Feedback Client Unity/WebGL

Discuție în 'Runda de discuții' creată de k0, 28 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre clientul Unity / WebGL?

1. Îmi place

13,0%
  2. Mi-e indiferent

1,1%
  3. Nu-mi place

85,8%
  1. Criselt

Criselt Legendă vie

Puffin ruleaza in flash.

scutica, davidsiirina08, paulici_01 și alți 5 apreciază asta.
  2. biluta28

biluta28 Novice forum

[​IMG] [​IMG]Screenshot_20201219-230551_Puffin[1] aici se vede ca am intrat cu unity

giuly1969, davidsiirina08, -katnik- și alți 4 apreciază asta.
  3. k0

k0 Global Team Leader Team Farmerama RO

Nu, nu se vede. Chiar dacă funcționează oarecum momentan, nu este o variantă recomandată.

giuly1969, davidsiirina08, Criselt și alți 4 apreciază asta.
  4. dexter_bv

dexter_bv Scriitor activ

Momentan de pe telefon cu android nu merge ( de pe puffin mai mergea, dar se incarca foarte foarte greu, ma refer la unity nu la flash), dar tinand cont ca flash player-ul isi va incheia activitatea, sigur se vor gasi solutii si pentru telefon/tableta, sunt convins, doar ca va trebui sa avem rabdare ( nu se poate face totul batand din palme)

CLAUDIU_T, maitrey_york, giuly1969 și alți 6 apreciază asta.
  5. biluta28

biluta28 Novice forum

desi nu inteleg de ce puffin nu este recomandat, in ultimile zile a mers la fel fe bine pe unity ca si de pe laptop, se incarca un pic mai greu la inceput dar apoi ruleaza destul de repede, eu folosesc uzual telefonul si prea putin laptop sau pc pe ntru acest joc asa ca daca nu ar mai merge deloc nu as mai juca

18miha18, davidsiirina08, Criselt și alți 5 apreciază asta.
  6. -adina166-

-adina166- Novice forum

A mers foarte bine jocul in dimineata asta ! Va multumesc ! Imi place mult jocul si ma bucur mult ca vad luminita - sa pot juca in continuare !

paulici_01, MicuNicu, giuly1969 și alți 4 apreciază asta.
  7. axell67

axell67 Novice forum

nu stiu cum functioneaza pentru voi noul Unity,dar eu am numai probleme...merge foarte greu,are foarte multe lucruri care trebuie neaparat rezolvate daca vor sa mai continuam....sunt total dezamagita de calitatea jocului acum

8. daneu

daneu Începător forum

Bună,fermieri! Am constatat că în șură, la Produse Bahamarama nu-mi apare nimic cu toate că în varianta flash pot să-mi văd produsele. Mai are cineva problema aceasta de vizualizare?

paulici_01, Criselt, MicuNicu și alți 4 apreciază asta.
  9. malina689

malina689 Novice forum

Buna ziua, nu reusesc sa trec de ferma principala, pe baha.

cadina, -katnik-, paulici_01 și alți 8 apreciază asta.
  10. bmw123bmw

bmw123bmw Supervizor forum

Nu doar tu... toti cred ca avem aceiasi problema ... poate se rezolva in timp :D
    Jocul se incarca foarte greu

cadina, hereea, -katnik- și alți 8 apreciază asta.
  11. .Vlady_V.

.Vlady_V. Pretendent

Salut. Oare se lucreaza la readucerea zapezii, animatiei ceasului solar si al telescopului pe clientul Unity? De asemenea baloanele CM si saniile de craciun nu au animatie.

hereea, -katnik-, davidsiirina08 și alți 5 apreciază asta.
  12. jagarella

jagarella Supervizor forum

Alea-s griji ulterioare :). Prima data sa rezolve lucrurile urgente referitoare le accesare, viteza de rulare si abia apoi briz-briz-uri

cadina, tantileana, maitrey_york și alți 17 apreciază asta.
  13. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

De o saptamana ninge foarte frumos peste ferma. Vezi setarile pentru asta.:)

hereea, -katnik-, -jenitrandafir- și alți 8 apreciază asta.
  14. marianz

marianz Scriitor în devenire

sarbatori fericite la toata lumea, daca mai demult am spus ca sunt 90 %multumit de client acum am inceput sa imi scada multumirea ,daca au rezolvat cu conectarea si este mai bine in schimb a inceput sa se blocheze din ce in ce mai des la recoltare si astepti mult pana isi revine plus ca sunt itemuri care nu se vad dar daca treci cu cursorul peste el arata ca este amplasat, alta problema ramane cu deschiderea cutiilor ,sunt totusi optimist case va rezolva si aceste probleme intrun timp scurt

maitrey_york, cadina, 18miha18 și alți 13 apreciază asta.
  15. .mirela85.

.mirela85. Junior Expert

si la mine ramane la fel blocat cand strang recolta si itemurile sper sa se rezolve aceeasta problema cat mai curand

maitrey_york, cadina, 18miha18 și alți 11 apreciază asta.
  16. ancadoina

ancadoina Avansat

si la mine la fel , ramane blocat

maitrey_york, 18miha18, MicuNicu și alți 11 apreciază asta.
  17. hereea

hereea Duce forum

la piata nu mai este rubrica de hrana.

marianz, 18miha18, giuly1969 și alți 6 apreciază asta.
  18. mariuta48

mariuta48 Legendă vie

Ba da, este.

19. hereea

hereea Duce forum

da, am gasit. multumesc.

bmw123bmw, paulici_01, giuly1969 și alți 6 apreciază asta.
  20. alex.keegan

alex.keegan Expert forum

Nu am mai jucat pe Unity de vreo 2 saptamani. Astazi ma confrunt cu o problema foarte enervanta, cursorul de la mouse apare SUB campul, itemul, adapostul pe care vreau sa il culeg, practic culeg la nimereala. Stie cineva cum se remedieaza problema ?

paulici_01, 132ade1321, Papy și alți 12 apreciază asta.