Feedback Cei trei mușchetari

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 21 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 28 Feb 2018.
  1. Îmi place

70,7%
  2. Îmi este indiferent

4,6%
  3. Nu-mi place

24,7%
  1. jagarella

jagarella Supervizor forum

NU merita consumul de SC. La 130 de SC pentru garoafa sau altceva cu PE mare, te duelezi cu 3 muschetari si rezultatul este destul de slab, cel mai mult PE, gologani si mai rar SH sau Suzie. Din 40 de dueluri nu prea am vazut recompensa decat din prima treime din lista. Asa ca incet, cu treaba buna.

-elenaion49-, llyillyi, gabone02 și alți 14 apreciază asta.
  2. ancadoina

ancadoina Avansat

parcele mari sau mici cu macese dau acelasi drop slab

-elenaion49-, llyillyi, gabone02 și alți 11 apreciază asta.
  3. mara62

mara62 Supervizor forum

Linia de vrej activata, muschetarii nu au fost deloc darnici :(

-elenaion49-, llyillyi, gabone02 și alți 15 apreciază asta.
  4. t_ina_e

t_ina_e General forum

Am jucat 44 de runde. Mai am plante pentru inca 19 runde. Daca o sa fie drop bine, daca nu, iarasi bine. Nu vreau sa fac risipa de SC.
    Am plantat garoafe cu apa si ingrasamant. Asa o sa merg asa pana la final.
    Premiile muschetarilor sunt mici la mine asa ca nu merita prea multa atentie.
    Spor la drop!

-elenaion49-, llyillyi, gabone02 și alți 15 apreciază asta.
  5. Criselt

Criselt Legendă vie

34 runde jucate pana acum. Am pus garoafe si dughie peste noapte, dar le voi recolta peste cateva ore. Sper sa obtin ceva mai multe ghivece. Oricum n-as vrea sa consum SC decat daca e imperios necesar, prefer sa mai astept.

-elenaion49-, llyillyi, gabone02 și alți 14 apreciază asta.
  6. Soricica4

Soricica4 Scriitor activ

Cred ca imi voi schimba votul din cauza dropului care este foarte slab; la o recolta de macese si pomi am obtinut 129 drop si am avut si o broscuta, iar cupele sunt 29/30; daca vineri primeam 68-70 drop la panselute albastre ieri am primit doar 54. Mai imi trebuie inca 11 ghivece ca sa obtin vrejul, sper sa reusesc. Mult succes tuturor la drop !

-elenaion49-, llyillyi, gabone02 și alți 13 apreciază asta.
  7. t_ina_e

t_ina_e General forum

Cu siguranta o sa reusesti sa iei vrejul, poate chiar ai sa faci mai mult. ;)

miracol31, -elenaion49-, llyillyi și alți 13 apreciază asta.
  8. mona_lica

mona_lica De-al casei

Buna dimineata,slabut dropul...dar il termin ,bravo celor care l_au terminat,spor pt cei care mai au...:)

miracol31, -elenaion49-, llyillyi și alți 14 apreciază asta.
  9. gabone02

gabone02 Avansat

Foarte slab dropul, la o recoltarea celor 3 terenuri cu garoafe abia am scos drop pentru 4 ghivece. Mai am 11 ghiveci si sincer imi este teama ca nu o sa le fac. Datorita dropului foarte mic ma gandesc daca sa-mi schimb sa nu, votul, intr-un negativ.

Modificat ultima dată: 26 Feb 2018
    miracol31, -elenaion49-, llyillyi și alți 18 apreciază asta.
  10. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Gata, am ajuns la finish!
    45 runde jucate, dar continui atat cat voi avea drop. Nici eu nu am vrut sa consum SC (in afara de cel de la inceput cand am inmultit plantele) :)

miracol31, -elenaion49-, llyillyi și alți 17 apreciază asta.
  11. t_ina_e

t_ina_e General forum

Acum am cules garoafele dupa parcele mari si am observat ca dropul este acelasi si pe parcele mici si pe parcele mari.
    Oricum este slab!
    Daca cultivati garoafe cu apa si ingrasamant mai aveti timp pentru patru recolte.
    Spor la un drop mai bun! :)

miracol31, -elenaion49-, llyillyi și alți 13 apreciază asta.
  12. Criselt

Criselt Legendă vie

4 aranjamente am facut si eu la moara din garoafe si dughie. Fooooaaarte slab! Am pus macese acum sa vedem ce va mai fi. Mai am nevoie de 7 aranjamente, stiu ca le voi face in cele doua zile, daaaar....

miracol31, -elenaion49-, t_ina_e și alți 21 apreciază asta.
  13. roliana57

roliana57 Legendă vie

39 de runde jucate. Am pus lacatul la intrarea in ferma...pana maine, cand voi culege zmeura.
    Spor la drop va doresc!

miracol31, -elenaion49-, t_ina_e și alți 17 apreciază asta.
  14. yocoama

yocoama General forum

40 runde jucate,am pus margarete pana diseara apoi voi pune macese pana maine.Spor la drop;):oops:

miracol31, roliana57, -elenaion49- și alți 11 apreciază asta.
  15. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Buna ziua tuturor. La mine, cea mai buna rata a dropului o au trandafirii si adaposturile. Chiar si adaposturi de 5-6 ore dau drop constant. Iar trandafirii dau peste 30 de ghivece de teracota/teren si se fac trei ture in 24 ore. Mai am nevoie de 6 ghivece si sper ca maine dimineata sa le am.

miracol31, roliana57, -elenaion49- și alți 9 apreciază asta.
  16. popik70

popik70 General forum

Eu mai am 8 de facut. Dar dropul e ff slab. Plantele le am deja.
    Mai vedem ce si cum.

andre4u85, Agro80, roliana57 și alți 18 apreciază asta.
  17. malagambafane

malagambafane Legendă vie

Event terminat,mult noroc celor care mai au !

andre4u85, dulcica1970, misu_mama și alți 21 apreciază asta.
  18. azor67

azor67 Scriitor în devenire

Mai am 10 runde,plante sunt, drop putin, nota..... mai asteptam .

eZ-Jay, andre4u85, Adana71 și alți 14 apreciază asta.
  19. ostrogot

ostrogot Junior Expert

35 runde , drop slab, sanse.....mai vedem .

andre4u85, gabone02, Adana71 și alți 14 apreciază asta.
  20. kami12.

kami12. Pretendent

Mai am doar un singur aranjament de oferit pentru a termina eventul și plante pentru încă vreo 12.Nu m-am stresat cu dropul-am pus plante cu timp mare,de care oricum aveam nevoie pentru misiunile de la cooperativă.Premiile au fost variate,dar cel mai mult m-au încântat înșiși muschetarii.îmi place mult animăluțul ăsta-panda roșu,pe care creatorii jocului l-au făcut așa un grațios gentleman!

Modificat ultima dată: 26 Feb 2018
    andre4u85, dulcica1970, gabone02 și alți 15 apreciază asta.