Feedback Client Unity/WebGL

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre clientul Unity / WebGL?

1. Îmi place

13,0%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

85,8%
  1. Adynicolae

Adynicolae Scriitor activ

Bună ziua
    Aș dori să știu dacă voi puteți întra pe forum în varianta Uușor la mine nu pot
    Pe flash întru foarte ușor

mariuta48, davidsiirina08, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  2. jagarella

jagarella Supervizor forum

Ar fi recomandata o reinstalare de windows, la mine merge suficient de bine - comparabil cu varianta veche cu flash si este pc cu performante reduse. Totusi partea proasta este ca unii pomi imi arata cum ar fi copti, altii nu, pun suzie si ingrasamant la ei, o parte imi arat, o parte nu, nu stiu pe care sa-i recoltez, pe care nu :(.

Adynicolae, malagambafane, giuly1969 și alți 2 apreciază asta.
  3. cosmar75

cosmar75 De-al casei

bua ziua,eu am cunostinte medii despre it,joc farmerama de 9-10 ani,si sunt trecut de 45 de ani,de cand ma stiu am deschis farmerama si m am apucat de treaba,pc meu e din 2007,am descarcat tot ce trebuie,dar,se incarca o ora ,dupa aceea inca o ora sa culeg cu recoltator ferma,greu foarte greu merge.e depasit ,ori ce as incerca.acum am incercat pe laptopul fiicei mele de ultima generatie cu toate chestiile in el .........ssd gb etc ...... sunt uimit ce repede se misca am marit zoom din setarile jocului si merge foarte bine.deci cei cu pc vechi nu vom avea nici o sansa.

4. davidsiirina08

davidsiirina08 Analist forum

Buna ziua!Nu mi se permite accesul in parcurile cu itemi.Si nici in Shopul festiv.Dimineata am reusit totusi sa culeg toate parcurile,toti itemii,fara probleme,deci sper ca este o problema temporara,nu??:oops:In rest ,jocul se misca foarte bine si imi plac animatiile foarte mult.Cred ca voi accesa direct de pe Unity de saptamana viitoare.Felicitari celor care au depus o munca titanica sa recreeze totul de la zero sau aproape de la zero,pentru ca (si) eu sa pot juca in continuare Farmerama si in luna ianuarie.

5. geta57

geta57 Comisar forum

Bună ziua! La Sezon, dădeam Livrează și ieșeam cu Enter. Acum abia pot ieși cu bifa. La Roată, intram din oraș și după ce începea să se rotească ieșeam cu Esc. Acum abia se învârte și se oprește când vrea. Totul merge sacadat, cu pauze.

malagambafane, ani.vajai, -katnik- și alți 2 apreciază asta.
  6. jagarella

jagarella Supervizor forum

Uite cu configuratia asta merge Ca sa nu fac reclama spun ca este la 279 lei
    Calculator DELL OptiPlex 3010 Desktop, Intel Core i3-2100 3.10GHz, 4GB DDR3, 250GB SATA, HDMI, DVD-RW.

7. bulgi

bulgi Scriitor activ

La Unity se incarca greu la inceput iar plantele chiar daca sunt facute arata ca atunci cand le plantezi prima data,astea 2 chestii se intampla la mine,si hrana la animale o pot da dupa 20 secunde dupa ce adun gunoiul.

Modificat ultima dată: 11 Dec 2020
    gily2019, dexter_bv, malagambafane și alți 6 apreciază asta.
  8. marchygab

marchygab Novice forum

Buna ziua!

Ca orice user, incerc sa ma adaptez noului suport Client Unity/WebGL - trecand peste timpii de incarcare......o problema care personal ma deranjeaza (descoperita azi) ..la folosirea lazilor dobandite in joc .. acum folosesti un tip de lada si te intoarce din nou la capat sortariii...pe flash puteau fi folosite una dupa alta ..fara a te intoarce de fiecare data la locul unde ai ramas ...

Multumesc

misu_mama, adria2, malagambafane și alți 9 apreciază asta.
  9. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Daca scrii la cautari "Lada" nu o sa mai ai probleme sa te dea la inceput . Sunt multe probleme ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne lasam ... un joc de genul necesita multa munca pentru a functiona in parametrii normali .
    Hai sa avem putina rabdare , toate se rezolva la timpul lor !!!!
    Eu unul nu am probleme de blocare sau altceva... doar cand sunt facute plantele nu-mi apar pe teren ,dar o sa se rezolve !
    Succes

gily2019, FellyrayGirls, MicuNicu și alți 11 apreciază asta.
  10. kiddarkness112

kiddarkness112 Începător forum

nici cadourile nu pot sa le deschid de la calendar chiar e foarte enervanta aceasta versiune nu e normal sa stai 30 de minute sa poti culege si sa semeni tot ceti trebuie la ferma

carmen061975, MicuNicu, raisa2005 și alți 5 apreciază asta.
  11. Criselt

Criselt Legendă vie

Eu nu am avut probleme, motiv pentru care nici nu am considerat necesar sa descarc Clientul download-abil. E drept ca mai sunt mici incoveniente minore, comenzile se efectueaza usor sincopat, cu o intarziere de 2-3 secunde fata de Flash, dar nu e deranjabil. Chiar a fost OK ziua de azi!

paulici_01, MicuNicu, derby54 și alți 10 apreciază asta.
  12. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

Aceeasi problema este si la mine, pe langa plante nici arborii nu sunt evidentiati cand sunt copti, dar sa speram ca se va rezolva.

gily2019, paulici_01, simona021975 și alți 11 apreciază asta.
  13. stefania2981

stefania2981 Începător forum

jocul merge foarte greu am stat o ora sa strang si sa plantez

paulici_01, MicuNicu, ani.vajai și alți 7 apreciază asta.
  14. kiddarkness112

kiddarkness112 Începător forum

si la mine merge foarte greu pacat mai bine lasau versiunea veche nici la evant nu pot sa joc se suprapune imaginea si nu vad nimic

paulici_01, MicuNicu, malagambafane și alți 5 apreciază asta.
  15. vasea87

vasea87 Începător forum

Astept de la ora 8 sa pot face ceva pe ferma se deschide jocul dar nu merge nimic pagina e blocata

paulici_01, ani.vajai, carmen061975 și alți 7 apreciază asta.
  16. ghostriderr

ghostriderr Novice forum

Foarte greu functioneaza totul : plantele si pomii nu se vad daca pot fi sau nu culese, am activat functiile combinei, dar si asa astept secunde bune pentru a hrani animalele sau sa plantez(apar toate plantele cand deschid lista cu ele); trecerea de la un camp la altul dureaza mult. Manual(fara combina) nu as juca. Concluzia - daca nu se rezolva, sa fim lasati sa jucam ca si pana acum! Multumesc!

paulici_01, Cuisoru, simona021975 și alți 10 apreciază asta.
  17. fanescufan

fanescufan Novice forum

asa este si la mine ,jocul merge aiurea ,timpi mari de asteptare la orice apasare pa maous !,blocari dese ,cadourilr trebuie date personal pe fiecare vecin ...etc

paulici_01, carmen061975, MicuNicu și alți 7 apreciază asta.
  18. hereea

hereea Duce forum

merge greu, se blocheaza, sunt multe inconveniente

19. andutza2011

andutza2011 Novice forum

merge groaznic,am renuntat sa mai recoltez, la nori am stat 30 minute si nu am facut decat 15 nori..Mi-a aparut pachet de compensare,apoi a disparut...nu mai inteleg nimic,dar asta nu e o solutie ce se incearca.Pe telefon e inutil,nu mai merge...

20. Ade-Leona

Ade-Leona Scriitor activ

Intampin probleme pe care le regasesc si la alti jucatori. Cand trec de la un camp la altul imaginile se suprapun. Daca dau clic pe o pictograma imi arata ce am accesat anterior. La sezonul de iarna se suprapun plantele cu animalele si pomii, de nu mai stiu ce donez.

paulici_01, -katnik-, carmen061975 și alți 6 apreciază asta.