Feedback Cei trei mușchetari

Discuție în 'Runda de discuții' creată de EllaBalerina, 21 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cum vi se pare eventul?

Sondaj închis pe 28 Feb 2018.
  1. Îmi place

70,7%
  2. Îmi este indiferent

4,6%
  3. Nu-mi place

24,7%
  1. gabone02

gabone02 Avansat

Event terminat cu greu. Muschetari au fost darnici. Succes celor care mai au.

2. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

6 aranjamente, nu prea le vad terminate...conditii in care de pe un teren cu trandafiri adun in medie 53 ghivece, deci nici macar 60 ca sa pot face de pe un teren 2 aranjamente...stresant, la fel dau si garoafele...asta e, nu ma vad urcata in vrej...astept un event care sa ma faca sa intru pe joc cu drag...felicit harnicutii fermieri!

3. lucy2882

lucy2882 Scriitor în devenire

:cry:nici eu nu termin.greu cu dropul

4. t_ina_e

t_ina_e General forum

La mine garoafele pe parcele mari si restul mici dau cca 150 de ghivece de pe cele trei terenuri.
    Daca ai timp si posibilitate poti sa mai pui un rand de garoafe altoite(daca ai), cu SC, apa, ingrasamant. Esti foarte aproape de reusita!
    Cu drag, iti urez mult succes! :)

5. carmen061975

carmen061975 Scriitor în devenire

Mai am de facut inca 2 aranjamente. Nu cred ca mai am sanse , dropul a fost slabut. Nu am sa activez linia si am sa pastrez itemii pe teren. Asta este !

6. shimo82

shimo82 Pretendent

am reusit sa termin eventul, greu am reusit cu toate ca pentru drop am plantat garoafe doar cu apa, fara ingrasamaint si fara SC. Pana la final o sa mai fac 2 aranjamente, plante mai am pentru inca o linie.

petra2172, malagambafane, roliana57 și alți 3 apreciază asta.
  7. marianvaly6767

marianvaly6767 Mogul forum

In sfarsit .event reusit , dar cu parere de rau pentru prima data dupa ani de jucat ,,FARMERAMA " un vot negativ.Se pare ca din cauza dropului si a timpului de reusita pentru incheierea eventurilor userii au inceput sa dea un vot negativ,trecand de la un joc relaxant la unul care iti umple tot timpul liber.Spor la farmerit in continuare si sa fim optimisti.

Modificat ultima dată de către moderator: 28 Feb 2018
  8. love_graffiti

love_graffiti De-al casei

Victorie!!!!
    am reusit sa termin si eu eventul.

malagambafane, roliana57, amy46 și alți 4 apreciază asta.
  9. Veverita02

Veverita02 Rutinat

Am reusit sa fac si 11 ghivece in plus si aproape ca mai am drop pentru inca unul, dar nu mai am plante. Premiile au fost saracute, bucuria a constat insa in cele 3-4 secunde de asteptare inainte de dezvaluire. Ca grad de dificultate eventul nu a fost dificil, dar rata atat de scazuta a dropului si factorul imprevizibil ma fac si pe mine sa dau vot negativ. Iti trebuie chiar mult timp dedicat jocului ca sa reusesti sa finalizezi eventurile si asta pentru jucatorii cu nivel mare, cu experienta, resurse si strategii. Nu-mi mai amintesc cum era pe la nivelul 50-60, dar nu cred ca cineva de acel nivel reuseste sa finalizeze eventurile de acum oricat s-ar stradui. Nu vorbesc de investit bani reali, ci de jucat. Si cred ca devine frustrant cand, de fapt, alegi un joc ca sa te relaxezi la sfarsitul unei zile pline.

petra2172, geckofeet666, magdajora și alți 8 apreciază asta.
  10. -katnik-

-katnik- Baron forum

Event finalizat !
    Spor tuturor fermierilor !
    Ferma - lvl.137, Bahamarama - lvl.381
    Brutar - lvl.5, Confiturier - lvl.5

Spa Bahami - lvl.5, Florar - lvl.5
    Alchimist - lvl.5

petra2172, t_ina_e, amy46 și alți 4 apreciază asta.
  11. .aliosa.

.aliosa. Pretendent

Multumesc, cumva am ajuns si eu la final...mai toate eventurile sunt pe muchie de cutit...

petra2172, t_ina_e, malagambafane și alți 2 apreciază asta.
  12. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Salutare!
    Eu am pierdut numaratoarea pe la 60 de ghivece livrate
    Asta este tot ceea ce am primit :
    - 2 ad tiki crom, 4 ad cupru
    - 4 arbori xi hu, 4 arbori insula ursilor
    - 459.600 PE , 205.800 PET , 141.000 GG
    - 15 rotatii
    - 2 steluta, 30 creitari
    - 54 SC Suzy, 12 SC, 54 compost turbo

- 14 SH
    - 1 aranjament puritate

13. Adana71

Adana71 Locuitor permanent

Event finalizat, drop slăbuţ.
    Baftă la ghivece!

t_ina_e, malagambafane și amy46 apreciază asta.
  14. hinata884

hinata884 Locuitor permanent

Hei, am reusit si eu pe ultima suta de metri sa termin eventul...nu credeam ca reusescxD
    Spor celor care mai au!!!

15. paulici_01

paulici_01 Supervizor forum

Event terminat! A mers tare greu cu dropul :(

donnadmn, t_ina_e, azor67 și alți 4 apreciază asta.
  16. bubu_byta

bubu_byta Pretendent

Din pacate event neterminat,vot negativ f f f greu cu dropul :cry::cry::cry:

donnadmn, t_ina_e, roliana57 și alți 4 apreciază asta.
  17. biluta

biluta Novice forum

La ora 14:57 , la moara nu mai puteai face aranjamente cu ghivece. Am strans ultima recolta pentru drop cu combina si cand alerg la moara......Trist si adevarat. Oricum felicitari celor ce-au terminat misiunea. Nota mea? Nu prea buna.

18. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Depinde de ceas. Contează după ce borcan cu nisip se orientează serverul ;)

19. t_ina_e

t_ina_e General forum

Bine ca s-a terminat si cu eventul acesta.
    Felicitari fermieri! ;)
    Hai sa ne odihnim pana maine!:D

20. traian1971

traian1971 Comisar forum

la ora 6 dimineata am terminat si eu eventul,la inceput muschetarii au fost darnici apoi s-au"magarit"!!:music: