce pot sa fac?

malagambafane, trancesound și donnadmn apreciază asta.
  15. murat_anca

murat_anca Locuitor permanent

Stiu ca sunt doua sarcini cu acelasi numar de plante.Donasem ,deja, 4000 anterior.Ar fi trebuit sa termin donarea de plante la acea casuta.

16. k0

Să verifici unde ai amplasat itemurile. La fiecare event avem jucători care plasează itemurile în Parc de exemplu și apoi nu pot completa linia de Vrej.
    Nu avem asemenea erori, cu siguranță este o confuzie. Serviciul de suport poate verifica și confirma la nevoie.

malagambafane, trancesound, donnadmn și alți 3 apreciază asta.
  17. pisitani

pisitani Ambasador forum

poate nu ai luat linia de la acest event unde trebuie doar un item , nu trei ...

18. catmaisimpluu

catmaisimpluu Novice forum

1 item e la prins de pești...la ăsta sunt 3 itemi

Am scos tot parcul... cum pot face sesizare la serviciul suport?

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Noi 2017
    malagambafane și trancesound apreciază asta.
  19. nikolae28

nikolae28 Legendă vie

// AICI // gasesti detalii !

20. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

...am cumparat de la piata produse, care nu imi apar in sura, deci nu le pot nici dona...imi apar ca si cumparate, doar stocate in propria taraba de la piata, am dat refresh si nimic,...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.