Cinema - Unica temă de discuții

Discuție în 'Runda de discuții' creată de Adelina40, 27 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Margo15

Margo15 Maestru forum

Sunt filmulete la cinema, defapt niste sarcini cu autovehicule. Si punctele cinema le-am primit.

ioanagirl94 și donnadmn apreciază asta.
  2. Cristina

Cristina Novice forum

am vizionat si eu acum 2 filme, dar 0 puncte de cinema... de ce??

ioanagirl94 apreciază asta.
  3. Chronos

Chronos Guest

Buna seara! Ai vizionat doua filmulete pur si simplu sau au fost niste mici "exercitii" cu imagini pe care nu ai reusit sa le indeplinesti?

4. Cristina

Cristina Novice forum

Era filmulet, reclama la ***** :)

5. Chronos

Chronos Guest

Inca de la implementarea Cinematografului s-a precizat ca nu este obligatoriu ca in urma vizionarii oricarui filmulet sa primesti si punctele de Cinema. Mai sunt cazuri cand punctele "sosesc" mai tarzior sau dupa un refresh sau...deloc.

6. Cristina

Cristina Novice forum

Din pacate am mai patit si acum cateva saptamani sa fie deloc.. In cazul de azi deja am vizionat al 3-lea filmulet si tot nimic.. :(

7. ad_1o1

ad_1o1 Scriitor în devenire

Am vazut dar n-am primit nici-un punct ...

8. ovidiu1984

ovidiu1984 Novice forum

si eu am vizionat 3 filmulete si nu am primit nimic dar perseverez

9. rayssalady

rayssalady Scriitor activ

Asemenea si eu: am vazut trei filmulete dar nu mi s-au acreditat puncte. Cu siguranta, a fost o eroare. Perseverenta este mama castigului asa ca, sa fim optimisti! Se va reglementa situatia. BigPoint nu acorda facilitati preferentiale.

ioanagirl94 și bogdanalexandru2000 apreciază asta.
  10. -raul_cătălin-

-raul_cătălin- Duce forum

Buna ! Astazi am vizionat mai multe filmulete si am adunat 72 puncte de cinema .

11. rayssalady

rayssalady Scriitor activ

Avem o surpriza placuta: functioneaza cinematograful.:D

12. simina24

simina24 Novice forum

Da, dar ce trebuie facut , nu avem nici un minim indiciu, daca nu stii engleza....

13. mary.gabriela

mary.gabriela Scriitor în devenire

Merge cinematograful.Merita incercat chiar daca facem numai 2,3 mamudele.Simina24, trebuie numai sa incadrezi obiectul respectiv in patrat si apoi sa faci pasul urmator spre validare sau mai simplu, ia si tradu cu google translate si asa o sa-ti fie mai usor.Bafta!

14. dogaru11

dogaru11 Începător forum

la mine nu merge :(

15. thefallingangel13

thefallingangel13 Comandant forum

Merge cinematograful!!! De cateva luni nu am mai vazut filmulete sau jocuri la cinematograf, insa azi am avut placuta surpriza sa vad ca functioneaza. Si in plus am primit si recompensa mult asteptata.

16. eli.onofrei

eli.onofrei Începător forum

la mine nu merge

17. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

nici la mine nu merge. de fiecare data cand se anunta pe forum ca merge accesam cinematograful, dar de fiecare data la mine nu functiona. :(

ioanagirl94 și Margo15 apreciază asta.
  18. Margo15

Margo15 Maestru forum

Salut. Eu privesc un film, iau punctele si cand dau sa privesc urmatorul atunci imi spune ca nu mai sunt filme. Atunci dau un refresh la pagina sau un F5 si apare urmatorul film. Sau dupa ce ti-a zis ca nu este, te mai plimbi un pic pe alte pagini de la ferma si incerci iar. Eu de vre-o 3 zile fac asa si primesc de la 15 puncte cinema pana la 1 punct.

19. -21aem-

-21aem- Începător forum

nici la mine nu merge

20. Cristela81

Cristela81 Cunoscător forum

wooo in sfarsit merge si la mine cinematograful. :) Am zis sa mai dau o raita pe acolo si o mers. :p

ioanagirl94 și magdajora apreciază asta.