Feedback Casă, dulce casă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 14 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare tandemul de eventuri?

Sondaj închis pe 22 Noi 2017.
  1. Îmi place

66,2%
  2. Îmi este indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

28,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Daca-ti dai cuvantul de pioner....e mai mult decat suficient xD
    Multumesc.
    Eu am presupus ca a fost sters contul pentru ca nu mai apare in top 10, stii, acolo sus in dreapta ecranului.

As dori sa intreb cum se actualizeaza donatiile la top, daca mi se permite.
    Am observat ca se actualizeaza la XX.01, deci maine daca eventul se incheie la fix ora 13.00, actualizarea se va face la 13.01.
    Intrebarea mea ar fi: ce se intampla cu donatiile facut in intervalul 12.51-13.00, pentru ca nu vor mai avea timp sa fie actualizate, si deci nu vor fi luate in consideratie? Deci ultimele donari valabile vor fi cele din intervalul 12.41-12.51 ?
    Multumesc.
    :)

malagambafane, t_ina_e, trancesound și alți 5 apreciază asta.
  2. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Eu din ce am citit (nu tradus de google) am inteles *******

Modificat ultima dată de către moderator: 22 Noi 2017
    malagambafane, t_ina_e, trancesound și alți 3 apreciază asta.
  3. geckofeet666

Na, acuma chiar ca nu mai pot dormi !!!!!! :oops:xDxD
    ce strategii ?, ca daca sunt legale, as vrea sa le stiu si eu
    pleeease:p

Modificat ultima dată de către moderator: 22 Noi 2017
    malagambafane, t_ina_e, trancesound și alți 5 apreciază asta.
  4. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Ei da, așa se lansează zvonurile, din greșeală... am înțeles, mi se pare, n-am mai văzut jucătorul ăsta până acum deci clar trișează, am citit eu undeva că... etc. Ei nu, dacă în altă parte se acceptă, aici nu văd sensul.
    Am răspuns cât se poate de clar în acest caz și nu văd de ce trebuie să mai lansăm niște teorii complementare. Un cont de test nu rămâne în top 10 timp de luni de zile. Un admin care trișează este zburat în secunda doi din echipă și din joc. Am răspuns mai sus nu pentru a-l disculpa pe un admin trișor ci tocmai pentru a evita teoriile greșite. Nu am dezvăluit vreo informație confidențială, am încercat doar să ofer un rezumat obiectiv al discuțiilor din celelalte forumuri, dar hai să nu ne implicăm într-o poveste în care personajele nu ne pot răspunde direct, nici nouă nu ne place să fim arătați cu degetul. Este totuși un joc și cred că îl putem juca mai frumos decât ceilalți.

Revenim la subiect:

La edițiile anterioare, topul a fost afișat după încheierea eventului. Nu avem încă informații privind modul și perioada în care va fi afișat topul, dar toate donațiile sunt luate în considerare. După finalizarea eventului va urma bineînțeles verificarea conturilor participante, eventuale actualizări și abia apoi vor fi creditate premiile de top.

petra2172, malagambafane, t_ina_e și alți 5 apreciază asta.
  5. geckofeet666

Multumesc pentru precizari

malagambafane, t_ina_e, trancesound și alți 4 apreciază asta.
  6. marcela_f69

marcela_f69 Conte forum

Am o dilemma :music: mai am cateva plapume gata confectionate Si cateva petice roz,albastru Sa le donez ? sa le las in sura ? voi ce ma sfatuiti ? xD PS; cand am scris ca ''am inteles '' m-am referit ca sunt cunoscatoare de limba respectiva !

malagambafane, amy46, t_ina_e și alți 4 apreciază asta.
  7. georgeta

georgeta Scriitor activ

doneaza-le ce faci cu ele ? le pastrezi sa te invelesti?xD

malagambafane, amy46, t_ina_e și alți 2 apreciază asta.
  8. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Am înțeles, dar este vorba de două limbi implicate, de două argouri de joc, de două ”tabere” cu păreri diferite și de mii de postări, multe din ele interpretabile sau greșite. Dacă e să luăm de bună fiecare postare, în Farmerama nu există decât trișori, pe numele lor ”ceilalți”. :)
    Decât să re-dezbatem teoriile lansate de ”ceilalți”, mai bine descoperim cum e cu:

E ”simplu”: decizia poate fi luată dacă pui în balanță cât de aproape e următorul prag, ce tip de ladă este afișat la acest prag, ce se poate obține din lada/lăzile recompensă, locul din top pe care avansezi, și de partea cealaltă câte PE, PET și GG s-ar obține la transformare după event, câți vecini te-ar întreba când te oprești și de unde ai așa stocuri și cum ai reușit. Simplu. Un fleac. :)

9. tchupy

tchupy Analist forum

Atata vreme cat se pastreaza elementul de sportivitate fata de partenerii si de adversarii din joc nimeni nu poate cadea in vreo gresala, dar ca la orice competitie exista un arbitru care te poate elimina pentru comportament nesportiv.

-elenaion49-, malagambafane, amy46 și alți 2 apreciază asta.
  10. geckofeet666

Este a doua oara acum cand vecinii ma anunta ca nu mai apar in top. Daca trecuta, acum in cateva zile problema s-a rezolvat de la sine, acum iar am gasit mesaj cu aceasta problema.
    Ce as putea face? Eu pot sa ma vad dar altii nu ma pot vedea. Ce se intampla oare?
    Si nici nu donasem peste 10 miliarde.....xD

-elenaion49-, malagambafane, amy46 și alți 4 apreciază asta.
  11. tchupy

tchupy Analist forum

se vede : locul 12 1285...... pct

malagambafane, amy46, kiri2270 și alți 4 apreciază asta.
  12. _Agathon_

_Agathon_ S-Moderator Team Farmerama RO

Sa-ti anunti vecinii sa-si mai curete browser-ele.

-elenaion49-, malagambafane, amy46 și alți 10 apreciază asta.
  13. Jettatura

Jettatura Maestru forum

Printscreen de acum 1 minut !

Edit (Aga): Imaginea era plina de reclame. Incearca sa postezi doar poza ta.

Modificat ultima dată de către moderator: 23 Noi 2017
    -elenaion49-, malagambafane, amy46 și alți 5 apreciază asta.
  14. geckofeet666

Multumesc tuturor :)

Modificat ultima dată: 23 Noi 2017
    malagambafane, amy46, kiri2270 și alți 5 apreciază asta.
  15. popik70

popik70 General forum

Linie de vrej activata.
    Succes romanilor nostri .

matusam, -elenaion49-, dydyana97 și alți 9 apreciază asta.
  16. georgeta

georgeta Scriitor activ

cam asta a fost acum cand trag linie nu pot spune ca am primit premii foarte importante vedem din cele cateva misterioase ce rasare.

17. Fabinica

Fabinica Locuitor permanent

Si topul?
    Unde e topul??
    Ne tineti pe cuie? :D

18. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Si gata!! Felicitari tuturor romanilor care au reusit sa se mentina in top!!
    Nu a fost chiar asa de greu cum se preconiza, am reusit sa raman acolo cu o suma de care sa nu imi para rau.
    Ca pana la urma sistemul nu are nevoie de miliarde de gologani si castigam cu totii acelasi premiu.:D:D

petra2172, matusam, mariuta48 și alți 18 apreciază asta.
  19. jagarella

jagarella Supervizor forum

Unde s-a putut vedea anul trecut topul dupa ora inchiderii? Oare mai este valabil linku, hai ca-s curios...

20. trancesound

trancesound Junior Expert

Felicitari tuturor romanilor care au reusit sa se mentina in top si recolte bogate pana la urmatorul event de genul acesta! :D:inlove:8)

petra2172, matusam, marcela_f69 și alți 21 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.