Feedback Client Unity/WebGL

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre clientul Unity / WebGL?

1. Îmi place

13,0%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

85,8%
  1. jagarella

jagarella Supervizor forum

Am vazut plangeri venite din partea unor posesori de pc cu procesoare de gen 7-8-9-10 cu 8-16 G RAM. Acestea sunt procesoare care au in benchmark 7000-10000. Al meu este un proc intel G630 cu 4 G Ram echiv cu prima si a 2-a gen de proc i-core si 1300 de puncte in benchmark. La mine, in afara de aspecte mentionate, de design la plante si pomi, a fost o incetinire neasteptat de mica. Asa ca v-as sugera a reinstalare de windows. Cu stergerea cache-ului si a cookie-urilor nu o sa rezolvati mare lucru. Probabil mai aveti si alte programe instalate si dezinstalate, operatiuni in urma carora raman multe "deseuri". Recomand o formatare disk, 2 partitii, una pentru windows si alta pentru documente drivere, filme, poze, etc. Asa ca puneti mana pe telefon si sunati un prieten. Berea o dati pe urma :). BAFTA

Edit: Sistem cu proc de dupa 2012, gasiti de pe la 300 de lei in sus. Al meu este cotat la 250 lei, deci nu ar fi mare efort pentru un upgrade de unitate centrala. Nu recomand laptop !!

2. dydyana97

dydyana97 Demiurg forum

Am incercat jocul pe un pc cu 3 gb si a mers ok dar nu ca in flash. Problema e ca nu.l am acasa. Poate dezvoltatorul rezolva problema cu jocul pentru telefon/tableta. Eu intru in ferma pe telefon, e mai comod si mai rapid decat deschide/inchide laptopul/pc pentru 5, max. 10 min pe joc daca ai recoltator...

dexter_bv, anghelescu70, MicuNicu și alți 10 apreciază asta.
  3. ang30la

ang30la Cunoscător forum

Buna ziua
    In clientul Unity pretul la vanzare se poate folosi doar cel prestabilit
    Sper ca se poate remedia aceasta problema
    Imi doresc sa -mi pot vinde produsele cu pretul meu
    In rest totul e ok nu mai sunt norisori, animatiile raman inchise, timpul de incarcare e foarte scurt

anghelescu70, MicuNicu, goldhe și alți 2 apreciază asta.
  4. raisa2005

raisa2005 Rutinat

Buna seara,
    Imi spune cineva cum pot darui cadouri vecinilor mei? Ori sistemul de cadouri este prost gandit, ori eu inca nu-l inteleg.
    Va rog sa-mi explicati sau sa-mi dati un link unde sa gasesc ceva lamuriri, de cateva ore incerc sa ma lamuresc.
    Multumesc frumos!

18miha18, MicuNicu, Papy și alți 2 apreciază asta.
  5. giuly1969

giuly1969 Ambasador forum

Bună seara.
    La fel ca și până acum!
    Sau în cămara din vilișoară, dând un click pe oricare produs.

MicuNicu, Papy, -katnik- și alți 3 apreciază asta.
  6. fabian201070

fabian201070 Cunoscător forum

merge bine ,daca la deschiderea lazilor nu ar trebui sa o iei de la inceput puteam spune ca este super,,,la fel ca inainte in noiembrie in perioada de probe,,am semnalat problema ,,,de rezolvat ,,nu,,alte defecte nu am gasit,,,merge tot si bine eu joc din 2010 ,,,doar pe laptop,,,,

7. giuly1969

Ca să nu iei de la început deschiderea lăzilor, te poți folosi de câmpul ”Caută”, folosind cuvântul ladă și îți apar toate lăzile din inventar.

MicuNicu, Papy, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  8. raisa2005

raisa2005 Rutinat

Multumesc pentru efort si bunavointa!
    Dar sincer, ai incercat sa trimiti cadouri? Eu nu am intrebat de unde trimit ci cum trimit, efectiv,.. apare o lista cu toti prietenii mei, nu cu vecinii primii sau ceva de gen ca in flash, toti prietenii si uneori cand caut vecinii cu acel sistem de serch nici nu-mi apar toti, si nu mai vorbesc despre faptul ca trebuie de fiecare data sa identific persoana sa ofer cadoul dupa care, iar, alege cadou cauta persosoana samd, ... in flash era usor si simplu, ...
    Dar revin la intrebare, cum trimit cadourile cand nici vecinii nu-i pot gasi???
    Astept un raspuns calificat.
    Multumesc frumos!

amyy49, rubarbu, MicuNicu și alți 4 apreciază asta.
  9. giuly1969

Ai dreptate!
    Scuze că nu am reușit să-ți ofer o informație care să te ajute.
    Eu însă vecinii cărora doresc să le trimit cadouri i-am trecut la prieteni!
    Mult spor!

malagambafane, MicuNicu, Papy și alți 2 apreciază asta.
  10. raisa2005

raisa2005 Rutinat

Nu-i bai, multumesc mult,
    Eu inca vreau sa gasesc o rezolvare si sa stii ca vecinii sigur sunt prieteni, nu trebuie sai treci in nici o lista, ei sunt acolo, problema este ca nu-i gasesc pe toti cu sistemul de cautare, nici nu-i pot retine pe toti, suntem in alt secol decat cel al listelor, sa nu mai vorbesc de faptul ca unii au litere specifice unei limbi de exemplu, este destul de greu sa stau, sa gasesc tastatura necesara, etc., Unity se pare ca mai are o problema pe langa toate celerlalte, problema pe care eu una n-am vazut-o raportata pana acum, ... bine stam, ...
    Daca cineva a trimis cadouri, va rog sa impartasiti modalitatea sau cum ati facut, multumesc!

amyy49, malagambafane, MicuNicu și alți 4 apreciază asta.
  11. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Problema sistemului de trimitere a cadourilor este deja inaintata catre dezvoltator. Ramane de vazut cum va fi rezolvata.

In aceeasi ordine de idei, fiti convinsi ca toate neregulile descoperite de voi si raportate sunt transmise mai departe.

12. raisa2005

raisa2005 Rutinat

Acum doar, ma linistesc.
    Chiar nu am vazut-o raportata de vreun jucator pana acum dar asta mai putin conteaza fata de datoria zilnica de a oferi cadouri vecinilor!
    Multumesc frumos, Nicolae! Vad ca deja ai inceput cu cadourile, ... :D
    Seara frumoasa!

stoiantudorel, ghitane, derby54 și alți 5 apreciază asta.
  13. nikolae28

nikolae28 Board Administrator Team Farmerama RO

Chiar daca o eroare nu este raportata de un jucator din acest forum sau din altul, nu inseamna ca nu este cunoscuta.

Daca avem un pic de rabdare si bunavointa, cu totii vom juca cat se poate de normal incepand cu anul viitor. Bineinteles ca vor mai exista erori, dar care se pot repara "din mers" si nu va fi afectat bunul mers al jocului, ca si pana acum cu Flash.

Papy, goldhe, Nemilar și alți 8 apreciază asta.
  14. Pr0meTheus

Pr0meTheus Conte forum

Chiar pot confirma acest lucru, cel putin din punctul meu de vedere si din privinta laptopului pe care il folosesc deoarece are destule resurse hardware. Cand a fost acel test de o zi a fost groaznic dar acum observ ca pe Edge, de exemplu, pot recolta manual foarte usor pomi si adaposturi chiar daca mai sunt cateva mici "sarituri" ale cursorului". Pomi apar normal, sa zic asa, cand sunt gata, iar viteza de incarcare a jocului a sczut considerabil de mult. Nu se mai blocheaza iar asta ma bucura cel mai tare. Ce pot spune, o sa continui sa folosesc laternativ Flash si Unity pana se va trece definitiv la Unity si consider ca se vor remedia toate deficientele majore

pinok86, goldhe, ghitane și alți 8 apreciază asta.
  15. dariuss2000!

dariuss2000! Profesionist forum

Salut,imi spui de unde dau enable la webassembly?? Chrome am versiunea 87.0.4280.88 - deci e ok.

davidsiirina08, Criselt, MicuNicu și alți 4 apreciază asta.
  16. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Salut
    Ca orice user, incerc si eu sa ma descurc pe Unity.
    E clar efortul depus de programatori, astfel ca multe aspecte au fost remediate de la testul anterior.
    Personal nu reusesc sa folosesc la Roata norocului sistemul "rapid" ( folosire si tasta Esc). Utilizarea a cate o rotatie completa necesita mult timp, iar miscarea morii, in stil flash rapid este foarte obositoare penru ochi.
    Este foarte dificil daca vrei sa utilizezi 2- 3 sute de rotatii odata, cum faceam pana acum,
    Un alt aspect ar fi piata, la care schimbarile facute complica un pic operatiile, concomltent cu reducerea claritatii datelor prezentate.
    Esential este ca poti folosi optiunea "cauta".
    Ce nu merge este achizitionarea "rapida" ( cumpara / enter), pe care o folosesc in mod curent.
    Cu trimiterea cadourilor, intradevar este dificil, si daca nu se poate remedia, cred ca voi renunta la unii dintre "prieteni", nu inainte de ai nota separat, ca sa am de unde-i recupera.
    Daca aveti sfaturi pt acces rotatii/ piata, va sunt recunoscator daca mi le puteti da.
    Deasemeni multumesc tuturor pentru impartasirea experientelor facute.
    O seara placuta

rubarbu, davidsiirina08, ang30la și alți 6 apreciază asta.
  17. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Cam greu cu automatismele... Aici era o scurtatura tare buna. S-ar putea reface? Multumesc!

davidsiirina08, raisa2005, lucile71 și alți 7 apreciază asta.
  18. vlad4er

vlad4er Scriitor în devenire

Din pacate iar nu se indica recoltele "gata" la pomi si adaposturi, magazii...
    Neplacut cand ai terenuri intregi cu acest tip de "culturi" si nu va mai fi alternativa Flash.
    Sper sa se verifice si sa se stabilizeze functiile respective
    Noapte buna

marianz, davidsiirina08, raisa2005 și alți 7 apreciază asta.
  19. tchupy

tchupy Analist forum

In bara de adrese scrii asta: chrome://flags/#enable-webassembly.
    Cauti in lista unde scrie Experimental WebAssembly si selectezi de acolo :"enable". Restartezi browserul.

20. tuca4747

tuca4747 Locuitor permanent

Buna seara
    Azi o noua experienta esuata de pe Unity
    Pe Coasta Piratilor am avut Rutina dovlecilor, itemuri care dupa consumarea recoltarilor, trebuiau "demolate",
    In varianta Flash,folosesc stegerea "rapida" ( activare functia "eliminare"/ indic itemul/ enter, vizez alt item)
    In variata Unity, pasii necesari pt fiecare item sunt: activezi "stergerea"/ indici itemul/ confirmi stergerea, si incepi iar cu activarea stergerii......
    Sper ca mai incearca si alti jucatori diverse aspecte ale jocului.
    Noapte buna

adria2, marianz, davidsiirina08 și alți 5 apreciază asta.