Feedback Casă, dulce casă

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 14 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare tandemul de eventuri?

Sondaj închis pe 22 Noi 2017.
  1. Îmi place

66,2%
  2. Îmi este indiferent

5,5%
  3. Nu-mi place

28,4%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

...imi place la pescuit, inchei seara cu 198 monede stea...cu o recoltare de arbori la 20 de ore, hmm, merge cam incet dar asta e...

2. amy46

amy46 Maniac forum

Mi-am incercat si eu norocul si am donat la Top...:)pot spune ca sunt multumita de premii..nu visez eu sa ajung departe....din toata joaca m-am ales cu un adapost girafe,unul crocodili....SH...creitari...si alte diverse fara prea mare importanta...:),iar la event am deblocat primele 2 casute din stanga....iar de la pescuit am luat tot ce era interesant de luat si ajunge pt azi......multa bafta celor care veti participa :inlove:la TOP...

cerbul, malagambafane, trancesound și alți 12 apreciază asta.
  3. naivreasastii

naivreasastii Comandant forum

Nu stiu cum e la altii dar eu joc din 2010 ,am in cont cateva sute de milioane de GG si mi se pare ca e mult prea putin !Cardul il folosesc doar penntru combina.La farmerama e ca la Bursa ,daca stii sa speculezi anumite momente ,castigi GG .

Modificat ultima dată de către moderator: 16 Noi 2017
    malagambafane, coraura, trancesound și alți 9 apreciază asta.
  4. -elenaion49-

-elenaion49- Veteran Forum

Ai donat deja suma propusa? Sau entuziasmul se rezuma la propunere?:D:D

Modificat ultima dată: 15 Noi 2017
  5. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Miliarde am vrut sa si scriu, dar am vazut tarziu ce suma am scris si n-am mai editat :))
    Pana acum am 3.200 plante :)
    La top nu ma bag, poate la anul.. Si cred ca pe viitor ar trebui sa vorbim intre noi ce si cum sa facem :)
    Va urez din suflet bafta si chiar sper, voi si urmari, sa ramaneti in top 1.000 cu totii :*

t_ina_e, malagambafane, trancesound și alți 10 apreciază asta.
  6. manebv

manebv Scriitor în devenire

Salutare fermieri
    Eu personal anul acesta am ramas placut surprins de cum a fost gandit si de formatul eventului. Daca ne amintim de "Pozele de vis " de anul trecut si de cum a decurs topul, impreuna cu nemultumirile generale legate de drop si alte aspecte , eu zic ca e un mare pas ...inainte. O idee excelenta lazile primite la diferitele praguri si daca inainte ca eventul sa incepa , citind tutorialul , am fost la fel de incurcat de suprapunerea celor doua eventuri, mi-am dat seama apoi ca sunt doar avantaje( am donat cateva milioane bune doar din produsele de event pe care le-am obtinut GRATIS). Am votat : Imi place
    Cat despre top (dupa ce am muncit la greu un an intreg) m-am oprit si eu la 333 333 333 desi cred ca aceasta suma nu va fi suficienta pentru un loc intre primii o mie. Sa vedem , sa vedem...

t_ina_e, malagambafane, trancesound și alți 6 apreciază asta.
  7. zeea

zeea Scriitor în devenire

eu abea acum vreu sa incep eventul deparece nu am avut timp,va rog sa ma ajutatoi si sa imi explicati pt,ce imi trebuiesc plapumile,caci poate nu am vazut eu dar nu stiu la ce sarcina am nevoue de ele si cu aproximatie cite ar trebui.Multumesc

t_ina_e, malagambafane, trancesound și alți 3 apreciază asta.
  8. kiddarkness112

kiddarkness112 Începător forum

buna dimineata , o mica intrebare am si eu cum se procura plapimile ? La moara arata ca trebuie sa le facem dar de unde ies acele paturici colorate . Multumesc anticipat

t_ina_e, malagambafane, trancesound și alți 3 apreciază asta.
  9. Agro80

Agro80 Conte forum

Buna dimineata! ♥

Da, daca va mai "apuca" strategiile, ar fi bine sa fie din timp, doar asa putem ralia cu totii la aceeasi idee. Eu nu as fi spus "Nu".
    Nici prin cap nu mi-a trecut asa ceva, dar m-as fi bagat. Daca pot face un lucru bun, merg pana la capat orice ar fi.
    Suma livrata de mine la Top este o suma,(un numar) pe care eu am livrat-o in fiecare an de participare, cu mici diferente.
    Sa zicem ca este numarul meu norocos din motive tehnice. :D
    Nu doresc sa fiu nici prima, nici in primii 10,30,50,100,200, ci doar sa raman in Top 1000.
    Din ce am observat eu, ultima valoare din top a crescut cu aproximativ 100 mil in fiecare an. Sa vedem si anul asta ce va fi.
    Este cel mai valoros pet de pana acum, consider ca merita sa facem cumva sa-l obtinem. Chiar si cei care nu sunt interesati de avansare rapida, nu se stie niciodata cand le poate fi de folos.
    Daca o sa obtin si eu ce a obtinut amy din stolere, o sa fiu multumita si de continutul lazilor. Altfel...slabut, slabut.
    Bafta tuturor participantilor! Imi doresc sa ramanem cu totii in Top.
    Mi-as mai dori ca toti romanii sa-si schimbe stindarul pe perioada asta, sa puna steagul nostru, sa se vada ca suntem romani si mai stim si noi sa farmerim, poate mai bine ca alte tari. Altfel...puteti trece drept greci, ciprioti...orice.
    Nu e pacat? ♥

t_ina_e, .Martha69., malagambafane și alți 15 apreciază asta.
  10. jagarella

jagarella Supervizor forum

Pai, hai sa donam si noi 333.333.333. Eu asta o sa fac. Cine este de acord, sa ridice mana. SPOR

P.S. Si al meu este galben, cu tricolor

Hai 333.333.333

Modificat ultima dată: 16 Noi 2017
    ocsimarifarm, t_ina_e, cerbul și alți 14 apreciază asta.
  11. -elenaion49-

Eu am donat deja de ieri aceasta suma, sunt prima din lista celor care au donat-o.;)
    Suntem deja 3 romani in top 333.333.333. Am lasat steagul pe fond alb, alegem si noi un fond care sa fie doar al nostru? Galben?

t_ina_e, .Martha69., malagambafane și alți 15 apreciază asta.
  12. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

de plapuma nu ai nevoie la nici o sarcina a eventului , doar daca vrei sa o donezi la Top 3000 sau daca iti v a ramane in sura la final va fi transformata in pe/pet si gg

Peticele necesare pt. a produce plapumi le poti obtine din 1.Lazi de argint obtinute la pragurile de donatii Top 3000 :... 2. prin achizitie de Lada de plapumi cu mamudele si ....3.de la Supermagazinul Pescaresc cu moneda stea .Cred ca astea sunt toate posibilitatile

Modificat ultima dată de către moderator: 16 Noi 2017
    t_ina_e, malagambafane, marcela_f69 și alți 6 apreciază asta.
  13. Jettatura

Jettatura Maestru forum

Si eu am ales tot fondul alb, desi am sarit de suma "fatidica" ! ;)

t_ina_e, malagambafane, marcela_f69 și alți 7 apreciază asta.
  14. -elenaion49-

Am schimbat si am pus galben, hai sa fim toti la fel ca sa ne diferentiem de unguri.
    Cred ca se vor alatura si altii si poate demonstram ceva pentru anul care vine.
    Facem protest si donam toti jucatorii aceeasi suma si ramanem toti in top.:D:D

t_ina_e, cerbul, malagambafane și alți 13 apreciază asta.
  15. zeea

zeea Scriitor în devenire

multumesc mult nu am timp deloc de acest event dar uncerc sa vad ce pot face din el,bine ca am scapat de o grije

16. blackspace77

blackspace77 Expert forum

..si eu propun steagul meu!:) ;)-doar o propunere dragilor!..ar intruni toate conditii,steagul nostru nu se deosebeste prea bine in special de cel am Belgiei..dar ma supun majoritati clar,putem propune un sondaj cu cei din top,multi nu intra pe forum ar trebui informati prin mesaje pe ferma de cineva,legat de suma de joc donata cred ca va depasi 500 mil.gg in ultima zi..am putea merge momentan pe suma lui Agro(chiar daca ne va lua ceva timp:D;))...hai succesuri la donat si spor tuturor!

t_ina_e, malagambafane, trancesound și alți 11 apreciază asta.
  17. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Păcat că nu ai înțeles care ar fi efectul advers ;) Probabil cunoști povestea cu moderatorul dușman în orice situație... Așa că pentru a ”mobiliza spiritele”, ar trebui să spunem: nu cumva să donați mai mulți aceeași sumă! Ar fi groaznic și catastrofal. :)

La modul serios însă:
    Poate fi o idee bună, dar nimeni nu poate fi și nu trebuie forțat să participe. Decizia aparține fiecăruia, după timp, posibilități, strategii și obiective proprii. Dacă un jucător donează mai mult după ce a citit planul de atac de mai sus cu siguranță nu trebuie blamat pentru că are altă idee. Dacă un jucător adoptă sau nu tricolorul drept stindard, din nou este o decizie personală - motiv pentru care totuși nu am trecut ideea în tutorial așa cum propuneam anul trecut.
    Acestea fiind spuse, la atac!

t_ina_e, malagambafane, goldhe și alți 14 apreciază asta.
  18. erhea

erhea Pretendent

Offf, eu stau prost la capitolul resurse, asa ca o sa spun pas topului anul acesta..... Insa este de admirat initiativa, sper sa va iasa spielul! Multa bafta si mult spor! Eu o sa pescuiesc de zor ;)

t_ina_e, malagambafane, trancesound și alți 5 apreciază asta.
  19. geckofeet666

geckofeet666 Supervizor forum

Eu nu am donat inca nimic. Personal suma de 700.000 mi se pare mai realistica, si cred ca ar trebui sa mergem pe ea.

t_ina_e, malagambafane, trancesound și alți 5 apreciază asta.
  20. -elenaion49-

Atunci puterea exemplului unde este? Hai, doneaza, sa fim mai multi in lista, dar ai grija cum calculezi ca sa iti iasa exact suma.
    Eu nu cred ca va urca topul foarte mult fata de anul trecut. Am asa un feeling:p

t_ina_e, malagambafane, jagarella și alți 9 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.