Feedback Ciorapul de Crăciun

Discussion in 'Runda de discuții' started by EllaBalerina, Dec 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Cum vi se pare eventul?

Poll closed Dec 19, 2017.
  1. Îmi place

92.6%
  2. Îmi este indiferent

2.5%
  3. Nu-mi place

5.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. petra2172

petra2172 Rutinat

353 drop rezultat din recolta si misiuni. Spor tuturor !

2. marydelnova

marydelnova Avansat

multumesc mult lui mosu,ca a multumit cu acest evenimentpe toti fermieri(ma refer la cei care au postat pana acum)nu ca alta data cand erau multe nemultumiri.
    urez spor la munca tuturor.

3. maimutica

maimutica Ambasador forum

Cu sarcinile de la cooperativa ,incep cu 418 cutii ,spor tuturor !

4. gabone02

gabone02 Avansat

Un event cu adevarat in spiritul Craciunului, un cadou frumos de la BP pentru care ii multumesc. Din toata inima votez "Imi place".
    Incep cu 370 (2 terenuri le-am recoltat fara sa dau refresh). Succes tuturor

5. deea4u

deea4u Analist forum

Incep acest eventu cu 609 cutii. :)

Last edited: Dec 14, 2017
  6. sandokanlord

sandokanlord Baron forum

Dupa primul cules 5000 de plante si 400 de cutii.

7. jagarella

jagarella Supervizor forum

Cu cascada deblocata total se obtin 3320 plante la recoltare, deci trebuie cu ceva mai putin de 6 recoltari. (5 plus a sasea doar pe terenurile luminis si bahamarama, iar pe cele cu 202 parcele plante pentru drop la a sasea). SPOR

8. blackangel773

blackangel773 Comisar forum

Am dat 2 cadouri lui Ike Horn :)

E chiar frumos eventul,acum ca am inteles despre ce e vorba.
    Si-mi place tare mult ca putem folosi toate terenurile pe care le avem.

9. popescudana42

popescudana42 Legendă vie

Eu pana acum am facut 3/12,,la cel de al 4 cadou nu am drop..plante am in stoc 2350 si toate terenurile pline.
    Superb eventul,mult spor tuturor.

10. dadan

dadan Oracol omniscient

Am 327 de cutii si imi place foarte mult eventul...Chiar si sa impachetez a devenit o placere...xD

11. Tesaphira

Tesaphira Începător forum

Eventul are o grafica deosebita. Un cadou frumos pe care l-am primit de la BP. Succes tuturor la daruit cadouri frumos impachetate.

12. eudochia

eudochia Novice forum

Fain event! Vot pozitiv...

13. popescudana42

Inchei pe ziua de azi 4/12...
    Am terminat cu plantele,am in stoc 15857 in afara de ce am folosit la cele 4 cadouri.
    Iar acum ma ocup doar de drop,ghimbir toata insula si macese pe ferma..
    Mult spor si o noapte linistita...

14. bmia_maria

bmia_maria Scriitor activ

Cum ai reusit sa faci intr un timp atat de scurt 22000 plante ?

15. fermierulluca

fermierulluca Supervizor forum

Ce frumos e cand toti fermierii sunt bucurosi de venirea "Mosului" cu un astfel de event. Votez de pe acuma "imi place" chiar daca am facut 2/12. O noapte linistita.

16. -iulia1992-

-iulia1992- Maniac forum

Iti trebuie doar 19.200
    Probabil a castigat la roata bonusuri pt recolta de 100% sau +1.... :)

PS: am decorat si eu 4 cadouri din 12
    Mai am in stoc doar 113 buc de drop si 1.214 plante (cele 3 terenuri de ferma sunt pline cu planta de event)

Last edited: Dec 15, 2017
  17. kiri2270

kiri2270 Legendă vie

...:)daca faci integral primele trei sarcini de la Cooperativa -Magie de iarna si daca ai debocat tot terenul de la Cascade cristaline si daca mai si activezi bonusurile de la Mestesugarie...atunci ai alt spor...si cu un amplificator plante de event si poate ai si howie si atunci e si mai si ;)

18. popescudana42

Foarte simplu,eu imi pastrez tichetele care reusesc sa le obtin din diverse eventuri si misiuni [cele de petrecere] si le folosesc doar cand incepe un event si am toate parcelele pline cu planta de event.Si depinde de noroc la acest event am primit ,,Bonus de recoltă 200% pentru 12h,,am incercat la roata inainte de a recolta si am avut noroc,am combina activata le am strans repede am folosit numai parcele mici apa ,ingrasamant si chuntey de mere si morcovi ,,daca avem super compost mult ,,terminam mult mai repede.
    Un mic sfat sa folositi tichetele de petrecere doar la eventuri eu asa procedez.Mult succes si un sfarsit de saptamana minunat.

19. -felicia58-

-felicia58- Novice forum

imi place dar eu nu am o planta de event se chiama floarea de beteala de unde pot sa o iau pentru plantare misiunea e la coperativa

20. popescudana42

Multumesc la fel si mult succes la event.

Thread Status:
Not open for further replies.